Hotel Americana** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Americana**

29 mei 2012

Dubbele douche in de Suite

Beoordelingen Hotel Americana**

14, Karaiskaki str., 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Americana scoort een 9,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Americana**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Americana** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Americana** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Americana** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

4 beoordelingen over Americana**

"Een aanrader!"
pascale
12-8-2011 Mooie, propere kamer.Lekker ontbijtbuffet met warme broodjes.
2 minuten lopen van de strandpromenade en van restaurants en bars.
10 minuten lopen van Kos stad.
Mogelijkheid om de auto te parkeren in de buurt van het hotel.
Zeer vriendelijke eigenaresse!
Een aanrader! Prima prijs/kwaliteit!

met partner, Juli 2010
"Vriendelijke gastvrouw en mooie kamers"
Lisanne
13-8-2010 Wij zijn in de eerste weken van Juli in Hotel Americana geweest in Kos-stad. We hadden niet veel meer dan de eerste 5 dagen van onze vakantie geboekt en moesten daar dus nog de rest uitzoeken. Eigenarese Chris wilde ons graag helpen met het vinden van hotels/appartementen op buureiland Kalymnos en heeft zelfs voor ons gebeld. Vanwege de mooie kamers, gezelligheid en vriendelijkheid hebben we besloten om na terugkomst weer in hotel Americana te verblijven. Allemaal uitstekend bevallen! We hebben zowel de Suite als een normale kamer gehad en beide zagen er mooi uit en waren goed verzorgd. Nadat we een dag weg waren geweest werd vaak even gevraagd of je het leuk had gehad en werd je vriendelijk ontvangen. Ook kon ze advies geven over uitstapjes e.d. Het ontbijt was opvallend lekker. Simpel maar goed met vers fruit e.d. Heerlijk hotel!

"Super hotel en service"
Wim en Esther
12-7-2009 Eigenaaresse Chris runt het hotel. Mooie kamers erg groot. Gezellig hotel vlak bij centrum Kos. Hotel ligt dicht bij de nieuwe haven.
Prima service en goed ontbijt.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Americana** bij:

met vrienden, Aug. 2001
"Wel ok"
Janneke en William
3-7-2010 Kamers klein, wel netjes.
Ligt een klein beetje uiit't feestcentrum, daardoor wel rustiger.