6-10-2011
Toch maar even een reactie achterlaten hier. We boekten deze vakantie als last-minute en kwamen zo in Atlantis terecht. En nee, deze zouden we niet zelf uitgekozen hebben als we ver van te voren zouden boeken. M.b.t. het eten, leuk die reactie dat altijd lauw geserveerd wordt in deze streek maar op Rhodos was het toch écht beter. Het is een hotel met internationale gasten, dus verwacht je toch ook wel wárm eten. We deden het maar met salades en stokbrood. Het ontbijt en toetje waren wel erg lekker.
We hadden verder een huisje in de tuin van het hotel, prima voor elkaar en schoon. Wat wel jammer is, is dat de tuin er niet zo goed bij lag naar mijn idee.
Ook de service van de receptie was waardeloos. Geen nieuwe handdoeken meer na bijboeken kamer op de laatste dag (25,-), en ook bij aankomst geen flesje water (nee 2,- bij de bar, na 23:00 geld All-in niet meer namelijk).
Al met al wel lekker weer gehad, maar 4* is het hotel inmiddels niet meer waard. Wij komen hier niet meer.
5-10-2011
Fantastische vakantie gehad, het hotel heeft een prachtige ligging en als je mazzel hebt zoals wij dan heb je een appartement aan het strand.
Het is echt een familiehotel, animatie voor jong en oud, echt gezellig.
Ik snap niet dat mensen zo klagen over het eten, het was echt goed en voldoende keus, wij hebben heerlijk gegeten. Ook een aanrader om bij het poolrestaurant te eten, wel een dag van te voren reserveren.
Personeel is heel vriendelijk,niks op aan te merken.
Tip: huur direct fietsen, je kan heerlijk fietsen op Kos, naar het centrum is 10 min.
Wij hebben ook een cruise gedaan, echt mooi, boek deze bij de haven dat scheelt echt de helft van de prijs.
Wij gaan zeker nog een keer terug naar Kos.