Appartement Jasmine** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Jasmine**

5,7
6,2

29 mei 2012

Appartement Jasmine** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Appartement Jasmine**

Akti Kountouriotou, 28117-6870, Kos-Stad / Lambi e.o.
Appartement Jasmine scoort een 6,9 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jasmine**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jasmine** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Jasmine** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Jasmine** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Jasmine**

4,9
6,6
met partner, Juli 2010
"Toplocatie"
monique
15-7-2010 de locatie is top maar het appartement is erg gehorig je hoort er volgens mij zelfs een muis lopen.

met vrienden, Juni 2010
"Best leuk"
Monica Timmer
3-9-2010 Prima prijs/kwaliteitverhouding zeker in voorseizoen. Locatie is schitterend als je midden in Kos-stad wil zitten.

"Voor ons nog altijd een topper."
G.Westerdijk
28-10-2008 Juli 2008 voor de derde keer in app.Jasmine. en daar blijft het niet bij. we zijn beide 65 jaar
Voor mij en mijn vrouw is dit nog altijd een geweldige appartement.
De schoonmaak en de rest valt best mee.
En de beheerster is altijd aanwezig, zij woont boven in het app
Zij was na een belletje van de reisleidster altijd aanwezig bij aankomst.

"Super, relaxed"
De Balkonies
6-8-2008 In juli 2008 hier geweest. Supervakantie gehad. De ligging is ideaal.Binnen 1 minuut zit je midden tussen de restaurants en kroegen. Alles werd goed schoon gehouden en de werkster(violetta)was erg behulpzaam en vriendelijk. Simpele inrichting, maar voor vakantie ruim voldoende. Kamers zijn zeer ruim.Vraag bij het boeken wel om een app aan de voorkant(uitzicht op de haven).Aangezien dit appartement een 2 sterren complex is is de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. Al met al hebben wij in Jasmine een topvakantie beleeft.

"Nooit meer...."
Danielle lammens
13-9-2008 Erg slechte service. Schoonmaaksters maken niet schoon en ze zien helemaal niet vriendelijk

"Goed gelegen dus leuk"
Eline
31-8-2008 Het app is eenvoudig maar wel genoeg ruimte.. wel jammer dat we geen zeezicht hadden.. we keken op het restaurant naast ons.. wel fijn dat we vanuit ons complex zo de stad in konden lopen.. deze was namelijk erg gezellig, leuke winkels en veel terrasjes waar je lekker grieks kan eten.. vooral het oude gedeelte van de stad is erg leuk.

"Geweldige ligging"
van Woerden
24-8-2008 dichtbij het strand en dichtbij het centrum. alleen wel jammer dat we geen receptioniste hadden.

met vrienden, Aug. 2008
"Het was redelijk"
Beate Roeling
23-8-2008 Het appartement had eenmooie ligging. Eigenlijk midden in het centrum. Het was goed ingericht. Het nadeel was bij ons dat we de douche vast moesten houden omdat hij anders tegen de muur aan zou spuiten. Ook de airco deed het niet. We wilden dit wel zeggen tegen de eigenaar. Het probleem daarvan was alleen dat die er nooit was. Er ws nooit iemand bij de receptie. Dit vonden wij zeer teleurstellend want voor die airco hadden we wel betaald.

"Goede vakantie"
Lynette
19-8-2008 Het appartement was groot voor twee personen, verder hebben wij maar 1 x schone handdoeken gehad terwijl 2 x stond aangegeven. De regeling rond de receptie was slecht geregeld, waardoor wij uiteindelijk het kluisje gratis hebben kunnen huren.
de ligging is ideaal bij de haven, midden in het centrum wel druk, maar daar moet je van houden.
verder hebben wij er een goede relax vakantie van gehad.. televisie en airco was ook goed geregeld

Familie
"JULI 2008"
De 3 musketiers
28-7-2008 Wij waren voor de 3e keer op Kos, dus we wisten goed de weg en hadden weinig meer dan een slaapplaats nodig. Dat is maar goed ook, want het balkon is onhandig (en is 3 weken lang niet schoon gemaakt! Ook de rest van het appartement werd niet echt bijgehouden. Schoonmaak viel tegen, mijn moeder heeft zelf nog een keer de badkamer gedaan. Ook is er geen afzuigkap (maar wij koken al nooit op vakantie) en weinig ruimte voor je kleding. Erg gehoorig, ivm jongeren die uitgaan - dus niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de rest hebben we ons prima vermaakt, erg gunstige ligging en daar zouden wij dan wel voor terug komen!

1 2 3 4 5 volgende