Hotel Sandy Beach**** in Marmari Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Sandy Beach**** Marmari

Beoordelingen Hotel Sandy Beach****

MARMARI, 85300, Marmari
Hotel Sandy Beach scoort een 8,7 uit 10, op basis van 191 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sandy Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sandy Beach**** in Marmari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 224 vakantiefoto's van Hotel Sandy Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Sandy Beach**** met andere accommodaties in Marmari.

178 beoordelingen over Sandy Beach****

"Heel goed hotel"
louise
1-10-2011 wij hadden zeezicht geboekt en betaald maar niet gekregen later wel

"Goed hotel met veel Duitsers"
R G
11-10-2011 Heel goed hotel met enkele-puntjes.Bedden keihard,bad veel te klein,geen douchestang en slecht werkende airco.Marmari stelt niets voor.Verder heel lekker eten,veel afwisseling en overal héél proper.Kamer elke dag gepoetst+propere handdoeken.Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.Geen safe op de kamer.Geen verwarmde zwembaden.

"Lekker ontspannen op het zonnige zandstrand"
Daan en Matthy van ...
17-9-2011 Goed en schoon hotel met perfecte service. All in formule is OK , enkel er zijn niet zoveel drankjes, koffie niet zo lekker en geen cocktails, eten is OK. Strand op loopafstand , je kan kilometers over het strand lopen. Auto goed te huren via hotel receptie. Rustige omgeving, Marmari is enkel een hoofdstraat met enekl restaurantjes en supermarktjte. Lekker met de auto naar Kos-stad en andere mooie plekjes. Aan te bevelen !!!!!!!

"Prima"
Puck
5-9-2011 We hebben het prima gehad in Sandy Beach. Service is goed, Kamers zijn goed schoon en wordt elke dag schoonmaak + schone handdoeken. Het eten is zeer gevarieerd, vooral als je van een een goed salade- en groentebuffet houdt dat is echt prima. Lunchen kan ook in het Italiaanse restaurant. De Grieke taverne is een prima afwisseling op het grote restaurant.

De harde matrassen zijn het enige nadeel. Het geneuzel over betalen aan het strand, dat er in Marmari weinig te beleven is, het betalen in het Griekse restaurant en van 16.00 - 17.00 uur ijs en cake gaat nergens over. Dit kan je allemaal terug vinden in de reisgids.

Wij hebben een heerlijke, rustige vakantie gehad.

"Redelijk goed net terug"
Jan en Ida
6-7-2011 tweede keer en weer geen kamer met zeezicht gekregen,wel geboekt(2b)en betaald.na hoop gedoe en verhuizen kamer met zwembad zicht, (wij vonden elvira(receptioniste) niet erg vriendelijk, TO gaf een auto voor een dag en geld komt terug,2 b boeken heeft dus geen zin.hotel is redelijk, ligging is pet maar voor 8 euro kan je op en neer naar kos met de bus, met een auto huren(30 euro) kan je naar kardamena wat wij ook heel leuk vonden.er wordt hier en daar wel wat op beknibbeld en ook het eten is wat minder dan vorig jaar,maar wel lekker.kamers waren gewoon goed en schoon,drankjes vonden wij ok.hebben het wel gezien daar na twee keer en gaan volgend jaar naar crecotel

met jonge kinderen, Juni 2011
"Almost all in"
Mxm
4-7-2011 Zit op dit moment in Sandy beach. Alle verhalen kloppen, het is een mooi, verzorgd en het eten is goed. Het all in is alleen heel beperkt. All in is brandy, ouzo, wijn, bier, frisdrank. De rest is bijbetalen ( rum, whisky, ijskoffie) en dit heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. ijs is maar een uur per dag verkrijgbaar in 1 smaak en op is op ( lekker kindvriendelijk), snacks zijn een paar broodjes die in een vitrine liggen. In het Griekse restaurant is het niet à la Carte maar ook gewoon buffet en voor de drankjes moet betaald worden. Ligbedjes op t strand zijn €5,- voor 2 bedjes en een parasol.

