Hotel Apollon**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Apollon****

29 mei 2012

Hotel Apollon**** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Hotel Apollon****

N. Alikarnassos, 85300 , Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Apollon scoort een 7,8 uit 10, op basis van 223 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apollon****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apollon**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 121 vakantiefoto's van Hotel Apollon**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Apollon**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

198 beoordelingen over Apollon****

6,6
"Een prima Hotel waar je je gauw thuis voelt."
han en heilke
17-10-2011 Hotel Apollon is ons prima bevallen!
Echt een aanrader.
Binnen een no-time zit je op het strand of ben je in Kosstad.
Het zwembad en de kamers waren dik in orde.
De allinnformule is misschien eenvoudig maar wel heel smakelijk en wordt voldoende aangevuld. Hier komt je niets te kort.
Het personeel is heel vriendelijk.
Wat wil je nu nog meer dan alleen maar vakantie vieren.
Gewoon Doen!

"Nooit meer naar dit hotel"
N Klaver
25-9-2011 Het personeel is onvriendelijk.
De snacks zijn er niet,als de kopjes opwaren duurde het een tijd voor dat er nieuwe kwamen hadden daar weinig overzicht op.
Het terras bij de eet zaal was erg klein.
De kamer waren ronduit smerig,bedden zijn doorgelegen.
Kamers zijn niet gerenoveerd erg verouderd
Ga hier niet meer heen rond uit vies.

met partner, 2011
"Vervolg:Apollon is wél heel erg leuk!"
mayo
16-9-2011 Waar je echt een keer moet zijn geweest is de thermen. Met de scooter of auto, want wij hebben het met de fiets gedaan en dat was heerlijk, tot je bij de berg aan komt en ook nog eens wind tegen hebt. Geen succes dus!
Een dagje met de boot weg is ook een aanrader! In het stadje wordt s'avonds alle boten langs de haven aangeboden voor een mooi tochtje voor een mooie prijs. Wij hebben met wat mensen een 3 eilanden tocht gedaan voor de hele dag voor maar 20 euro p.p. inclucief lunch. (stelt niet veel voor, maar alsnog wel goed). Wij hebben genoten van deze dag.
Met de boot naar Bodum kan je doen. Ongeveer 20 euro p.p. en duurd ongeveer een half uur om daar te komen. Dinsdag = marktdag!
Je hebt 3 dorpjes verder een waterpark : Lido. Hier kan je gewoon naar toe rijden met de scooter/auto/bus.
Uitgaan is anders. Je wordt echt bijna naar binnen getrokken bij de barstreet. Niet leuk dus. Club X is wel een leuke discotheek! Goede muziek!
Dus in andere woorden een leuke vakantie gehad!!

"Leuk hotel dicht bij kos stad"
hanterink
25-10-2011 wij zijn voor de tweede keer in september in hotel apoolon gewest.
het hotel ligt dicht bij kos stad.zeer goed met de fiets te doen,
al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam,zoals silvi en panos .
de mensen die klagen over het eten is niet rieel ,er is iedere dag veel variatie en er is voor iedereen wel een keuze.
wij hadden een kamer in het hoofdgebouw,kamer zag er zeer goed uit.werd iedere schoongemaakt.

"Gemoedelijk, gezellig, klantvriendelijk top hotel"
Nancy en Wim
12-9-2011 Wij zijn 11 dagen in Hotel Apollon geweest en hebben een top vakantie gehad. Supervriendelijk personeel, perfect eten, heel gezellig en bovendien perfect gelegen, dichtbij het strand en Kos Stad. Alle negatieve reacties kunnen wij dus echt niet begrijpen. Maar je hebt er natuurlijk altijd van die negatieve, ontevreden mensen bij die altijd wat te klagen hebben. Wij raden dit hotel voor iedereen aan en mochten we weer naar Kos gaan, gaan we zeker terug.

"Hele fijne vakantie gehad in Hotel Apollon Lambi"
Ralf
1-2-2012 2 weken in september bij Apollon geweest m,et vriendin heb super vakantie gehad. Personeel is harstikke vriendelijk. 's middags lekker gezommen in het zwembad. Mocht je een keer genoeg hebben van het eten kun je hieronder bij de tips zien waar ik heerlijk heb gegeten

"Goed hotel en mooie tuin"
wendy
31-8-2011 hotel is prima eten mag wat meer variatie maar het was allemaal wel erg lekker tijd om te eten zowel ochtend middag avond mag ruimer vooral in hoog seizoen.
personeel is erg aardig ook hostess van hotel loste goed dingen op verder prima vakantie gehad, fietsen gehuurd en was binnen 10 min in kosstad ook uit eten in kos gaat prima verder hebben wij genoten van dit hotel dus mensen die iets te zeuren hebben blijf dan thuis

"Apollon is wél heel erg leuk!"
mayo
16-9-2011 Allereerst snap ik niet waar mensen zich druk om hebben gemaakt, vele berichten eerder. Met kopzorgen ga ik naar vakantie, denk 'ik laat het maar op mij af komen', maar tot mijn verbazing was het écht een goed hotel!!
Aardig personeel (Costas van de receptie en Panos van de poolbar!) en mooie verzorgde kamers die elke dag schoon worden gemaakt, incl. schone handdoeken en schone lakens. Het zwembad was heerlijk BLAUW!
DUS: geloof niet wat andere mensen zeggen, want het is echt een leuk hotel om naar toe te gaan, met koters, met familie, met je vriend of je vriendin of een groepje mensen!
Het enigste wat ik een minpuntje vond, was het diner. Ontbijt was wel ok. Lunch ging wel, alleen jammer dat ze geen broodjes doen of soep. Maar diner vond ik echt een aanfluiting! Vandaar dus ook heel vaak uiteten geweest in omgeving of in de stad. Aanrader: Taverne Mike, 100 m. vanaf het hotel en restaurant de Haan. Zie verder volgende bericht (heb te veel tekst voor te weinig ruimte!)

"Goed en gezellig hotel voor jong en oud"
js
1-9-2011 8 dagen verbleven en echt top bevallen.
animatieteam met maxx doet hun best om er wat van te maken.
kamers werden elke dag van boven tot onder schoongemaakt en elke dag schone handdoeken.
Eten gaat na een dag of 4 wel een beetje eentonig worden, maar uit eten is ook wel is lekker toch?
Voor de rest weinig op aan te merken.

"Top Hotel met goede service"
Meijer
5-9-2011 Twee weken geweest met 8 personen (2 gezinnen).
Goede ruime (3) kamer gehad die goed werd schoon gehouden en iedere dag schone handdoeken, alleen lagen de bedden niet prettig.
Bij een volgeboekt hotel is het restaurant eigenlijk iets te klein, het eten is werkelijk fantastisch en het personeel loopt zich de benen uit hun lijf. Mooi zwembad, mooie poolbar, mooie tennisbaan (gratis) en een heel mooi complex.
Vijf minuten lopen naar een klein maar heerlijk ZANDstrand en met een gehuurde fiets slechts 5 minuten van het centrum af van Kos-stad.
Zeer goed bevallen en als wij weer naar Kos gaan dan meteen naar dit hotel.