Aparthotel Nefeli**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Nefeli****

29 mei 2012

Aparthotel Nefeli**** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Aparthotel Nefeli****

853 00, Kos-Stad / Lambi e.o.
Aparthotel Nefeli scoort een 7,8 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Nefeli****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Nefeli**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Aparthotel Nefeli**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Nefeli**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Nefeli****

"Geweldig complex lekker rustig"
Ekke
7-10-2011 Nefeli voor de tweede maal bezocht nu in september. Eigenaar Nilkos in een vriendelijke hardwerkende man. Die altijd voor zijn gasten klaars staat. Het complex ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Kos stad af. Het zwembad in schoon en voldoende bedden ook in de zomer. Een goed en simpel restuarant is Hellas, dit is van Dimitri, een broer van Nikos. Het ligt buiten het uitgaans cenrum van Kos stad, als je op de kanari bent richting centum krijg je aan de rechter han een cafe XL, hier ga je rechts de straat in en dan aan het eind aan de linkerkant zit de taverne. De beide broers hebben ook een strand tent, deze ligt aan de straat achter de kanari en heet DeJa Vu. Hier heb je gratis bedden en je kan er wat drinken en eten.

met partner, 2011
"Nooit meer!"
Fam. van Heuveln
15-9-2011 Wij hadden een studio waarin een zgn. keukentje, maar dit stelde niks voor. De keukeninventaris bestond uit 2 platte borden, 1 diep bord, 3 glazen en 3 kopjes en een beetje bestek. Het doucheraam viel er bijna uit als je het open zette.
Het vriesvak van de koelkast zat zo vol met ijs dat het niet meer dicht kon. Toen we gingen klagen werd dit wel onmiddellijk verholpen (met een schroevendraaier is het ijs er uit gebikt). De eerste dag is de stang met douchegordijn naar beneden komen zetten, dit werd wel meteen verholpen nadat we dat gingen vertellen.
We hadden ontzettend veel last van muggen, er zaten ook allemaal doodgeslagen muggen op de muren en de plafonds, niet zo fris allemaal.
Kos-stad is wel heel gezellig, fietsen zijn wel onmisbaar, de stranden zijn heerlijk!

"Nooit meer"
a
13-9-2011 een klein, minder schoon app. Was vies, schimmel en de keuken benodigheden waren niet van dien aard dat je ook maar iets kon doen. lakens te kort voor de bedden en een kleine douche.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Basic, maar met heerlijk zwembad"
Fanny
21-1-2012 heerlijke, rustige locatie, ruime tuin, service in orde, bar nog open bij late aankomst, winkeltje erbij. Jammer dat er geen ruimere en 2 kamer appertementen zijn. uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk zwembad en goede ligging zwembad, windje aanwezig.

"Leuke plek"
Joosten
2-9-2011 Zaten in augustus 2011 in een studio van het appartementencomplex. Was klein maar wel goed schoon. Werd goed schoongemaakt.
Fijn, groot zwembad waar je geen stoel hoeft te reserveren om nog plaats te hebben.
Lekker eten en dichtbij Kos stad zelf.

Wel slim om een fiets te huren want dan ben je met 10 minuten in Kos stad.
Zeker een aanrader.

"Goed hotel, mist een punt op de bedden."
Vakantiegangers
7-8-2011 Wij, een jong stel, hebben een super vakantie gehad in Hotel Nefeli. We hadden een hotelkamer die erg schoon was en goed verzorgd. Het enige wat er op aan te merken was dat wij, dit geldt niet voor alle hotelkamers, verenmatrassen hadden. Dus wanneer je je omdraaide had je een veer in je heup prikken. Erg vervelend. Daarnaast staat er op internet vermeld dat je Nederlandse zenders hebt op de kamer, dit klopt niet. Alleen Griekse zenders. Verder staat op internet ook dat er een strand op 400 m. afstand gelegen is. Het klopt wel dat de zee hier aankomt en dat er zand ligt. Maar echt strand kun je het niet noemen. In Kos-stad heb je daarentegen wel een heel mooi strand met gratis strandbedjes! Het ontbijt is idd wat karig maar je kunt het zelf aanvullen :)

