Hotel Oscar** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Oscar**

6,3
6,1

29 mei 2012

Hotel Oscar** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Hotel Oscar**

El. Venizelou, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Oscar scoort een 6,5 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oscar**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oscar** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Oscar** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Oscar** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Oscar**

6,3
6,1
5,6
"Gedateerd maar wel schoon"
Santel
3-9-2011 De kamer die wij hadden was erg gedateerd. Ze zouden het hotel wel mogen vernieuwen, maar goed we wisten voorop dat het een gedateerd hotel was.
De kamer was wel erg schoon. De badkamer was schoon. Elke dag kwam de schoonmaakster de vloer dweilen en kregen we schone handdoeken. Nadeel van de badkamer was dat de douchbak erg klein was en het douchgordijn te kort waardoor de hele vloer van de badkamer onderliep met water.
De kamers zijn wel erg gehorig, maar wij hebben hier niet veel geluidsoverlast van gehad.
Het hotel ligt op een ideale afstand van de stad. Paar minuutjes lopen en je bent er. Het strand is wel een stukje verder lopen.

"Leuk hotel"
Maarten
6-4-2012 Leuk hotel en prima ligging! Zeer vriendelijk personeel.
Echter wel veel jongeren die snachts voor overlast zorgen. Er is wel een bewaker die hier wat van zegt.

met vrienden, Aug. 2010
"Vergane Glorie"
Erwin
28-8-2010 Hotel heeft een goede ligging.
dicht bij het centrum en iets verder van het strand.
Kamers zijn gedateerd net als het restaurant en het zwembad.
personeel bij het zwembad is SUPER, lopen de benen onder hun lijf vandaan ondanks dat ze al 3 maanden geen geld hadden gehad (volgens personeel)
badkamer had veel kalk aanslag en is heel gehorig.
bedden zijn heel goed, ondanks dat ze vrij hard zijn.
de schoonmakers zijn heel aardig, maar daar wordt niks van schoon gemaakt, her en der wordt er een dweil door de kamer gehaald.

met vrienden, Aug. 2010
"Smerige badkamers"
kevin
14-8-2010 Echt een smerig hotel nooit heen gaan..
Alleen de bar bij het zwembad maakte wel goed eten klaar.

met vrienden, Aug. 2009
"Leuk voor een jongerenvakantie"
Brenda
21-5-2010 In augustus 2009 naar app. Oscar geweest. Voor de prijs die we ervoor betaald hebben is het een prima hotel. Veel scandinaviers, maar daar hebben we niet zoveel last van gehad. Airco deed het niet, wel jammer, en de receptioniste vond het ook niet nodig om deze te maken. Verder een prima hotel voor een leuke jongerenvakantie. Perfecte ligging!! met de fiets is alles goed te doen. loopafstand van het centrum en supermarkten. Voor een gezin met kinderen is dit app. niet aan te raden omdat er erg veel jongeren verblijven en er geen voorzieningen zijn voor kinderen. Kamers worden goed schoongemaakt en schoonmaakster heeft zelfs een paar keer afgewassen en onze kleren opgevouwen (en dat waren er heel wat..).

Mocht ik nogmaals naar Kos gaan dan zou ik er zeker over nadenken om nog eens naar Oscar te gaan!

met partner, Juli 2009
"Restaurant gesloten en bar vroeg dicht"
j.b. kuhl
11-7-2009 Helaas de recessie heeft toegelagen bij Oscar. Vorig jaar september was het leuk en gezellig, nu is het restaurant gesloten, kok ontslagen en je kan bij de bar alleen maar tosti of een pizza pepperoni eten. De bar was om 22.00 uur al dicht. Oscar is op sterven na dood, de eigenaar (74 jaar ) is wispelturig en geeft weining meer om de klanten. Prijzen van drankjes zijn met 10 tot 50% verhoogd om toch omzet te kunnen genereren. Wij zaten vaak 's avonds als enige klanten bij barman Antonio die vaak "Skata" zie, dat is shit op zijn grieks. Vakantiegangers zijn nu vooral de Scandinaviers (zuipen, zuipen en nog eens zuipen met zelfmeegbrachte dranken (bier, wodka, wijn etc) uit de supermarkt en vroegen de barman de flessen te openenen en om glazen! Helaas voor dit complex, het verval wordt steeds groter en groter.

