Appartement Lydia*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Lydia***

6,5
5,9
5,4
6,2

29 mei 2012

het zwembad

Beoordelingen Appartement Lydia***

Pamfilon, 853 02, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Lydia scoort een 6,6 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Lydia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Lydia*** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Appartement Lydia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Lydia*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

102 beoordelingen over Lydia***

6,5
6,4
5,8
5,3
6,2
met partner, mei 2012
"Toch maar niet meer (App Diamond voorheen Lydia.)"
pgjmkoop
25-5-2012 Net terug uit Kos en van Diamond
Personeel is erg vriendelijk.
Als je elke dag een kleine fooi achterlaat krijg je elke dag schone handdoeken.
En geloof me die heb je nodig.
Want de badcel is èèn groot drama 1 keer douchen en je hele appartemnt staat blank.
Triest want dit haalt het hele appartement zover naar beneden dat wij er niet nog een keer heen zullen gaan.
Dit kan echt niet meer

"Oude zooi"
Fam van Lienden
20-9-2011 Bij aankomst stond er geen kinderbedje terwijl die wel was aangevraagd. Badkamer vies en na iedere douchebeurt zeiknat. Overal liepen mieren niet echt lekker met een half jar oude baby. Geluidsoverlast van 3 blerende hanen en blafende honden.
We hadden ook maar 1 koekenpan en dat was het konden nog niet eens fatsoenlijk een ei koken!!!
Nooit meer Lydia voor ons,maar een ander hotel/app in de stad zelf.

"Voor ons niet meer"
sonneveld.hendriks
9-10-2011 Bij aankomst denk je dit is een mooie complex met een mooie tuin maar doet je de deur van je appartement open dan moet je toch even slikken.
Appartementen waar al een tijdje minimaal onderhoud aan gedaan wordt en inderdaad een badkamer wat een waterballet is als je klaar ben met douchen.
Ook vonden wij dat er minimaal schoongemaakt word als je onder de (bed)banken keek lagen grote stofnesten. Ook slechte matrassen in kamer die echt aan vervanging toe zijn, sóchtends stond je gebroken op.
Ook ongewenst bezoek in kamer waaronder 2 keer een kakkerlak en een keer een rat in de kamer!!
complex zelf is verder wel mooi rustig gelegen met een schittrende tuin waar echt wel wat van te maken zou zijn als het eens grondig gerenoveerd zou worden.
Ideaal is dat dichtbij een grote supermarkt was (carrefour) en brood deden we sóchtends halen linksaf complex uit en dan na ongeveer 100 meter links.
Wij komen hier echter niet meer oa ivm de slechte bedden en de rat in onze kamer.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima prijs, prima vakantie"
Majesta
12-9-2011 Veel negatieve berichten gelezen, dus waren wel beetje bang wat we zouden aantreffen. Voor dit geld verwachten wij ook geen luxe appartement, en dat zijn het ook niet. Maar wel prima om te verblijven!!! Ruimte genoeg ( 2volwassenen + dreumes), eenvoudige maar praktische inventaris. Tja het is allemaal een beetje oud, en het douchegordijn hangt niet tot op de grond, maar dat is wat ons betreft echt geen ramp. De douchekop kun je zelfs gewoon ophangen, terwijl ik dat in verschillende Griekse appartementen weleens heb gemist. Dat het na het douchen nat is in de badkamer.... ach ja... je gebruikt de douchemat om het aan te dweilen en die hang je te drogen en het probleem is opgelost.
Lekker ruim balkon met aangrenzend de prachtig onderhouden tuin, keurig. Zwembad ook prima, vooral ook het grasgedeelte is erg prettig met een kruipende dreumes. de bar is altijd gezellig met erg aardige eigenaren en voor de snelle hap een goede optie. Huur een fiets en je bent in 5 minuten in het centrum. TOP

"Een hel!!!"
Fam van der Veen
31-8-2011 Een zeer vies en slecht appartement, veel te klein voor een gezin.
Om over de badkamer nog maar te zwijgen. Geen aanrader!!!
Gelukkig zijn wij dezelfde dag nog overgeplaatst naar een ander appartement.

met jonge kinderen, 2011
"Wat een hel!!!!!"
Fam van der Veen
31-8-2011 Van de buitenkant ziet het complex er super uit.
Maar zodra je de deur opent dan schrik je je rot.
De kamer stinkt, de vloer is ontzettend vies en smerig, heel weinig leef ruimte voor een gezin, bedbank veel te klein om te slapen en knetterhard. Om over de badkamer maar te zwijgen.

"Zeker een aanrader!"
H-B
27-8-2011 Afgelopen week terug gekomen van 13 dagen Lydia. We hebben het erg naar ons zin gehad. Het is degelijk en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kamer werd netjes schoongemaakt, met wat extra fooi deden ze zelfs de afwas en kregen we elke dag schone handdoeken. Voor twee personen was de ruimte erg goed te doen, meer heb je zeker niet nodig wanneer je toch alleen maar buiten leeft. Voor meer personen zou het appartement wel een beetje aan de kleine kant zijn. De bedden waren prima en sliepen heerlijk.
Het kookgerei is niet erg uitgebreid, maar ruim voldoende om een maaltijd te kunnen klaarmaken. Kleine ongemakken (lamp stuk) werd snel verholpen, wat erg prettig was.
Dichtbij een supermarkt (Carrefour) waar je voor een normale prijs je boodschappen kunt doen. Het strand ligt ook niet ver weg, net als het centrum van Kos. Allebei is het zo'n 10-15min lopen. Aan te raden is fietsen te huren (2€ p.d).

Wil je een goede vakantie en een degelijk appertement, dan is Lydia zeker een aanrader!

met vrienden, Aug. 2011
"Topvakantie gehad op Kos, helaas niet in Lydia...."
M
13-8-2011 Ik had met 5 vriendinnen een vakantie geboekt op Kos, in appartement Lydia. Aangekomen op het vliegveld van Kos krijgen wij te horen dat Lydia overboekt is en dat we in een hotel 12 km buiten Kos-stad worden gedropt. Niet echt ideaal als je op een jongerenvakantie gaat en je iedere avond de Bar street wel even in wil.
Later kregen we te horen dat ongeveer 50% van dit appartement ergens anders moest worden geherbergd.

Kos zelf is een super-eiland. We hebben een topvakantie gehad maar dankzij Lydia zijn we zwaar over ons budget heen gegaan aan taxi-en buskosten. Het eiland is dus zeker een aanrader maar Lydia boek ik nooit meer.

"VAKANTIEE"
Overwijk
12-8-2011 wij zijn net terug van 12 dagen kos! we hebben het super naar ons zin gehad!! heel mooi eiland veel te zien en te doen een heel leuk centrum. waar je heerlijk kunt uiteten en lekker langs de haven kan uitwaaien.
het appartement viel alleen een beetje tegen. Wij waren met ze 2e dus de ruimte die we hadden is opzich prima. alleen is het er heel smerig. De schoonmakers die gaan er even snel doorheen. en dat is het dan wel. De douche is ook erg krap. wij hadden een heel klein douche en elke x als we gingen douche stond het tot de voordeur onder water omdat het douchegordijn te kort was. de bedden zijn ook erg slecht bij elke x omdraaien voelt het alsof je 10 spiralen in je rug krijgt. verder was het zwembad echt super!! en het personeel heel erg vriendelijk. Wij vonden de afstand niet erg was voor ons prima te doen!! Wel was dat er heel veel jongeren waren die kwamen dan snachts thuis en gingen hun feestje gewoon lekker doorzetten met keiharde muziek en geschreeuw.maar hele leuke vakantie

met partner, 2011
"Ontzettend gezellig!"
Karin
21-7-2011 De appartementen zijn niet heel groot maar je hebt er voldoende. Koken lukt aardig maar je moet niet iets heel culinairs gaan maken want voor datzelfde geld kun je beter lekker uit eten. Lydia ligt ongeveer 15 minuten lopen van het centrum. Maar aan het eind van de straat zitten twee fietsverhuurders waar je fietsen voor ongeveer 2 euro per dag kunt huren (betaal er zeker niet meer voor) Met de fiets ben je ongeveer binnen 5 minuten in het centrum. De eigenaren van lydia zijn ontzettend aardig. Door hen hangt er een gemoedelijke sfeer en is het erg gezellig. Het zwembad is er heerlijk en je kunt lekker een drankje drinken of een hapje eten bij de bar!
Kos is verder ook erg leuk. Je kunt er lekker uit eten en je kunt er heerlijke cocktails drinken. De mensen zijn ook erg aardig maar kunnen ook erg pushen.
Kos is echt super leuk voor jong en oud!