Verder is het hotel erg schoon en verzorgd. Het zwembad is vrij groot en heeft ook een 'afgesloten' deel voor kinderen. Ook zijn er veel strandbedjes en parasols. & het personeel is uiterst vriendelijk! Kortom; een super accommodatie

"Grandioos"
D en W
7-8-2011 Wij zijn van 14-07-tot28-07-2011 in hotel Nefeli geweest en hebben er een hele leuke vakantie gehad,het eten was goed en de griekse avond was toppie met Wilma in de bar was het altijd gezellig kon met iedereen een babbeltje maken maakte voor haar niet uit wat voor taal.
De familie van Nikos zijn allemaal even vriendelijk, we hadden een mooie ruime hotelkamer, een kleischalig hotel werkelijk fantastisch,en een heel groot zwembad,lekker rustig geen handdoekjes leggen ,ruimte genoeg voor iedereen.
Voor herhaling vatbaar.

met vrienden, 2011
"Keurig, gezellig aparthotel!"
Marlies
13-7-2011 Wij hebben met 6 meiden van 3 t/m 10 juli 2011 een super vakantie gehad in Nefeli! Bij late aankomst erg donker en rustig, beetje afgelegen van het centrum, maar na 5 minuten hadden we al een goede indruk! We hadden mooie kamers, met een heerlijke douche, harde straal! We hadden alleen geen koelkast, Nikos had deze besteld, maar deze is nooit aangekomen. We mochten gebruik maken van de koelkasten bij de bar,het was geen probleem om daar eigen drankjes in koud te houden.
Heerlijk zwembad, mooi school en veel bedjes!
Fietsen kan je niet van buiten, je wordt opgehaald met busje, om je fiets te huren. Perfect geregeld!
Het is 10 min. fietsen naar het centrum en 5 min. naar het strand. Sommige bedjes zijn gratis, anderen moet je voor betalen.
In hotel is gratis Wi-Fi.
Worden bbq avonden georganiseerd, met griekse dans, erg gezellig!
Ontbijt stelt niet zoveel voor, maar prima te doen.
Heel vriendelijk personeel!

"Nooit meer"
Stephanie
23-7-2011 We zijn hier 2 weken geweest een prachtig eiland maar een ranzige kamer. We hadden 2 kakkerlakken, en na 2 keer vragen waren ze nog niet weggehaald. We mochten onze douchedeur niet dichthouden omdat het raampje niet eens open kon van de badkamer en daardoor zaten de vochtplekken op de muren boven ons bed. Het keukentje wat in de kamer stond had misschien net genoeg bestek maar ook smerig en de rest van de 2 pannen die we hadden was ook smerig. Van de bedden kregen we uitslag en ik
heb 2 weken op een beschimmeld kussen geslapen. We hadden ook nog een lekkende gootsteen, en na 3 keer gevraagd te hebben of ze het konden maken was het nog niet gemaakt toen we weg gingen.

"Leuke vakantie"
Ilona
4-8-2011 Wij hebben een goede tijd gehad in Nefeli, Kos. Tip: huur een fiets. met de fiets ben je binnen 10 minuten in Kos-stad waar je gezellig kan eten. Lopen is niet te doen volgens ons.

Genoeg bedjes bij het zwembad. Je hoeft hier niet vroeg je bed uit om een plekje te 'reserveren'.

Appartement was gewoon goed, goed schoon gemaakt. We hebben niet gekookt, dat gaat niet op twee kleine pitjes. Pannen waren ook oud. Maar om een eitje te koken is het prima.

Enige nadeel was dat de wc niet hard doorliep. We moesten dus soms een extra golf water erachter aan gooien.

Ruime keus aan eten/drinken bij de bar te bestellen. Je kunt hier ook prima lunchen.

Lekker zwembad.

1 2 3 4 5 6 volgende