Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1) in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.6 | Zoover
Kies een internationale website
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Kos
Kos-Stad / Lambi e.o.
Philippion / Filippion (vh Iris 1)
Beoordelingen Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1)
6,5
6,3
6,1
6,7
23 °C
29 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
6,6
Beoordelingen Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1)
2, Vas. Geor Psalidi Beach, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1) in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145
vakantiefoto's
van Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Kos
. Vergelijk Appartement Philippion / Filippion (vh Iris 1) met andere accommodaties in
Kos-Stad / Lambi e.o.
Minder tekst <<
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Philippion / Filippion (vh Iris...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
Appartement info
Vraag en Antwoord (4)
Lettergrootte:
volgende
138 beoordelingen over Philippion / Filippion (vh Iris 1)
6,5
(13)
met een groep
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(138)
ALL
met partner, Okt. 2011
"Voor de prijs een goed appartement"
liesbeth
22-10-2011
Wij zaten in app 28. Er was nog maar 1 gebouw open, de rest al afgesloten. De schoonmaak is goed, de bedden ook. We hadden uitzicht op zee en van de drukke weg hebben wij niet zoveel last gehad. Thuis hoor je ook geluid als je buiten zit tenslotte. Receptioniste was ook vriendelijk. Er was een koffiezetapparaat, een waterkoker, genoeg serviesgoed en ga zo maar door. Wij hebben geen klagen over dit complex.
"Geen tweede keer naar Philippion"
Martin en Jolanda B...
30-9-2011
Wij zijn gisteren terug gekomen van een weekje vakantie Kos Philippion.
Het was al meteen raak, wij kregen kamer 205 met zeezicht en normaal balkon.
Het uitzicht was voortreffelijk. Stoelen op het balkon zijn echt wel aan vervanging toe.
Kamer was niet schoongemaakt meteen een klacht ingediend bij de norse eigenaar, moet zeggen dat er meteen werk van gemaakt is. De andere dagen netjes elke dag schone handdoeken en de kamer werd schoongemaakt. De laatste twee dagen konden ze onze kamer niet meer vinden volgens mij, gelukkig hadden wij zelf ook het één en ander meegenomen. Bedden zeer hard je voelt de spiralen en aan het lawaai daar wen je wel aan, was niet zo storend. Het klopt wat de andere mensen zeggen, als je niet bij Philippion eet dan praat de eigenaar niet meer met je.
Zwembad is veel te klein voor al die gasten en het tweede zwembad is reeds gesloten. Het eiland Kos is helemaal geweldig als wij er weer naar toegaan dan ECHT niet naar Philippion.
"Jammer genoeg NOOOIT meer naar Phillipion"
Samantha
19-4-2012
Om een lang verhaal kort te maken ;-)
Hadden een kamer zeezicht geboekt, kregen kamer op begane grond, uitzicht op een speeltuintje! Voor gezin met kids niet zo erg, als stel zou een balkon en wat privacy fijn zijn.
Keukenla kon niet open zo scheef zat het, 1e nacht bed doorgezakt !PAS NA 3 DAGEN GEMAAKT! Wij de moeilijkste niet en met twee op 1 bed geslapen Jaa dat is vakantie houden ofniet ;-) Aantal keren gevraagd om andere kamer maar zaten vol, de 15dagen dat wij daar zaten 6 mensen bij het zwembad gezien ZO druk was het! Na veel gedoe laten gaan want wilde een leuke vakans! Zijn zo weinig mogenlijk daar geweest. Niet eten daar stuk minder vriendelijk KLOPT! NL meiden achter de bali zijn ook NIET behulpzaam!
Maar erger kan! Er zijn kamers in het ouderegebouw die zitten in een soort kelder bijna geen licht. Wereld van verschil met de nieuwste die op internet op de foto staan! Als je daar zit, zit je super en zal je waarschijnlijk wel een goede vakantie hebben maar die kans is klein!
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement P...
Verklein aantal aanbieders
Meer aanbieders
"Vooral niet doen."
kossiekossie
3-10-2011
Aangekomen in philippion welkom geheten door een norse receptioniste, ze voelde de bui al hangen. We kregen kamer 104, na het openen van de deur...deze gelijk maar weer dicht gegooid.Varkentjes wonen beter.Dus even praten met de receptioniste maar zij kon NIETS doen.Al het meubilair heeft last gehad van wateroverlast kortom een heel vies geheel.Hulde aan Vaja die ons de volgende dag binnen anderhalf uur heeft omgeboekt naar Santa Marina,Prima het kan dus wel!!!
met partner, 2011
"Nooit meer"
paul en annelies
9-9-2011
2 kamer appartement was geen 2 kamer appartement maar meer een studio met een
houten schuifdeur ertussen. Niet geschikt voor 4 personen. De doucheruimte was erg klein en na het douchen altijd de vloer nat. De airco heeft al die tijd niet goed gefunctioneerd, kregen een ventilator als pleister op de wonde. Het personeel van het restaurant was onvriendelijk. Een keer gegeten daarna niet meer. Schone handdoeken
waren er maar om de dag en soms nog minder. Personeel aan de receptie wel vreindelijk maar konden niets voor je doen.Schoonmaak was wel goed. Neem geen ontbijt bij de boeking,stelt niet veel voor en voor dat geld kun je in ieder restaurant een beter ontbijt krijgen. Aanrader is de bakker schuin tegenover het appartement, the bakery shop waar je heerlijke broodjes kunt krijgen. Lekker eten kun je bij het italiaanse restaurant otto e mezzo in het winkelstraatje van de stad. Je kunt er buiten in de tuin eten.
