Aparthotel Pelagos**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.384 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Aparthotel Pelagos****

Beoordelingen Aparthotel Pelagos****

10 februari 2012

Aparthotel Pelagos**** Kos-Stad / Lambi e.o.

Aparthotel Pelagos scoort een 8,7 uit 10, op basis van 409 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Pelagos****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Pelagos**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 690 vakantiefoto's van Aparthotel Pelagos**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Pelagos**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Pelagos**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

407 beoordelingen over Pelagos****

met partner, 2011
Het Hotel voor een Geweldige vakantie!!!
FJvanLedden
27-10-2011 2 keer per jaar komen we altijd weer terug naar Pelagos, we zouden niets anders meer willen. Je weet dat het goed is, waarom ergens anders gaan en kans lopen het tegenvalt...
Pelagos is mooi gelegen , rustig en maar 10 minuutjes fietsen van Kos stad en het strand. Blijven we nog sportief bij ook! Mocht je slecht op de been zijn, of een andere reden, de bus stopt gemiddeld om de 20 min. voor het hotel naar Kos stad.

met partner, Okt. 2011
Fantastisch hotel/resort
Marijke
13-10-2011 Net terug van de 2e keer dit jaar bij Pelagos in Kos. Het is echt aan AANRADER. Vriendelijke mensen, goed eten, mooie zwembaden en ligbedden, schoon, kortom alles is goed. Met een huurfiets ben je in 10 minuten in Kos stad. Wij hadden een Jr suite in het nieuwe gedeelte. Over de appartementen kan ik niet oordelen, maar aan de buitenkant zien ze er goed uit.

Mogelijk voor herhaling vatbaar
hanna
30-9-2011 De ligging van Pelagos is wel prettig; je bent zo in Kos op de fiets en met de bus.
De service van het personeel is geweldig! Iedereen doet heel erg zijn/haar best om je een fijne vakantie te bezorgen.
Een gewoon glas wijn bestellen bij de maaltijd is niet mogelijk; altijd een flesje en die zijn wèl duur. M.b.t ambiance is prijs/kwaliteit goed, behalve het strandje!
Eten was voortreffelijk en goed geregeld.
Entertainment is wel veel hetzelfde(minidisco uitgezonderd) en mag echt wel een aantal decibellen zachter.
Het appartement waar wij zaten had geen fatsoenlijk terras( was een doorloop) badkamer was niet schoon en er hing een continue rioollucht en rioolvliegjes in de kamer! Er zaten schimmel-en vochtplekken boven de deur, de airco hield er opeens mee op en het keukentje was echt minimaal en niet schoon!
Ik heb begrepen dat de oude kant volgend jaar wordt gerenoveerd; voor kamer 516 wordt dat hoog tijd!Prijs had aangepast kunnen zijn aan dit voornemen
Toch geweldige tijd gehad!

Mooi hotel!!!!
Jolanda
14-10-2011 Voor de eerste keer in hotel pelagos geweest, een super mooi hotel met vriendelijk personeel.
Goed eten en de 12 dagen dat wij er waren niet 1 dag hetzelfde gegeten, zeer gevarieerd.
Wij hadden een junior suite aan de lange zijde langs het water, (beneden) super ligging, mooi design inrichting met heerlijk relax bed op het terras.
Lekker gefietst naar tigaki strand, leuke route, meer door het landbouw gebied....
Kortom een hele leuke vakantie gehad

met jonge kinderen, Sept. 2011
Een echte aanrader!!
Fam. Blom
2-10-2011 Wat een mooi aparthotel! Helemaal van deze tijd. Wij zaten in een Family Suite en waren van alle gemakken voorzien. Bij aankomst wordt je met een golfkarretje naar je kamer gebracht, zodat je niet met je koffers hoeft te slepen. Daar aan gekomen staan er vers belegde broodjes en vers fruit voor je klaar. Heerlijk! De schoonmaak van de kamers zijn ietwat oppervlakkig, maar daar hebben we ons niet aan gestoord. De zwembaden zijn wel brandschoon. Het eten in het restaurant is geen dag hetzelfde en erg lekker. De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en spreken ook een aardig woordje Nederlands, grappig. Ook zijn ze erg leuk met kindjes. (Ons zoontje is 19 maanden) Het animatie team was ook erg leuk en elke dag in de weer. (ook al waren er in dit seizoen niet meer zoveel gasten) Kos Stad is goed te doen met de bus of op de fiets (lopen is ca. 3 kwartier) Het strand is niet echt wat, maar dat staat ook in de reisgids. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

