Appartement Michel*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Michel***

29 mei 2012

Appartement Michel*** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Appartement Michel***

Neom.Christou 1, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Michel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Michel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Michel*** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Michel*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Michel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Michel*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

29 beoordelingen over Michel***

met vrienden, 2011
"Goed appartement"
M Jansen
15-10-2011 Een goed appartement. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat betreft de badkamer klopt de informatie wel, maar er zijn ook appartementen die beschikken over een bad en deze hebben de problemen van een natte badkamer na het douchen niet! Ons heeft het in iedergeval niet gestoort, na het douchen even met de handdoek droogmaken en het probleem is opgelost

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super appartement goede prijs kwaliteit verhouding"
karin
16-10-2011 we zijn 17 dgn in een 3 kamerappartement geweest, met 4 volwassenen en 1 kindje van 2 , voldoende ruimte, grote balkons, super schoonmaak, erg vriendelijk personeel, al vaak op kos geweest dit blijft onze topper, volgend jaar zeker weer en als het kan hetzelfde appartement, en in okt absoluut geen last van de bar het is er gewoon stil beneden

met vrienden, Sept. 2011
"Prima app.complex"
Vogel, Vennik en De...
13-9-2011 Hebben een fijne vakantie gehad, waren met 3 personen en hadden 2 grote slaapkamers. Het werd iedere dag goed schoongemaakt en ook bijna iedere dag schone handdoeken. Alleen de badkamer was erg klein en was na het douchen helemaal nat. Zeker een aanrader vooral als je een 3-kamer app. zoekt want die zijn op Kos niet zo makkelijk te vinden.

"Geweldig appartement + leuk personeel"
Tom en Myrthe
4-9-2011 Super leuke vakantie met z'n tweeën gehad. Het personeel van Michel was zeer vriendelijk en vooral leuk contact met de barman gehad. Veel cocktails samen gedronken. Verder hebben we een dagje cultureel gedaan door een Quad te huren en het hele eiland te verkennen. Het eiland is niet zo groot (50 bij 10 km) dus dat hadden we in vijf uurtjes wel gezien!

met een groep, Juli 2011
"Vreselijk."
Corrie, Maaike, Jok...
25-7-2011 Zijn net terug van Kos. App was goed te noemen.
Lekker ruim, douche nog niet gerenoveerd, maar oke. Na klacht dat er bijna geen waterdruk in de douche was, direct gerepareerd. Maar dan; het app. was bevolkt door herrieschoppende Noren en ook Hollanders. Mocht dat nog niet duidelijk genoeg zijn, werd de ned. vlag over het balkon gehangen en het volkslied gespeeld. Uit de diverse ghettoblasters klonk, met de kamerdeuren open, div. soorten muziek. rustig buiten zitten was er niet bij. Plasjes en sporen drank lagen van de bar tot op de gangen. Na een klacht hierover en de herrie bij thuiskomst snachts werd wel geprobeerd om er wat aan te doen, maar het hielp maar even. Eeuwig zonde van het app. want dat was best mooi.

"Gewoon goed"
kosta
18-6-2011 Erg ruime kamer en goede bedden.
Perfecte locatie dicht bij het centrum en het strand.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Zeker een aanrader.

**** Aandachtspuntje *****
Alleen na half juni tot eind augustus is het gevuld met dronken Noren.
Noren zijn nu wat de Engelse toeristen al jaren zijn.
Maar hier kan het appartement niets aan doen.
Wel een punt om rekening mee te houden.

met vrienden, Juni 2011
"Prima ligging / zeer slechte badkamer"
P, P en J.
4-7-2011 ligging prima , maar de badkamer beneden alle peil , 1 x douchen en de hele badkamer onder water. Erg veel lawaai s'avonds en s'nachts door de vele jongeren en de inpandige bar.

met vrienden, Juni 2011
"Een aanradar"
Jenneke
20-6-2011 Ik ben er met een vriendin geweest van7junitot17juni
Je zit op loopafstand van het haventje erg leuke eet tentjes en betaalbaar
Leuke uitstapjes gemaakt
We hadden ontbijt erbij moest je appartement er naast zijn lekker en veel keus
appartement erg netjes vriendelijk personeel.
En 2leuke barmannen.ik weet helaas niet meer hoe ze heten.
airco was gratis wel nodig snachts 30graden in de nacht en overdag35-40graden.
We hebben erg genoten.jammer genoeg zijn we weer terug.

met partner, Mei 2011
"Een Aanrader"
Bert Kampman
14-7-2011 Ruim appartement met groot balkon dichtbij centrum Kos-stad.In Mei hebben wij 1 week in dit appartement vertoeft. Hebben het prima naar ons zin gehad. Heel Vriendelijk personeel en de schoonmaak is ook top. Alleen douche is wat aan de kleine kant. Een aanrader is ook het restaurant EΣtiatopia kapaban. Erg gezellige eigenaar. Je vindt het restaurant als je meteen linksaf gaat en de volgende straat rechts. Het is dan aan de rechterkant.

Komen zeker nog een keer terug.

met partner, Mei 2011
"Midden in Kos stad, zeer vriendelijke mensen"
bunkel
11-1-2012 mooi en schone accomodatie met zeer vriendelijk personeel. Op loopafstand van het centrum