Hotel Triton*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Triton***

6,6

29 mei 2012

Hotel Triton*** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Hotel Triton***

4 Vasileos Georgiou Street, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Triton scoort een 8,2 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Triton***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Triton*** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Triton*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Triton*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Triton***

6,6
"Prima hotel kort bij Centrum"
jos cobussen
12-9-2011 Hotel Triton is een prima hotel kort ij het Centum van de gezellige stad Kos.
Al vele jaren komen we op het gezellige eiland Kos, waarbij dit keer Hotel Triton onze uitvalsbasis is. Het is 5 minuutjes lopen en je zit op het gezellige plein voor de Agora. Triton is een vrij nieuw hotel,wat schone kamers heeft die niet al te ruim zijn, met een prima Italiaans restaurant, waar s'morgens een uitstekend gevarieerd ontbijt word geserveert.

met vrienden, Juni 2011
"Geweldig Hotel"
Siem en Anita
26-6-2011 Hotel Triton is echt een aanrader ligt dicht bij het centrum 5min lopen. Kamers zijn groot genoeg en van alle gemakken voorzien. Ontbijt is prima als je goed zoekt is er altijd wel wat te klagen maar wij zijn hier 11 dagen geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. Ook het restaurant Avanti is een topper, moet je echt een keer gaan eten. Kamers waren altijd goed schoon en personeel was altijd vriendelijk. Strand aan de overzijde is niet veel maar wij hadden fietsen gehuurd en gingen elke dag naar Lambi beach tussen de middag eten bij Old River de eigenaar Joseph is super gezellig en het eten echt TOP. Nogmaals Hotel Triton echt een aanrader voor iedereen. Kosstad is gezellig als we weer mochten gaan dan is voor ons Hotel Triton en restaurant Old River
" the place to be "

met partner, Sept. 2010
"Voor ons een "TOPPER""
j.koijen
28-9-2010 wij komen al 6 jaar met plezier terug in hotel triton.de ligging is perfect dicht bij het centrum en het strand(klein) voor de deur.een niet te groot hotel schoon en klantvriendelijk.een fiets huren in kos is het gemakkelijkste de wat mooiere strandjes zijn dan makkelijk te bereiken.onder het hotel ligt het italiaans restaurant avanti het is van de zelfde eigenaar en het ontbijt word daar s`morgens geserveert.je moet er echt een keer dineren zo lekker.er komen veel griekse mensen en dat is vaak een teken dat het eten uitmuntend is.ze hebben een creatieve chefkok.en bijna alle ingredienten zijn vers.blij als we weer kunnen boeken.and to the people there i say: whe love you..THANKS FOR THE GOOD SERVICE..SEE YOU NEXT YEAR.

met partner, Sept. 2010
"Love TRITON"
NELLY EN JACQUES
26-9-2010 voor ons is kos een beetje thuis komen..we komen al 6 jaar terug in hotel Triton.heel schoon en klantvriendelijk.ligt er misschien aan wat je verwacht voor dat geld..geen zwembad maar en perfecte ligging ongeveer 5 minuten lopen van het centrum.fantastisch personeel.strandje aan de overkant. en vind het ontbijt niets ren je naar het bakkertje aan de overkant die altijd open is.aanrader is ook het italiaans restaurant avanti.(s`morgens word daar het ontbijt geserveerd ) is van de zelfde eigenaar en staat hoog aangeschreven.zalig eten!!verlang nu al naar volgend jaar.ze zijn erg trots op de oorkonde die ze ontvangen hebben van deze site!.love the people there!! greatings nelly and jacques

met partner, Juli 2010
"Geweldig hotel, aanrader"
Geertje
21-7-2010 Hotel Triton ligt aan de rand van het park in Kosstad. Deel van de kamers heeft zeezicht. Ruime schone kamers, GOED bed (lees: niet Grieks hard, maar echt goed). Badkamer met bad (douche in het bad maar goed te doen), toilet en nette wastafel. Kamer heeft airconditioning die in te stellen is op temperatuur. Klein balkon met zitje, fijn om natte handdoeken op te hangen bijvoorbeeld. Ontbijt simpel maar goed: broodjes, jam, honing, pasta, komkommer, kaas, vleeswaren, koekjes, melk, koffie, heet water voor thee, cake ed. Diner niet geprobeerd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Hotel ligt naast het park in Kosstad. Echt een aanrader

"Goed hotel met centrale ligging"
Eloise en Marco
24-9-2009 Hotel Triton is goed, eenvoudig, maar netjes en schoon. en dat is toch het belangrijkste. ontbijt is prima. hp zou ik hier iet nemen, maar 1 of 2 avonden in het hotel eten is goed. niet duur, en je krijgt er veel en goed eten voor terug! kamer was groot genoeg, met minibar en gratis kluisje.badkamer is wel iets kleiner,maar prima te doen! Strand t.o. het hotel kun je niet liggen. wij hebben 11 dagen een fiets gehuurd. rijd 5 minuutjes naar Baltic Beach (Petros) gratis ligbedjes, leuke mensen, leuke muziek, gratis parasols, en luchtbedden. hier kun je ook lekker eten, waardoor je hier echt dagen achter elkaar lekker kan zonnen! centrum is echt te lopen, 5 minuutjes. dag met de boot varen, kun je het beste zelf regelen aan de haven.zelfs dolfijnen gezien. tevens een buggy gehuurd, leuk voor 1 dag om het eiland te zien, dan heb je het ook echt gezien

wil je nog iets weten, mail dan ff!

met vrienden, Juli 2009
"Prima en netjes hotel, maar..."
arianne
13-2-2010 Vorig jaar zomer geweest, met 6 meiden. We hadden 2 kamers, maar we hadden maar 4 normale bedden dat was eigenlijk wel een min punt.
Ontbijt is gewoon simpel, maar wel oke.
Geen zwembad aanwezig.
Kakkerlakken kwamen uit de airco zetten.
Voor de rest netjes en schoon.
Tip: dagje auto huren.

"Voor ons een topper"
M.Steenhoek
18-6-2009 perfect hotel. we waren er voor de derde keer. personeel bijzonder vriendelijk.Ontbijt prima, je kon alles vragen.

met vrienden, Okt. 2008
"Goed Hotel maar!!!!!!!"
Familie van der Hei...
10-10-2008 Als er een goede douche was dan was het een goede keuze maar deze douche was de slechtste die we ooit gehad hebben.

"Goed hotel centrale ligging"
José en Dik
19-9-2008 Wij vonden het hotel prima, maar voor ons in een te drukke omgeving. De kamers zijn goed, alleen een kleine badkamer en een smal balkon met een grote betonnen rand, waar je zittend niet overheen keek. Wij kregen in eerste instantie een kamer bij lift en trap, hierdoor veel geluidsoverlast. Na twee dagen een kamer op derde verdieping aan parkzijde en zijuitzicht zee. Ontbijt goed, alleen iedere dag moeten vragen om bruin brood, wat we trouwens wel kregen. Veel overlast van verkeer,hierdoor moeten de ramen gesloten zijn en airco aan.Bedden waren trouwens super, hierdoor toch heerlijk geslapen. Jammer is ook dat je voor heerlijk zwemmen in zee je te dicht bij de haven zit, dus steeds uit moet wijken naar b.v. Tigaki-strand.

1 2 3 4 5 volgende