Aparthotel Poseidon*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Poseidon***

6,4
6,2
5,6
6,7

29 mei 2012

Aparthotel Poseidon*** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Aparthotel Poseidon***

54 Makrigianni St, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Aparthotel Poseidon scoort een 6,3 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Poseidon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Poseidon*** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Poseidon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Poseidon*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

35 beoordelingen over Poseidon***

6,4
6,2
5,6
6,7
met vrienden, Aug. 2009
"Leuk, gezellig hotel"
Linda
26-9-2009 Hotel Poseidon is een gastvrij hotel met vriendelijk personeel. Wat iedereen al aangeeft is dat de badkamer erg klein is! En dat klopt zeker! Je kunt net aan op de wc zitten... Sommige klagen over kakkerlakken, maar wij hebben daar echt geen last van gehad, de kamer was schoon en netjes. Elke ochtend werd er schoongemaakt als je weg was! Was je er nog, dan kwamen ze gewoon niet! Ook niet later op de dag! Veder een prima hotel als je er komt om te slapen en eten.. Dat doe je toch op vakantie?!?

"Nooit meer"
Lynn
20-7-2009 Poseidon hotel...onze kamer was vies, smerig en onderkomen. En dan vooral de badkamer waar je amper je kont kon keren, de toiletpot los van de vloer zat waardoor er water van de wc op de vloer stond, schimmel en kakkerlakken aanwezig waren en wij schuin op de wc moesten zitten omdat het anders niet pasten...kamers klein, geen koelkast (moest je huren voor 20 euro), zeer gehorig. Ontbijt: keuze uit een verlept broodje en wit brood (evt geroosterd), jam, ei en 3srt beleg. oh ja, je koffie moest je zelf oplossen. Maar vreemd genoeg, na 8dgn ben je eraan gewend. We kwamen er alleen om te slapen en te douchen. Manager en 2 dames vriendelijk en goed engels sprekend. Kos zelf is super, verder heerlijke vak gehad, maar dit hotel nooit meer

alleenreizend
"Keurig hotel"
Lisette
2-10-2008 Ik vond het een gezellig hotel met vriendelijk personeel. Ze deden echt hun best om het iedereen naar de zin te maken. Het ontbijt is simpel maar goed. De kamers zien er netjes uit alleen de badkamer is erg klein.'s Avonds zijn er leuke activiteiten (karaoke, barbeque). Het is ongeveer vijftien minuten lopen naar het centrum. Met fietsen is het goed te doen. Leuke tijd gehad!

met partner, Aug. 2008
"Zeker het geld waard!"

30-8-2008 Ook wij zijn net terug van onze vakantie op Kos en waren ook in hotel Poseidon. Van tevoren gekeken bij de beoordelingen en eigenlijk behoorlijk geschrokken van veel van wat we daar lazen, dus wij daar met een onbestemd gevoel naar toe. Ja, inderdaad even wennen aan de afmetingen van de kamer en inderdaad een wat kleine douchecabine. Daar ben je echter zo aan gewend. Heerlijk die airconditioning! Iedere dag wordt je bed opgemaakt en iedere dag schone handdoeken en voldoende toiletpapier. Het ontbijt is inderdaad zeer simpel, maar zeker niet slecht en als je iets tekort kwam werd dat meteen geregeld. Ze ruimen inderdaad om half 10 alles op, maar zo gek is dat toch niet? De dames moeten daarna iedere dag alle kamers door, ik geef het je te doen. Het personeel was zeer vriendelijk en men deed alles wat binnen hun mogelijkheden lag. Onze wc liep door en na melding bij de receptie was het bij terugkomst in de kamer geregeld. Geen mierennest, kakkerlak (ja, 1 keer op straat!) of haren gezien

