Appartement Mare Blue** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Mare Blue**

4,9
5,8

28 mei 2012

uitzicht 1e verdieping vanaf balkon naar de tuin

Beoordelingen Appartement Mare Blue**

Lambi Beach, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Mare Blue scoort een 6,5 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mare Blue**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mare Blue** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Appartement Mare Blue** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Mare Blue** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

28 beoordelingen over Mare Blue**

4,9
5,8
met partner, 2011
"Dit nooit meer"
Yvonne
16-4-2011 Mare blue is niet zo geweldig als dat het wordt omschreven in de meeste reviews. Het appartement was erg lastig te vinden (het ligt 1,5 km vanaf de rand van Kos, het is minstens 3 km vanaf de haven van Kos). Het appartement is ingericht met een verzameling van tweedehands spulletjes. Veel dingen waren stuk, vies of oncomfortabel: de kitchenette deed het niet, de douchekop was stuk en de matrassen hebben van die veren die in je rug prikken. Daarnaast was het er erg koud 's nachts.

met partner, Okt. 2010
"Heerlijke rust!!!! 2p 40 jaar"
Elles & Robert
1-11-2010 21.40 aangekomen, Helen stond ons al op te wachten, app. laten zien, koffers naar binnen en toen nam ze ons in de auto mee voor boodschappen te doen en daarna weer afgezet.
Groot app. op de 1e verdieping met 2 slaapkamers 1x airco, keuken met koffiezetapp., waterkoker, 2 pitskooktoestel, koelkast, tafel met 4 stoelen, 2 balkons met tuinstel.
2x pw handdoeken wisseling en schoonmaak.
Rust rust en nog eens rust wat we wilden, geen zwembad (kan gebruik maken bij Atlantis hotel) maar daar kwamen we ook niet voor). Voor herhaling vatbaar.
Als je de laatste week van oktober gaat reken er dan op dat er een hoop sluit/dicht is in Kos stad want het is de laatste week van het seizoen... vonden wij heerlijk.

met vrienden, 2010
"Heel veel ongedierte!!!"
Lizzy
1-9-2010 Het ziet er allemaal leuk uit van de buitenkant en de eigenaresse is idd vriendelijk. Ook zijn de kamers lekker ruim. Ik heb er zomer 2010 gezeten en wij hadden ontzettend veel last van ogedierte. Grote kakkerlakken en muizen op de kamer. Ook liep er een enorme rat voorbij. Kregen toen een nieuwe kamer maar ook daar zat een muis...Verder staat het hotel tussen de koeien, ezels, honden en hanen. Ik ga hier nooit meer heen, heb nauwelijks kunnen slapen door de ongewenste bezoekers.

met partner, Aug. 2010
"Zeer geschikt voor jonge stellen!"
Thijs
7-9-2010 Wij hebben hier een zeer leuke tijd gehad! We kwamen door veel vertraging pas om half 3 's nachts aan bij ons appartement en toch stond de eigenaresse ons op te wachten...waar andere in de bus zich druk maakte over of ze nog wel konden inchecken bij hun hotel. Alles was netjes en schoon, de bedden en handdoeken werden verschoond om de 2 dagen en we hadden een super uitzicht vanaf ons balkon!
Met de warmte viel het ook heel erg mee als je de ramen 's nachts open zette. Neem dan wel genoeg anti-muggen spray mee, want wij hadden er erg last van.
De bedden sliepen lekker en ook deed al de keukenapparatuur het goed. We vlogen pas om 20:15 terug maar moesten wel om 12:00 uur uit de kamer zijn. Omdat onze kamer niet was geboekt mochten wij gratis langer blijven, in het hoogseizoen kost die 10 euro. Fietsverhuur was erg dichtbij en is zeker een must!
We waren met zijn tweeën ( 20 en 18 ) en vinden het echt een aanrader voor mensen van rond onze leeftijd.

met vrienden, Juli 2010
"Nooit meer!"
Jessica
18-1-2011 Onvoorstelbaar dat iedereen zo positief is. Afgelopen zomer geweest. Een grote ramp! Wij hadden gelukkig dagelijks maar 1 of 2 kakkerlakken. Bovenburen dagelijks 5. Het appartement was vies en stonk. Beesten (insecten en salamanders) wegjagen had geen zin want ze kwamen door gaten en kieren net zo hard weer terug. Naast de kakkerlakken stonden er ezels, koeien en herten in de tuin. Ook werden we opgeschrikt door dakloze honden. De ligging is niet optimaal. Zeker niet als je wilt uitgaan. Je moet een heel stuk fietsen door de onbewoonde wereld.
Er wordt gemeld dat de eigenaresse zo vriendelijk is. Vast, maar als je haar echt nodig hebt, is ze nergens te vinden. Elke keer als we iets nodig hadden, zoals de sleutel van de airco, zei ze 'ja morgen'.
Ik raad jullie echt ten zeerste af dit appartement te kiezen!