Een mooi verzorgd hotel, maar waar komen die 4 sterren vandaan? Vorig jaar zat ik in Royalpark grecotel wat ook vier sterren was ( en iets duurder) maar daar was de service subliem, heel de dag door ijs, alle ( niet merk) drank incl. 2 glijbanen, heerlijke pannekoeken Aan het eind van de middag en een à la Carte restaurant, maar deze was eigenlijk overbodig want het eten was zeer gevarieerd.

alleenreizend, Mei 2011
"Prima hotel, uitstekend eten, goede service"
Johan
8-6-2011 De kamer die ik als eerste kreeg was nogal verouderd, had alleen een douche die je zelf moet vasthouden en een te laag douchegordijn en een te klein bed. Gelukkig kon ik van kamer ruilen, de nieuwe had wel een goed bad, bed en zag er modern uit.
Mijn kamer bevond zich in het hoofdgebouw wat als nadeel heeft dat het nogal rumoerig is, maar het voordeel is dat alles mooi dichtbij is.
Het eten is echt prima, niet heel veel keuze maar wel altijd goed en warm. Het bar-personeel was vriendelijk en je hoefde nooit lang te wachten op je allinclusive drankje.
Het enige minpunt aan het hotel is dat het gelegen is op Kos. Ik vind het een tamelijk vies eiland met veel insekten (op het strand mieren en kevers, op het terras van het hotel werd je lekgeprikt door muggen), het strand is (behalve de paar keurig onderhouden stukjes van de massaal aanwezige strandbedden verhuurders) erg vies (dode vogels, zeewier, zwerf-afval en -honden).

met vrienden, Mei 2011
"Pardijsje op Kos"
Piet en Tineke Kram...
10-6-2011 wederom, voor de derde keer naar Sandy Beach geweest het blijft er geweldig.
Personeel, bediening, eten en de kamer met 1 woord " perfect"
volgend jaar wordt het wederom Sandy Beach.
Heb thuis nog nooit zo uitgebreid gegeten, qua bediening kan men in holland nog wat leren van de grieken.....
Oja zelfs in het Amstel hotel (Amsterdam) kom je ook min puntjes tegen, noem daarom ook alleen de plus punten.
dichtbij het strand (alleen de weg oversteken)
bushalte voor de deur (2,00 euro naar Kosstad)
Alexis (poolbar) wist nog zelfs wat ik vorig jaar graag dronk
Auto via hotel 30 euro voor een hele dag
tigaki tours (hotel uit rechtsaf einde links 200 mtr) goed verzorgde excursies
2 x naar bodrum geweest zonder problemen (laat je niks wijs maken over verzekeringen griekenland is EU)
Taverna Sandy Beach ( wil ik eigenlijk niet verklappen) heerlijke griekse keuken
Was sevices prima verzorgd keurig gestreken en per stuk in de folie (overhemden)

met partner, Mei 2011
"' Bangelijk goed '"
Crientje
25-5-2011 Zijn hier 2 jaar geleden ook geweest. Onze mening over dit hotel is nog niet veel gewijzigd. Zeer goede service, prima eten. De chef koks zijn ondertussen wel verandert en dat zie je wel in het Italiaans restaurant, minder variatie en kwaliteit. De andere restaurants zijn nog uitstekend.
Het overige personeel is vrijwel hetzelfde gebleven en nog steeds geweldig. We hadden ook pech een kamer te hebben met een te hard bed. Wat we ook jammer vonden was het feit dat de zender BVN van het TV scherm verdwenen was. Beslist toch nog altijd een aanrader, vandaar dat er ook zoveel mensen terug naar dit hotel komen. Het is er gewoon gezellig.

met partner, Okt. 2010
"Een wel heel bijzondere service..."
Lilian
5-11-2010 In de allerlaatste week van het seizoen verbleven wij in dit hotel. Een overboeking. Bijna alles wat op Zoover te lezen was, klopt. Er is werkelijk niets aan te merken op dit hotel. Wanneer je echter een gezellig dorpje wil, of stadsgedruis, of heel veel Nederlanders, of geen Duitsers moet je iets anders zoeken.
Als je kiest voor rust zit je hier prima. Mooi strand.
De bushalte, met een rechtstreekse rit naar Kos-stad is voor de deur en kost 1,80. Een huurauto via het hotel kost slechts 30 euro per dag, inclusief alle toeslagen, exclusief benzine. Je krijgt de tank overigens leeg mee, eerst tanken dus!

Nu onze wederwaardigheden: Het hotel sloot zondag, de dag van ons vertrek voor de winterstop. Hier was echter in het humeur of in de werkhouding van het personeel niets te merken. Wij waren 24 uur de enige gasten. Panos, de restaurantmanager regelde voor ons zelfs een GRATIS auto! Iedereen mag hem groeten van die allerlaatste gasten van 2010