"Nooit meer!"
Eef
21-9-2008 prima appartement voor de ligging Alles goed te lopen.

Als je dit appartement boekt, vraag dan om een gerenoveerde kamer. Er zijn nog veel oude kamers die slecht onderhouden zijn. Wij hadden zon kamer, maar heb ook de nieuwe kamers gezien;een wereld van verschil!

De bedden waren slecht, houten latten die in je rug prikken. We hebben ze tegen elkaar aan geschoven voor de ruimte. Bestek en glazen waren karig en vies. We hebben ze opnieuw afgewassen en zelf plastic bekertjes gekocht.
Balkon minimaal en badkamer smerig.

De schoonmaaksters zijn een schande voor het appartement. In alle vroegte komen ze binnen zonder te kloppen en schreeuwen alles bij elkaar. Schoon werd het niet.
Het personeel bij de receptie is wel vriendelijk, en ze zijn erg tolerant naar de jongeren toe.

Voor de ligging een ideaal appartement, en het gerenoveerde deel ook, verder niet aan beginnen.

met partner, Sept. 2008
"Gezellige vakantie gehad bij Oscar"
j.b. kuhl
23-9-2008 Leuke en gezellige vakantie gehad. Wij hadden een ruime suite met alles erop en eraan, alleen bad ontbreekt, we hadden wel een (kliene) douche. Jammer dat ophanghaakje te laag hangt. Wij hadden schoonmaaksters die perfect schoonmaakten en alle dagen nieuwe handdoeken. Jammer dat eigenaar alles laat verwaarlozen, je ziet jaarlijks het verval toenemen en dat is erg jammer. Maar dit schijnt erg Grieks te zijn. Personeel zeer vriendelijk behalve de vrouw van eigenaar achter receptie. Barman, Antonie, maakt heel veel goed. Ook de kok doet zeer zijn best. Ligging is perfect. Schoonmaak bij het zwembad kan beter en sneller. Alles was aanwezig, TV, Airco, volledig ingerichte keuken (met magnetron).

"Kos is leuk! Oscar wat minder"
Joeri
18-8-2008 Wij zijn nu een week terug uit Kos!
Onze eerste indruk was niet zo best!
één van de toiletten spoelde 9 van de 10 keer niet door. Het douche gordijn was te kort, zodat heel de badkamer nat was, als je gedoucht had. De citruspers was beschimmeld, de waterkoker zag er ook niet lekker uit. Balkon was niet erg groot.
De schoonmaakster heeft een aantal keer onze kamer niet op slot gedaan, waardoor deze dus de hele dag open heeft gestaan. Er was maar één klein kookpitje. We hebben een broodmes moeten aanvragen, omdat we anders ons brood niet eens konden snijden.

Wat wel fijn was, was dat we 2 badkamers hadden en 2 balkons. Ook hadden we altijd warm water uit de douche (al kwam er uit de koude knop warm water en andersom)

Verder is de ligging van het appartement wel goed en hebben we het in Kos zelf erg naar onze zin gehad!!

"Wat een smerige badkamer!"
G.Jansen
3-8-2008 12 dagen naar Kos geweest, een geweldige vakantie gehad!! Maar wat een appartement zeg, Oscar. We kwamen onze kamer binnen op de eerste dag, ik dacht nog bij mezelf, oh dit valt niet tegen.... totdat we in de badkamer kwamen. Zo verschrikkelijk goor, de schimmel stond op het douchegordijn, de kraan op de wasbak was zo smerig dat je hem nog niet eens aan durfde te raken, de muren waren plaatselijk bruin van de troep. En telkens als we de kraan in de keuken gebruikte kwam er een rioollucht voorbij waar je U tegen zegt. En het bestek stond gewoon schimmel op! echt te goor om te gebruiken. Mijn vriendin had een uur nodig om bij te komen.
Vervolgens om een andere kamer gevraagd, dit moest even met de manager overlegd worden en we zouden er dezelfde dag nog iets van horen. De volgende dag hing er een nieuw douchegordijn maar verder helemaal niks gehoord van ze.

1 2 3 4 5 6 volgende