met vrienden, Juli 2010
"Walgelijk vies zooitje! 'zoo mare blue'"
Priscilla
18-1-2011 Tijdens de zomer van 2010 ben ik hier 8 dagen met 2 vriendinnen geweest. Wij kwamen naar Kos voor een stapvakantie, dus veel eisen aan het appartemet stellen wij niet. Bij aankomst midden in de nacht werden we meteen verwelkomt door een kakkerlak en een verschrikkelijke lucht, alsof er een lijk van een oude Griekse opa verstopt lag in ons appartement. De stank is de hele vakantie niet verdwenen en ook onze welkomstkakkerlak bleek niet de enige te zijn! Veel kakkerlakken en salamanders in ons appartement gehad. De badkamer was vies, er zaten overal gaten en vieze vlekken op de muren en het servies stonk. We hebben hier echt geen oog dicht gedaan! Dit is echt een absolute afrader!!

met een groep, Juli 2010
"Helemaal top"
Denise
16-4-2011 De ligging van het appartement is goed. Met je fiets ben je zo op het strand of in het centrum.
Aardige eigenaresse Eleni, ze staat direct voor je klaar als er iets is. De inrichting van het appartement is voldoende, ik vind dat je daar niet op moet letten, je bent amper aanwezig in je appartement, de hele dag op het strand en s'avonds de stad in. Alles is gewoon aanwezig wat je nodig hebt. Het klopt inderdaad dat je soms last kan hebben van herrie van dieren in de omgeving maar dan moet je maar herriestoppers in doen!
Ideaal is dat je gebruik kan maken van het zwembad aan de overkant van olympia of atlantis.
Ik ga er zeker nog een keer terug, helemaal top!

"Prima!"
Tanja
15-1-2010 Ben hier in juni 2009 geweest en het is ons prima bevallen! Klein keukentje met alles wat je nodig hebt en evenals de badkamer. Bedden waren voor ons ook prima. Als je van luxe houdt, moet je hier niet zitten.

Met de fiets (kun je vlakbij huren) is alles goed te bereiken en ook erg leuk om op deze manier het eiland te verkennen!

Wij hebben genoten van onze vakantie op Kos.

"Echt een super topper"
woutersz
12-9-2009 wij waren er 15 dagn en de eeste indruk was een beetje schraal. maar dat word ruim goedgemaakt de de vriendelijkheid van de eigenaresse. we was zo vriendelijk dat ze ons de 1e dag met haar eigen auto naar het centrum heeft gebracht. en op de 6e dag heeft ze ons het hele eiland laten zien. hotel is misschien een beetje primitief , maar wij hebben daar echt een supertijd gehad. ps een fiets is wel absoluut een must en kost bijna niets

met partner, Sept. 2009
"Prima, meer niet."
Matthijs
10-9-2009 Wij zijn vandaag teruggekomen van Mare Blue te Kos.
De ligging was prima, als je voor het hotel staat ( met je rug naar het hotel ) ga je naar rechts, op de hoek aan het eind van de straat is fiets etc. verhuur.
1 v/d goedkoopste van Kos gelijk ! wij hebben het nergens goedkoper gezien en het scheelt VEEL ! met anderen. tipje dus... want een fiets is wel nodig. ( 10 minuutjes fietsen )

Verder was het prima, schoon, maar stel je niet te veel er van voor.
Je kan er lekker slapen, lekker buiten zitten, maar meer is er niet te beleven.
Gastvrouw is vriendelijk, zie je weinig, maar als je haar ziet is ze erg enthousiast.
Ga lekker hierheen, het is goedkoop, ziet er prima uit en je zit net buiten de drukte.

Voor ons als stel van 22 is het prima, echter als je veeleisend bent kom je van een koude kermis thuis.
Wij slapen en relaxen er, verder doen we alles in kos stad zelf, voor het prijskaartje prima.

Geen kakkerlakken gezien, wel 2 salamandertjes en een kikkertje.