Appartement Santa Marina** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Santa Marina**

6,3

29 mei 2012

Het zwembad, achterkant van complex

Beoordelingen Appartement Santa Marina**

Makrygianni 29, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Santa Marina scoort een 7,7 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Santa Marina**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Santa Marina** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Appartement Santa Marina** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Santa Marina** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

28 beoordelingen over Santa Marina**

6,3
met partner, Mei 2012
"Prima appartement"
Jet
23-5-2012 Wij zijn net enkele dagen terug van Santa
Marina, en zijn dik tevreden over dit appartement. De afmetingen waren royaal, er werd dagelijks schoongemaakt en de mensen waren heel erg vriendelijk. En de ligging was prima .
Heb je in de avond nog een loopje naar de haven en het centrum. Het is ons in ieder gevela goed bevallen. Toen we moesten vertrekken werd ons een kamer aangeboden waar we konden douchen en
omkleden, zonder dat we er om gevraagd hadden als dat nou geen goede service is? Prima toch?

"Kos fantastisch om te fietsen."
pvl_1
11-10-2011 Goede indruk, ziet er verzorgt uit.
Dicht bij het centrum, met de fiets slechts enkele minuten.
Gelegen in een woonwijk, je bent te midden van de Grieken.
Goede bakker en een supermarkt tegenover het appartement.
Vriendelijk personeel, tegen kleine bij betaling appartement tot 18.00 beschikbaar. Goede prijs/kwaliteits verhouding.
Veel goede griekse taverne's in Kos.
Kamer elke dag( behalve zondag) schoongemaakt en schone handdoeken.
Gratis wifi in de lounge en op terras.

"Prima plekkie"
kossiekossie
3-10-2011 Na het debacle van Philipion aangekomen in santa marina 500mtr van de kustweg en nabij centrum van Kos.Geweldige vriendelijke ontvangst.
We mochten eerst de kamer zien, die was schoon, groot en rook zelfs fris.
Airco gratis (philipion 5,euro per dag)
In een woord geweldig en heel aardige mensen.
gewoon een aanrader.

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastische vakantie gehad"
jw uit twente
18-8-2011 10 dagen geweest in appartement santa marina geweest,aardig personeel,goede bedden,alleen 2 keer niet de handdoeken verschoont,normaal elke dag!airco in slaapkamer en woonkamer zonder bij te betalen.ruim balkon en kamer.mooi schoon zwembad waar het niet te druk was dus lekker gebruik van kon maken!tegen over het appartement zit en bakker en supermarkt,bij de bakker smorgens heerlijke brrodjes halen en koffie,alleen werkt daar zo n blond chagerijnige medewerkster als je koffie bestelde dat ze dan zo n lang gezicht trok van ja moet dan maar en als het druk was zei ze dan dat het het koffieaparaat stuk was!supermarkt ernaast is harstikke duur maar wel makkelijk als je wat snel moet halen.Veel dingen ondernomen in kos,scooter gehuurd voor 3 dagen en lekker het eiland verkent,verder lekker gegeten bij een grieks tentje vlak bij het appartement eigenaar heette george,vriendelijke man en goed eten voor weinig geld! top vakantie gehad,zou zo weer daar heen gaan!
groetjes jw uit twente

"Santa Marina verademing t.o.v. Appt Philippion"
C. Pulchra
13-7-2011 Door omstandigheden (standaard overboekt bij Appt Philippion / Filippion (vh Iris 1) , kwamen wij terecht bij Santa Marina. Omdat we uiteindelijk terug "moesten" naar Philippion hebben we dus een uitstekend vergelijk kunnen maken. De kamer (201) bevatte een zee van ruimte tov Philippion. Uitstekende bedden, prima badkamer en uitstekend werkende gratis airco's op slaap en zitkamer. Prima balkon aan de rustige straatkant. Een mooi ruim zwembad en launch (inclusief goed werkend gratis wifi internet). Je moet een beetje geluk hebben met de medebewoners en hun sociale betrokkenheid, de ruime gangen galmen gemakkelijk. Direct tegenover het hotel een uitstekende bakker (heerlijke verse broodjes binnen 25 meter) en een supermarkt met standaard (te dure) prijzen. Een sixpak amstel bier kost overal €8,- maar wel ruime openstelling van 07.00 - 22.00 uur . Philippion vergalde ons plezier maar met Santa Marina kregen we dit weer terug. Kos stad is een heerlijke vakantie bestemming. tip: huur fiets

met partner, Mei 2011
"Rustig,loopafstand Kos stad"
Hans
17-3-2012 Rustig appartement,zeker voor ouder.
Lift aanwezig
Zwembad niet geschikt voor kleine kinderen

"Ontzettend goede vakantie gehad!!"
Roxanne
23-9-2008 Wij zijn hier dit jaar geweest. De appartementen zijn keurig, vorig jaar voledig gerenoveerd. We kregen elke dag schone handdoeken. Echt een fantastische vakantie gehad! Als je fietsen huurt is de afstand naar het centrum heel goed te doen. We komen hier zeker een keer terug!

Familie, Sept. 2008
"Perfecte vakantie"
Barbara
6-10-2008 Wij waren eind sept in dit appartement. Het was groot genoeg voor 2 pers,bedden wat ad harde kant maar als oplossing een dekbed onder hoeslaken en probleem opgelost.
Elke dag schoongemaakt door Dimitra en we kregen zelfs extra prullebakje voor in de keuken.Lekker groot balkon met uitzicht op supermarkt:veel te beleven overdag. Centrum op loopafstand alleen het stukje strand was niet zo leuk,klein maar het zwembad (bijna prive) lekker als vervanger.
Personeel erg vriendelijk en goed Engels sprekend,kortom voor rustige periode in Kos erg fijn verblijf gehad
Weet echter niet hoe het er aan toe gaat als het hoogseizoen is qua lawaai,schoonmaak,zwembad en vriendelijkheid

met partner, Aug. 2008
"Super goed app"
britt
19-8-2008 Mooi appartementen complex! inrichting was netjes, douche geweldig! Heerlijk zo'n enorme douchekop! Slaapkamer was ook erg mooi met airco dat is ook heel fijn als je toch lekker koel wilt gaan slapen. Het enige dat iets minder was waren de bedden, deze waren te kort en te hard.
Zwembad zag er ook netjes uit en wordt goed onderhouden!
Zeker een aanrader dit app complex!!!

met vrienden, Juli 2008
"App. Santa Marina"
Denise
18-8-2008 Mooi gerenoveerd appartement. Nette keuken met waterkoker en koffiezetapparaat en badkamer met stortdouche. Wel erg harde bedden en appartement is geschikt voor max. 3 personen. In de slaapkamer staan 2 bedden en in de woonkamer 1 soort sofabed.
Herrie zijn ze verder niet zo blij mee! Tussen 10.00 en 22.00 uur mag je "herrie" maken en daarna moet je echt stil zijn..

Handdoeken werden bij ons elke dag verschoond en prullenbak in badkamer werd elke dag geleegd. Zonder fooi te geven of wat dan ook..

Tegenover het appartement is een supermarkt en bakker. Centrum is ongeveer 10 min fietsen en het Lambi strand ongeveer een kwartier. Zeker dus een aanrader om fietsen te huren!