Aparthotel Alexandra Beach**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.080 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Aparthotel Alexandra Beach****

Beoordelingen Aparthotel Alexandra Beach****

10 februari 2012

Alexandra Beach

Aparthotel Alexandra Beach scoort een 8,1 uit 10, op basis van 248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Alexandra Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Alexandra Beach**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 112 vakantiefoto's van Aparthotel Alexandra Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Alexandra Beach**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

247 beoordelingen over Alexandra Beach****

met vrienden, Okt. 2011
Prima plek voor vakantie Kos
mariekebosma
11-10-2011 Dit hotel voldeed aan alle verwachtingen. Wij waren met 6 meiden, en hadden 3 prima, ruime kamers, met keukenblokje, voorzien van alle benodigdheden. De ligging is prima, kleine 10 minuten fietsen van Kos centrum, fietsen gehuurd bij MotoDavid, 80 meter lopen van hotel.
Prijs kwaliteit gewoon goed. Elke dag schone handdoeken. Vriendelijk personeel.
Enige kleine minpuntje was het ontbijt. Dat is heel eenvoudig, niets bijzonders. Maar geen probleem; de griekse yoghurt was super!

met vrienden, Sept. 2011
Leuk,netjes appartement/hotel.
van der Meijden
3-10-2011 Samen met een vriendin 10 dagen naar alexndandra beach geweest.wij zaten in een app,alles was ruim en schoon,iedere dag schone lakens en handdoeken.het ontbijt was goed,de mensen die klagen daarbij vraag ik me af wat eet je thuis als ontbijt???
het zwembad is groot zat en het was er lekker rustig.strand is ook lekker maar veel stenen dus voor een ieder die van strand houdt trek waterschoentjes aan.anders is het niet te doen.
Ook wij hadden fietsen gehuurd en waren voor 9 dagen in totaal 30euro kwijt per pers.
je bent binnen 10 minuten in kos-stad.waar je heerlijk gezellig kan eten,drinken en winkelen.je hebt al voor 12 a 15 euro per pers gegeten.
Wij zijn nog met de boot naar Bodrum geweest wat ook een aanrader is en hebben per boot de 3 eilandentour gedaanwas ook erg leuk.
Kortom wij hebben een geweldige vakantie op kos gehad wat mede mogelijk werd gemaakt door Alexandria Beach.Zeer zeker komen wij hier nog eens terug!

met vrienden, Aug. 2011
Lekker ontspannen zonvakantie!
Eva
14-1-2012 Alexandra Beach is een fijn hotel. Ik (v-26) ben er twee keer geweest, de eerste keer in 2006 en de tweede keer in 2011. De kamers zijn standaard, maar ruim en schoon. De schoonmakers zijn grondig en heel erg vriendelijk. Receptiepersoneel ook erg behulpzaam. Het zwembad en de tuin zijn mooi, goed onderhouden en sfeervol. Genoeg ligbedjes, plekken in de zon en in de schaduw. Bij de bar kun je lekker eten en drinken voor een redelijk bedrag (griekse salade/ hamburger/ club sandwich). Het ontbijt is goed. De ligging van het hotel is uitstekend. Als je fietsjes huurt ben je in tien minuutjes in Kos-Stad. Onderweg kom je al langs allerlei gezellige strandtentjes en restaurantjes. Er was gratis Wifi aan het zwembad, maar we hadden de indruk dat dit ‘per ongeluk’ was, want eigenlijk hoor je te betalen. Zou ik AB aanraden aan vrienden? Ja, en ik sluit niet uit dat ik hier nog eens heen ga!

Een hele fijne vakantie
Jolanka
26-8-2011 Met mijn vriend heb ik 13 dagen in Alexandra Beach gezeten. Wij hebben echt een super vakantie gehad, mede dankzij deze accomodatie. Onze kamer (appartement) was ruim, voorzien van een koelkast, airco, keuken en badkamer. In het keukentje lag voldoende om zelf te kunnen koken. Het zwembad was rustig, geen gedoe met handdoeken die al heel vroeg worden neergelegd. Het strand vonden wij iets tegen vallen, stenen en schelpen. Waterschoenen zijn wel handig als je een liefhebber bent van het strand. Een week een fiets gehuurd voor maar 2 euro per dag, ideaal en zeker een aanrader! Je bent zo in het centrum. Ook een scooter gehuurd, daarmee naar het zandstrand van Tingaki gereden. Het huren hiervan was prima geregeld en het personeel van Motto Harley sprak Nederlands wat wij wel erg prettig vonden. Het enige nadeel van het appartement vonden wij de gehorigheid, je hoort mensen over de gang lopen/praten. Personeel spreekt goed engels en is aardig en behulpzaam. Wij zouden zo weer gaan!