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Op zich prima vakantie."
kated97
16-9-2011
Net terug van Kos en Phillipion. Veel slechte reacties gelezen over Philippion waar wij het deels mee eens zijn. Het complex ligt op een toplocatie, veel kamers met zeezicht(wij ook met no. 37). Aan drukke weg dat door het verkeer en drukte 's nachts met deur open niet te doen was. Wij hebben dat opgelost door een airco op de kamer te huren en de deur 's nachts gesloten te houden. Het app. op zich was klein. We hadden een 2 kamer app. geboekt en eigenlijk een 1 kamer gekregen. De kamer was in 2 delen verdeeld door een schuifdeur. En dat is eigenlijk niet wat je geboekt hebt en wat de prijs/kwaliteit verhouding benadeeld. De kamers werden wel goed schoongehouden en de apperatuur werkte naar behoren. Personeel was zeer vriendelijk, maar kon weinig doen aan klachten over app. die wij van andere mensen hoorden. Zwembad perfect, en kleine speeltuin voor kids. Op zich goed te doen alleen vinden wij het jammer dat touroperator adverteert met nieuwe app. terwijl veel klanten in de oude komen
met vrienden, Sept. 2011
"Goed te doen"
Sylvia en Lenie uit...
16-9-2011
Ik ben gisteren teruggekomen van app phillipion, ik was er met mijn moeder, wij waren tevreden over ons app(207)alleen erg klein maar je bent toch de hele dag de hort op en verder zit je eigenlijk alleen op het balkon die wel ruim genoeg was,l goede bedden en er werd elke dag schoongemaakt en om de dag schone handdoeken,het personeel was erg vriendelijk zowel in het restaurant als de meisjes aan de receptie, ze waren behulpzaam,de waterkoker die kapot was is snel vervangen door nieuwe.Heb wel van andere gasten veel klachten gehoord maar wij hebben daar geen last van gehad.
Verder een prima ligging vlakbij leuke restaurants vooral Amaryllis is echt een aanrader en natuurlijk de bakkerij waar iedereen het over heeft.
Wij hebben er een top vakantie gehad en zou zo terug gaan naar phillipion!!ook een erg gezellig(en schoon) zwembad.Het restaurant is ook zeer goed je krijgt veel te eten voor weinig geld wij waren gemiddeld 21 euro kwijt voor z'n tweeen dus das geen geld
"Voor ons niet meer"
zaancity
12-9-2011
Wij hadden een kamer met zeezicht ( 205) maar daar is ook alles meegezegd.
Uitzicht leuk.
Kamer airco werkt niet ( afstand bediening zat geen battery in) maar maakt niet uit werkte evengoed niet.
tv .( afstand bediening zat geen battery in)
stoelen op balkon kapot ( stonden al een paar weken zo)
Balkon deur slecht af te sluiten ( moesten er een mes erbij gebruiken)
Badkamer ( tja die heeft gewoon een grote renovatie nodig) meer zeg ik er niet over.
Indeling van het complex is ook erg onhandig.
Als je hier heen wilt zee zich bijboeken anders heb je de kans dat ergens terecht komt waar je zeker geen vakantie wilt doorbrengen ( de kelder ofzo).
De dames aan de receptie zijn wel erg vriendelijk en behulpzaam.
Nee wij zullen hier niet nog een keer boeken.
met vrienden, 2011
"Slechtste verblijf ooit!"
Ine
26-8-2011
Wij, drie zusjes hebben geen enkele nacht fatsoenlijk kunnen slapen,werden wakker gehouden door feestende en beestende jongeren,
personeel had er totaal geen zeggenschap over,
kamers oud, akens en handoeken niet fris,
totaal niet uitgerust, en enorm teleurgesteld weer naar huis.
Kos,heel mooi!
Phillipion nooit meer!!!!
"Prima appartement!"
Sandra Schoonbeek
6-9-2011
Wij zijn samen met nog een stel naar dit appartement geweest.
We wilden graag de kamer naast elkaar maar dit was helaas niet mogelijk.
Wel hebben wij erg veel mazzel gehad met de kamers.
Onze kamers waren prima, wij zaten in het mooie gedeelte.
Wij hadden kamer 20.
Andere gedeelt van het hotel, was slecht. (Dit gehoord van andere gasten, zelf niet gzien)
Personeel is aardig.
Restaurant bij het appartement is lekker eten en best goedkoop, een aanrader dus.
Ligging is prima, alleen wel veel lawaai buiten van het verkeer, dit gaat dag en nacht door.
Verder een heerlijke vakantie gehad in dit appratement.
Kos is heeel erg mooi!
volgende
Acties voor Philippion / Filippion (vh Iris 1)
Foto's toevoegen
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Kos-Stad / Lambi e.o.
Asklepion
Embros Thermae
Fortress
Tree of Hipocrates
Agora - port of Kos
Kerken
Archeologisch museum Kos
Informatie over Kos-Stad / Lambi e.o.
Weer Kos-Stad / Lambi e.o.
Kaart Kos-Stad / Lambi e.o.
Foto's Kos-Stad / Lambi e.o.
Video's Kos-Stad / Lambi e.o.
Vraag en Antwoord Kos-Stad / Lambi e.o.
Italië
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie