Aparthotel Kosta Palace*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.986 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Aparthotel Kosta Palace***

Beoordelingen Aparthotel Kosta Palace***

30 januari 2012

6,1
5,5
buitenkant hotel

Aparthotel Kosta Palace scoort een 7,5 uit 10, op basis van 385 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kosta Palace***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kosta Palace*** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 159 vakantiefoto's van Aparthotel Kosta Palace*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Kosta Palace*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Kosta Palace*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

382 beoordelingen over Kosta Palace***

met partner, 2011
Geweldige ligging
rene
21-10-2011 De ligging van Kosta Palace is perfect. Winkels en strand op loopafstand. persoeneel is vriendelijk en schoonmaak is prima. Accomodatie op zich is helaas wat verouderd en verdient een renovatie. Er heerst ook wat geluidsoverlast waardoor het niet echt rustig is en dit kan ook 'snachts zijn. De bedden zijn overigens prima.

met partner, 2011
Legionella bacterie opgelopen
Natasha Bink
12-10-2011 Nooooooooooooit meer, wij hebben er in september 2 weken gezeten, en zijn nu anderhalve week terug, mijn partner werd al ziek terplekke en ik ben deze week ook ziek geworden, van: Het appartement!! kamer 63 onder het zwembad, lekkage badkamer (stonden tot aan onze enkels in het water elke dag), vocht, schimmel, slechte airco (schimmel) gaten in muren en kasten, de herrie van het zwembad is oorverdovend, elke ochtend om half 7 begint dit. kortom een schandaal!!! wij zijn nog niet klaar met hun, wij zijn nu doodziek!!! Deze kamers mogen niet verhuurd worden, met andere woorden dit hotel moet of sluiten of volledig renoveren.

Ziekenhuis
c. riemens
27-9-2011 De meest onvriendelijke griek die er bestaat. De hele dag en nacht lawaaioverlast van de schoonmaakinstallatie van het zwembad. Receptie en bar zijn een ijskast!

Erg goed
Ton
21-9-2011 Vandaag teruggekomen van Kosta Palace.
In tegenstelling tot wat ik hie op dit forum gelezen heb ben ik zeer positief.
De ligging is fantastisch, de kamers erg goed(prachtig havenzicht),personeel erg vriendelijk,schoonmaak erg goed,ontbijt gewoon goed.
Kortom een echte aanrader in Kos stad, waar zit je voor dit geld op zo`n locatie

Nooit meer!
Darlon & Quinome
19-9-2011 Ligging van hotel is prima, hotel is “vergane glorie”. Bij het openen zal het wel 4 sterren geweest zijn, maar deze uitstraling heeft het nu niet meer. Voor (hotel)kamer geldt: onderhoud = behoud. Appartementkamer, drie hoog, uitzicht op een binnenplaats en op andere appartementen. Geen lift aanwezig. Welkomstcomité op de kamer bestond uit kakkerlakken. Appartement is ruim, gedateerd, zeer slecht onderhouden.
Schimmel op de muur en aan de randen van het bad. Geen douchescherm aanwezig, na het douchen badkamer zeiknat. Slechte airco, werkte zelfs 4 van de 8 dagen niet en soms alleen op halve kracht, hierdoor werd de kamer bloedheet en deuren en ramen open zetten was geen optie: geen zin in nog meer ongedierte. Kapotte wc, slechte verlichting. Elektrische bedrading hing onbeschermd uit de muur, muffe geur, keiharde bedden. Veel achterstallig onderhoud en slechte hygiëne geven dit hotel de indruk van 2 sterren. Jammer, want met een forse upgrade heeft het potentie voor echte 4 sterren.

Perfecte ligging, hotel minder mooi
Vannoord
2-10-2011 Kosta palace was perfect gelegen in Kos Stad. Vlakbij de haven met tallloze eetgelegenheden, barretjes en winkeltjes. Loop afstand ongeveer 300 m.
Appartement echter erg afgeleefd. Geen koffiezetapparaat, terwijl dit wel stond aangegeven op site waar wij boekten. Geen douchegordijn, badkamer erg beschimmeld. Stonk behoorlijk muf door slechte ventilatie. Uitzicht op een steeg in zijstraat.
Kos zelf was erg leuk, maar we zullen niet meer boeken bij hotel kosta palace.

Fantastiesche plek
hennie
30-11-2011 fantastiesche plek wij zijn in september hier geweest het was heel goed kamers netjes en zuiver ontbijt was prima ik lees dat sommige mensen het niet goed vonden nou dan weet ik niet wat ze thuis eten er waren eieren hard zacht of gebakken allerlei snijwaren kaas zoet verschillend brood melk jus koffie thee wat moet je nog meer de bedden waren wat hard maar je kan niet alles hebben he iedere dag word er schoongemaakt iedere dag zuivere handdoeken als dat nog niet goed is weet ik het niet inieder geval wij gaan volgend jaar gewoon lekker terug we hebben het er naar ons zin gehad

Prima ligging maar zeer matig hotel
ron
18-9-2011 kosta palace heeft een prima ligging midden in kos-stad aan de haven.
Maar dan:Wij zaten op kamer 68 met uitzicht op een energiestation!!
Airco blaast nog warmere lucht als buiten.
Zeer rumoerig hotel waar je alles hoort.
Stank uit de doucheput.
Ontbijt zeer matig/slecht
Ga lekker aan het strand ontbijten.
Kos was prima alleen jammer van het hotel.
Op naar Rhodos.

Fantastisch!
Mirjam
30-8-2011 Net terug gekomen van een geweldige week op Kos. Ook Kosta Palace is ons zeer goed bevallen! Bij aankomst kregen we inderdaad een appartement ipv hotelkamer maar wij zagen hier wel voordelen in. Onze kamer was hartstikke ruim met netjes keuken, badkamer en slaapkamer. Meer als genoeg ruimte voor 2! Ook de service vonden wij prima. Elke dag werd onze kamer schoon gemaakt en kregen we schone handdoeken. Ook hadden we gevraagd om een extra kussen en die werd gelijk gebracht. Ontbijt is prima te doen! Wij hebben elke ochtend gegeten in het hotel. Daarnaast hebben wij niet één hotel of appartement gevonden met zo'n goede ligging als Kosta Palace!! Hebben twee dagen een fiets gehuurd, maar die heeft voor het hotel stil gestaan omdat we alles makkelijk te voet konden doen. Alles is in handbereik te vinden! Ja, wij zouden zo weer een week naar Kosta Palace willen boeken. Wij hebben genoten!!

Prima hotel, mooie locatie!
Olaf
15-8-2011 Kosta Palace is een goed gelegen hotel. Zwembad op dak is leuk, maar niet bijzonder. Hotel heeft in de zomervakantie veel groepen jongeren, de binnenplaats is zeer rumoerig. Als je een kamer aan de buitenkant hebt, is het prima.

Strand dichtbij, als je iets rustiger wilt liggen, de weg iets aflopen. Bij Filaraki erin lopen, maar dan gaan liggen bij 'Sofi Beach'. Gratis ligbedden en je hebt de ruimte. Echte griekse eigenaren die alles voor je willen regelen!

6,1
5,5