Hotel Pyli Bay*** in Marmari Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Pyli Bay*** Marmari

Beoordelingen Hotel Pyli Bay***

Maramari, 85301, Marmari
Hotel Pyli Bay scoort een 7,7 uit 10, op basis van 119 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pyli Bay***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pyli Bay*** in Marmari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Hotel Pyli Bay*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Pyli Bay*** met andere accommodaties in Marmari.

115 beoordelingen over Pyli Bay***

6,4
"Laatste keer"
Sjaak & Ciska
10-10-2011 Wij zijn hier voor de derde keer geweest,het personeel is zeer goed en met alle respect voor Maria,Joanna en niet te vergeten de gezellige barman Miros.We hebben zeker wel genoten en het weer was super en erg lekker warm,maar dat wij er de eerste twee keer waren was het eten super en variabel en dus uitsekend,kon ook niet anders want die kok was echt Grieks en dit keer hadden wij een vrouwelijke kok uit Polen en ja dat was elke dag helemaal niks en op deze manier zal het ook niks worden,natuurlijk zijn we verwend,maar we hebben nu besloten om hier nooit meer terug te keren,opdat de zoon van de baas met een Tunesier ging en haar bediening in het nieuwe gedeelte ver beneden peil was en in het oude gedeelte liep er een viespeuk die achter jonge meiden aanzat en dit ook duidelijk een doorn in het oog van de gasten was en er niks aan gedaan werd en de manager een chagerijn eerste klas is en niet om de gasten geeft en dit heeft ons doen besluiten nooit meer naar Pyli Bay te gaan.

"Prima locatie!"
Bianca
26-9-2011 Wij zijn 11 dagen in pyli bay geweest en vonden het echt een goed hotel. Er word iedere dag goed schoon gemaakt, zelfs je bed elke dag! Eten is wel iets eentonig maar heel goed te eten. Mocht je iets te klagen hebben over dit hotel dan moet je meer geld uitgeven en voortaan in een 5 sterren resort gaan zitten want voor het geld dat wij hebben uitgegeven zijn we echt super tevreden geweest over het hotel en het personeel! Strand in de buurt en een paar restaurantjes. Tigaki is 10 minuten met de taxi of bus. Kos stand iets verder maar er rijd ieder uur een bus. Autoverhuur zit op de hoek wij hebben voor € 25 per dag een auto kunnen huren. Al met al een topvakantie gehad en heerlijk uitgerust!

met vrienden, Aug. 2011
"Uitstekende prijs / kwaliteit en service!"
swompie
6-9-2011 Net terug van 8 dagen Pyli Bay en kan iedereen aanraden hier zijn vakantie op Kos te vieren! Vraag wel een kamer in het nieuwe gedeelte. Kregen in eerste instantie kamer in oude gedeelte, maar deze konden we na 1 nachtje zonder problemen omruilen (kamer in oude gedeelte had krappe, slecht onderhouden badkamer en matrassen die slecht lagen).

Complex heeft twee prima zwembaden. Daarnaast simpele tennisbaan van beton en spelletjesruimte die niet veel voorstelde (enkele aftandse fitnesstoestellen, twee versleten pooltafels, maar wel een goede tafeltennistafel).

Personeel kwam uit veel verschillende landen en was zeer vriendelijk. Regelmatig mee gelachen en werken daarnaast keihard. Kamers ook goed schoongemaakt.

Eten was vrij goed. Is niet heel gevarieerd, maar wel goed te eten. Elke dag iets anders eten en je hebt niks te klagen. Is tenslotte geen 5 sterren hotel.

Ligging centraal en met fiets en scooter veel gezien van eiland. Ook dichtbij enkele restaurantjes en prima zandstrand!

"Zeker voor herhaling vatbaar"
Leo&Kim
25-8-2011 Jammer dat mensen altijd wat te zeuren moeten hebben ,eten was gewoon goed,veel verschillende gerechten, bedden waren prima (nieuwe gedeelte) personeel heel behulpzaam er was s'avonds bij aankomst om 21.30 uur nog eten voor ons.
zwembad was schoon en helder,(alleen waren er veel zon bedden defect) wat door de gasten zelf wordt veroorzaakt,hebben elke dag buiten kunnen eten al met al een prima adres.

met vrienden, Aug. 2011
"Rustige plek voor een relaxte vakantie"
Rachel
25-8-2011 Ik ben samen met mijn broer 1 week naar dit Hotel geweest. Super schoon overal, aardig personeel, ook de schoonmaaksters. Iedere dag word je kamer even geveegd en je bed mooi opgemaakt. Een echt vakantie gevoel. Het geen wat wij wat minder vonden waren de bedden. Deze lagen erg hard waardoor ik last van mijn rug kreeg. Ook is het eten niet echt varierend. Elke dag (zowel smiddags als s'avonds ligt er het zelfde eten als dat er de dag ervoor lag. Af en toe veranderen er een paar dingen. Zoasl de aardappels, frietjes of aardappels met schil. Ik heb zeker weten een Top vakantie gehad. Heerlijk rustig aan het zwembad gelegen en het personeel was vaak vrolijk waardoor je zelf ook vrolijk werd..! 1 ding vond ik wel jammer, er stond bij dat er avond entertainment was, helaas heb ik dat maar op 1 avond gezien.! Was verder niet storend. ook toen wij s'avonds laat aankwamen (11 uur) hadden ze nog eten voor ons bewaard. Super!!!

met een groep, Aug. 2011
"Leuk hotel"
kay
28-8-2011 Het is een erg leuk hotel op naar toe te gaan. De ligging is op ca 500meter van het strand en is goed te doen, het strand is een goed zandstrand met heel weinig stenen/kiezels, het hotel heeft geen privéstrand maar dat is opzich niet nodig. Wij waren met z'n 3en en betaalden aan het strand 8euro voor 3bedden en 2parasols voor de hele dag. Als je naar kos stand wilt dat is 15km en is met de bus die ieder uur rijd goed te doen, bus stopt voor het hotel en je word midden in kos stad afgezet is maar 4 euro heen en terug (2x2). De service is super heel vriendelijk personeel wat hard voor je werkt, het personeel is tevens erg dol op kinderen. Het eten was goed, je hebt alleen weinig keus en het is niet zoveel varierend, het keert best vaak terug. De kamers zijn ook goed, bedden iets minder. De badkamer is wel heel krap, tevens wel met bad+douche.

"Niet voor herhaling vatbaar"
Marion
15-8-2011 Het hotel is aan vernieuwingen toe.De badkamer is oud en slecht onderhouden.De bedmatrassen zijn aan vernieuwing toe,als je ligt voel je zo de veren,je durft je nog niet te draaien.De kamer is erg eenvoudig.Het eten is ruim maar niet veel variatie.Bijna de hele week hetzelfde!Er was geen animatie,was wel wenselijk.Het personeel is niks op aan te merken.Behulpzaam,vriendelijk. In de directe omgeving niet veel te beleven.

"Aan te bevelen prijs kwaliteit"
ton en helga

- Vriendelijk personeel
- Rustige omgeving
- Prachtig strand op +/- 500 meter

alleenreizend, Juli 2011
"Doen,als je nog twijfelt!"
ien
25-7-2011 Leuke vakantie gehad in Pyli Bay.
Vriendelijk personeel,eten smakelijk,maar iets meer variatie zou mogen.
daarentegen is het ontbijt zeker n aanrader.
Veel te zien en te doen,
kortom;doen als je dit van plan bent!