met een groep, Sept. 2011
Mooi hotel
M&M
20-9-2011 Pelagos is zeker 4 sterren waardig, eten is super goed geen last van diarree of iets alleen wordt er wel gebruik gemaakt van olijfolie voor een hoop zaken. Het personeel van het restaurant is zeer vriendelijk en zeker ook voor kinderen.Er zijn wel een tekort aan kinderzitjes. Het zwembad is zeer netjes (alleen wat los grind), de zonnebedjes en parasols mogen wel eens nagekeken worden misschien doen ze dat aan het einde van het seizoen??? Personeel bij Poolbar zeer onvriendelijk en bij receptie is het niet veel anders, TIP als je een late check out hebt ontvangen per e-mail dan meenemen anders heb je geen kamer!! Naar Kos met de bus is goed te doen voor €1,20. Een super markt naast de deur net zo duur als Kos Stad!! Tip Kefalos moet je echt bezoeken is echt prachtig met zijn stranden!! Bij Lambi is het minder mooi. Muziek in de avond kan wel minder hard gaat tot 12 uur door met een hoog volume verschilt per dag!! Appartementen zijn erg oud. Wij zaten in een Fam. Kamer suite!! Super!!

Prima hotel!
canieuwenburg
18-11-2011 Eerst twee dagen in oude gedeelte gezeten wegens overboeking, geen verkeerde kamers, uitzicht op zee, daarna in de suites, heel modern en ruim, mooi ingericht, groot balkon. Vriendelijk personeel, bus voor de deur, naar Kos stad 10 minuten. Strand is niet zo mooi daar. Restaurant van het hotel is erg modern ingericht, eten was prima, veel variatie. Dichtbij is een supermarkt en nog een restaurant en voor het overige moet je naar Kos stad. Kamers zijn ook in het oude gedeelte prima, maar de suites zijn klasse. Wordt elke dag schoongemaakt.

Niet slecht maar kan beter
van Damme
1-10-2011 Redelijk hotel op een mindere plek, strand voor hotel stelt niks voor en is vies. complex ziet er wel luxe uit. mooie bar, zwembad, tuin en lobby. oude gedeelte laat te wensen over... de deuren weigeren dienst, de koekenpan wil je geen ei in bakken, verder redelijke kamers. schoonmaak kan vele malen beter, ze werken hard maar alles onder de haren. ze doen het hoog nodige en gaan weer. personeel is wisselend, de een is top de andere een azijnzeiker. eten is echter prima te doen in restaurant of poolbar.
TIP... Huur geen brommer via het bedrijf dat bij het hotel is aangesloten. je word verneukt dat er krassen opzitten die ervoor niet op zaten volgens hun. we zouden ze met nagellak hebben weggewerkt!. manager zal partij voor het bedrijf kiezen aangezien ze daar al 10 jaar zaken mee doen.

Geweldig
Rob Groot
28-9-2011 Pelagos is top, nu al voor het 6e jaar op rij staat pelagos voor een geweldige vakantie.

Thanks

Aanrader!
Franka
19-9-2011 Pelagos Suites Hotel is werkelijk prachtig! Het is zeer schoon, personeel is supervriendelijk en junior-suites zijn heel erg ruim. Een fantastisch relaxte vakantie gehad.
Onze junior-suite was op de begane grond en had een 2-persoons ligbed op het terras. Vanaf 15.00 uur zon en dus heerlijk vertoeven na een ochtendje aan het mooie zwembad.
Busrit naar Kos-stad kost € 1,20 p.p. en duurt 10 minuten. Bushalte voor de deur.
Supermarkt op loopafstand.
Al met al een echte aanrader!

met een groep (5)
alleenreizend (3)