met vrienden, Aug. 2008
"Goede prijs en kwaliteitverhouding :-))"
syl
25-8-2008 Wij zijn net terug van een SUPERvakantie (2 meiden).mensen zijn erg vriendelijk, hotel naar griekse maatstaven netjes, ontbijt eenvoudig maar goed te doen(maar goed, eigenlijk slaap en douche je er ook alleen maar;-). Je kan apart nog lekker eten bestellen en geloof me het kost niets! Boek ook zeker een hotel met alleen logies of ontbijt want je gaat elke avond beslist eten in kosstad, gem ben je pp 10 euro kwijt aan diner, en erg lekker!Personeel in het hotel is erg vriendelijk. Het is ook lekker dat er een zwembad bij zit.. alleen al voor een lekkere plons als je terugkomt van het strand! Bij het strand heb je ligbedjes en parasols, je bent vrij om er te liggen maar ze vragen wel of je iets wil drinken(niet verplicht).. oke een lekkere milkshake lust je dan ook wel met die hitte! Het is zeker aan te raden om fietsen te huren(erg leuk)..en in kosstad daar kan je niet verdwalen! TIP;Als je LUXE wil en verwacht dan moet je niet naar griekenland gaan maar lekker naar spanje ofzo ;-)

met partner, Aug. 2008
"Een aanrader!"
Konijn
19-8-2008 Het hotel is zeker voldoende voor B&B. Ontbijt is standaard maar goed en het hotel is voorzien van eigen keuken en uitgebreide bar.
Ben je met kinderen dan zijn de appartementen een goede optie. Vanuit het hotel zelf wordt voldoende georganiseerd zoals karaoke en griekse avond. Er heerst een gezellige sfeer onder zowel het personeel als de gasten en ze doen nergens moeilijk over. Het meerdendeel van de gasten zijn Britten. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in het centrum van Kos-stad.

met partner, Okt. 2007
C. van de Wouw
9-10-2007 matrassen waar de veering door heen kwam.
zeer drukke straat s'nachts veel verkeers lawaai.
en herrie van de hotel bar tot laat +- 0200 uur
wc kapot , een overgordijn of een half. heeel kleine was ruimte /douche.
vieze vlekken in de gordijnen.
kei harde badhanddoeken met vuile vlekken omdat ze v/d waslein afwaaide en dan op de grond zag liggen. zeer slecht hotel

ruud
23-9-2007 Leuke prijs-kwaliteit verhouding en naar Griekse maatstaven een goed hotel. Vriendelijk personeel, ontbijtbuffet, animatie, internet, kamer met balkon,tv en airco. Alleen de badkamer is vrij klein. Wij hebben er een leuke tijd gehad.

ikke
7-9-2007 Kom kom, zo slecht is dit hotel toch niet? Ik heb er 8 dagen verbleven, en naar Griekse normen is dit hotel meer dan behoorlijk! Ligging is goed, ontbijt uitgebreid, en personeel doet echt zijn best. De kamers waren eenvoudig met kleine gebreken zoals een slecht douchegordijn (maar er was er wel één, wat al opmerkelijk is voor Griekenland) maar dat zijn details. Het zit er inderdaad vol met Engelsen, maar veel last hebben wij daar niet van gehad.

met partner, Sept. 2007
M. Brusse
30-9-2007 hallo wij zijn in sepember naar kos geweest naar het hotel poseidon.
hotel zag er mooi uit.
personeel was erg vriendelijk en erg behulp zaam.
eten in de morgen was erg karig, elke dag het zelfde brood. 1 kaas en 1vlees eiere van een week oud helemaal zwart van binnen.
kamers erg klein badkamer nog kleiner.,
in de volder stond dat er een koelkast in de kamer aanwezig. kon je huren voor 20 euro.
ook stond er dat er een strand op 300 meter was.
ja dat was er wel alleen daar kon je niet zwemmen omdat het bij een have was.

voor de rest was alles erg leuk en hebben erg genoten van het eiland en de boottochtjes die we hebben gemaakt.