Hotel Zephyros** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Zephyros**

6,3
4,8
5,3

29 mei 2012

de voorkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Zephyros**

34 Vassileos Georgiou Street, GR-85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Zephyros scoort een 7,1 uit 10, op basis van 101 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zephyros**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zephyros** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Zephyros** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Zephyros** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

101 beoordelingen over Zephyros**

6,3
4,8
5,3
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel maar eigenaaresse..."
Mark Taams
22-8-2011 Het hotel is opzich wel goed en de kamers zijn super en worden goed schoongemaakt,
alleen het jammeren in dat de eigenaresse zo brutaal is we hadden zee uitzicht geboekt en toen kregen we een kamer zonder zee uit zicht dus gingen we weer terug naar haar en zij ze niet mij probleem.
Toen zeiden we dat we dreizen gingen bellen en toen kregen we meteen een anderen kamer en het zwembad is klein

"Super vakantie maar matig hotel"
Denise
12-10-2011 We hebben een super vakantie gehad, maar het hotel was matig. Ontbijt was slecht en karig, we gingen zelf bij de supermarkt om de hoek broodjes, drinken en beleg kopen. We gebruikte alleen de borden, bestek en glazen vh hotel. Mooi uitzicht op de haven vanaf het hotel. Bedden waren goed. Hotelkamer werd elke dag schoon gemaakt maar het beddengoed en handdoeken verschoonde ze alleen als we alles op een hoop bij de deur neer legde. De hoteleigenaresse hebben we zoveel mogelijk vermeden, die vrouw is niet goed wijs. Het zwembad was niet schoon, je kon bij het diepe gedeelte de bodem niet zien. Je zou denken dat je er ook kan lunchen, want er hangen borden met eten dat je kan bestellen. De kok bleek al jaren geleden ontslagen te zijn dus geen eten te zien. Gelukkig gebruikte we het hotel alleen om te slapen, ontbijten en douchen...Aangezien we maar weinig betaald hebben voor het verblijf in dit hotel waren onze verwachtigen gelukkig ook niet te hoog.

monique en bart
21-8-2011 hotel zephyros heeft onvriendelijk personeel /eigenaresse
de kamers worden zeer slecht schoongemaakt er liggen overal haren
het ontbijt stelt niets voor je hebt weinig keuze van beleg (ham-kaas-jam)
en dat is alles elke dag weer. het water in het zwembad is zeer troebel

"Zeer leuk hotel"
Fam. Schepens
25-8-2011 Zeer leuk gelegen hotel, mooi uitzicht over de haven en richting Turkije het leek wel een sprookje, leuk personeel, zuiver kamers en andere ruimtes. Zwembad is inderdaad aan de kleine kant maar is goed te doen. Personeel is vriendelijk en beleefd en hulpvaardig. Een hele leuke vakantie gehad op Kos met geweldig weer.

Touroperator, bedankt het was perfect.

met partner, 2011
"Prima hotel, erg centraal"
Michelle
24-7-2011 Hotel wordt goed schoongemaakt, elke dag wordt je kamer schoongemaakt. Het zwembad is ook goed. Het ontbijt was minder, maar wel voldoende. Er was jam, ham en kaas als beleg. De ligging is heel erg centraal. Om de hoek kan je ook fietsen huren, dit hebben wij ook gedaan voor een week. Je kan in de buurt makkelijk en erg goedkoop uiteten.

met partner, 2010
kevin robin
22-8-2010 *vervolg*
we zijn na een paar dagen overgeplaatst (via touroperator zeer goed geregeld) naar een ander hotel 500m dichter op het centrum €100 duurder maar perfect geregeld, goed ontbijt zeer vriendelijk personeel.
uiteindelijk een prachtige vakantie gehad.
van zephyros kan ik alleen maar zeggen goedkoop is duurkoop

met partner, Aug. 2010
kevin robin
22-8-2010 eerste indruk, het was oud maar redelijk
de kamer was net gedweild bij aankomst iedere dag schoon bedlinnen bij nader inzien was dit het ook wel bedranden voorzien van laag stof evenals de kasten. verf van de meubeltjes bladerde helemaal af. volgende ochtend het ontbijt ikzelf ben een redelijk snelle eter maar een wit bolletje heb ik zeker 10 minuten over gedaan van kaas kun je niuet verwachten dat het net zo is als in nederland dus dat laat ik in het midden dan hadden we gelijk op jam na de laatste keus ham of iets wat ze daarmee bedoelde het leek in verre verte niet op ham.
daarbij liep de doorweekte labrador van de eigenaar ook om je tafel te hijgen kortom slecht.
dan het zwembad randen zijn geel voegen rollen er uit en het rook er naar riool.
de eigenares is een regelrechte tiran die tegen ons uitviel omdat we geklaagd hadden over de kamer engels is zeer slecht en ze is niet voor rede vatbaar.

"Prima!"
Jaap
26-7-2010 Prima hotel, prachtig uitzicht. Kamers gedateerd maar schoon en van alle gemakken voorzien. Ontbijt sober maar met ham en kaas!

met partner, Juli 2010
"Goed hotel voor de prijs die je betaaldt"
niels
22-8-2010 het hotel is simpel maar het is een prima hotel verder en het is niet duur maar je zit overal heel dicht bij en dat voor die prijs is he prima gewoon goed want je bent toch niet vaak om je kamer prima hotel voor een prima prijs

met partner, Juni 2010
"Prima voor de prijs die we betaald hebben"
roosvdhorst
1-9-2010 ach het was niet super de luxe maar we hebben ook naar 310 euro betaald de man dus waar zeur je over. De ligging vind ik super ik heb specifiek voor deze kant van de stad gezocht. Het eten stelt echt niet veel voor maar je hoeft niet weg op een lege maag. Al met al voor de prijs die wij betaald hebben een goed hotel.