Zal een volgende keer niet mijn keuze zijn.
c.sps
24-7-2011 Het is een mooi opgezet complex. Aan alle preverenties was men ons tegemoet gekomen. Meest negatieve aspect was een uiterst chagrijnige receptioniste. Dit is ook tot het laatste contact niet goedgekomen in tegenstelling tot haar altijd zeer vriendelijke collega. Ook de dames van de schoonmaak waren een en al vriendelijkheid. De kamer (een superieur) kamer was oke, schoon met voldoende handdoeken. Matrassen wat aan de harde kant. Sanitair (kranen) in de badkamer is wat gedateerd. Het ontbijt is eenvoudig, voldoende maar weinig afwisselend. Negatieve aspecten, in onze periode waren er veel kamers verhuurd aan jongeren 18-30 jaar die tot diep in de nacht voor veel geluidsoverlast zorgen. Klagen bij de receptie mocht weinig helpen (vandaar misschien wel de oorzaak van de starrige houding van receptioniste 1). Zelf het een keer optreden had wel een positieve uitwerking, maar liever laat ik dit toch aan anderen die hier beroepsmatig mee om moeten gaan over.

Goed hotel zonder zeezicht, vlakbij Kos stad
jm.warning
12-7-2011 We hadden een standaardkamer. TV alleen griekse zenders, geen koelkastje of zo. Grote kamer, goed schoon en voor een paar eurootjes per nacht een prima werkende airco. Alleen douchebak erg klein (dus altijd een natte dochevloer) met een kapotte douchekop.
Geen wasrekje om de was/handdoeken te kunnen drogen. Geen animatie, wel een prima zwembad en mooi aangelegde tuin. Supermarktje tegenover hotel. Ontbijt was goed met vers brood. Kos was ons laatste "hop"eiland en vonden wij erg toeristisch.

Prima hotel
brittebol
1-7-2011 Alexandra is een prima hotel, wij hadden een goeie kamer, ruim maar eenvoudig. Elke dag wordt het netjes schoongemaakt, er hing wel een muffe geur in de kamer, we weten niet waar het vandaan kwam.
Het ontbijt is ook prima, ruim voldoende.
Het hotel ligt een stuk bij Kos Stad vandaan, lopen is het ongeveer een half uur, met de fiets ben je er in 10 min. In de omgeving van het hotel valt niet veel te beleven, dus daarvoor zul je wel naar de stad moeten.
Het hotel is wel erg gehorig en helaas zaten er wat luidruchtige gasten.
Verder wel een prima verblijf gehad.

met partner, Mei 2011
Prima plek maar geen 4**
Els
13-6-2011 Verbleven in hotel incl. ontbijt. Kleine warme kamer met balkon en vochtlucht. Onze verwachtingen waren hoger. Tegenvallend was geen tv op kamer; € betalen voor kluisje -niet op kamer-; internet WIFI in lobby €; airco €. Voor alle extra dient te worden betaald. Vwb airco, mijn inziens kun je beter ventilator kopen ipv € 5 p/dag.
Veel muggen ook met raam dicht & licht uit. Dus misschien kan management beter airco verschaffen ipv keuze voor frequent schilderen van hotelkamers wegens doodgemepte muggen op muur?
Ontbijt was puur Grieks, voldoende maar stelt weinig voor. Wel heerlijke yoghurt. En voor meer variatie koop je zelf vers fruit oid in supermarkt.

Locatie was prima, met fiets kom je overal en je "woont" uit de drukte.
Personeel (kamermeisje, ontbijtmevrouw) werkt erg hard. Laat eens een eurootje voor ze achter.
Geboekt via TO. Op vertrekdag zeer op tijd opgehaald (grmph) maar konden voor de drukte in te checken ! en nog lekker drankje doen bij vliegveld (parkeerp

Goede prijs-kwaliteit verhouding
Pam
1-10-2010 Simpel ontbijt maar wel alles wat je nodig hebt,lekker rustig net buiten kos stad.
Mooi schoon, vriendelijke mensen.

met partner, Sept. 2010
Nooit meer
Jeroen Bosch
25-9-2010 Een paar dagen in dit hotel gezeten na 1,5 week te hebben ge-eiland-hopped. Een enorme afknapper. De kamer die we eerst aangeboden kregen was ten grootte van een postzegel, de kamer lag de hele dag in de zon en er was geen airco voorhanden. De hotelmanager was niet geinteresseerd in onze klacht en ging meteen in de verdediging. Zeer klantonvriendelijk dus. Na tussenkomst van de reisorganisatie moest ze wel wat voor ons regelen, maar daarna keurde ze ons geen blik meer waardig.
Ook viel het water voortdurend helemaal weg, terwijl de tuinen wel konden worden besproeid????
Probeer dus dit hotel te vermijden, bijna elk ander hotel in Kos stad moet beter zijn dan dit hotel. Ik snap niet dat tour operators hier hun klanten in stoppen.

zakelijk (1)
alleenreizend (2)