Goede eetervaringen bij: 1) Emilia, pizzeria - ristorante griekse en italiaanse keuken (Kanari &Alikarnasou 42) en 2) fish taverna Arkypa Agkyra (Averof 14)
Meld misbruik
Kos Stad is echt de moeite waard om te bezoeken. Heel gezellig, leuke straatjes, winkeltjes en restaurantjes. De afstand is te fietsen vanaf het appartementencomplex, en het is nog een leuke fietstocht ook!
Meld misbruik
Je kunt ook heerlijk bij bij appartemet Agean Houses eten,alles is vers en zelf bereid.
Meld misbruik
Autohuur in Nederland doen bij Sunnycars,is goedkopere en je bent voor alles verzekerd en je mag met 2 chauffeurs rijden.
Meld misbruik
Mike's restaurant is een goeie tip om lekker te eten. Voor Aegean Houses linksaf ongeveer 600/700 meter lopen. Dus niet richting Kos-stad. Huur een fiets en fiets richting Tigaki, ongeveer 40 minuten fietsen. Leuke plaats met mooi strand. Ookhet weggetje inlopen bij Van Gogh, schuin tegenover Aegean Houses en dan linksaf gaat naar een mooi strand.
Meld misbruik
Jacksons en Saloon tex! Saloon tex bevindt zich in de barstraat, en is een gezellige bar/discotheek maar vooral voor jongeren. Jacksons ligt aan de weg paralel aan de lange weg richting de dolphinsquare, vlakbij een grote indianen winkel, naast vive mexico. En nog eentje, Mike's taverne. die ligt vlak bij Aegean Houses, niet richting het strand en de stad, maar de andere kant op, langs de weg.
Meld misbruik
Wij huren onze fietsen al jaren met veel plezier bij het verhuurbedrijf schuinrechts aan de overkant(tegenover het supermarktje)
In het begin fietsen met prima kinderzitjes en later een eigen fiets voor onze dochter. Best lastig om aan onze eisen te voldoen;achteruittraprem, licht dat het doet, een helm, een goede prijs etc. maar het lukt ze elk jaar weer ons tevreden te stellen. Ik zag laatst zelfs van die aanhangwagen-fietsen voor kinderen (geen idee hoe ze eigenlijk heten). Handig!
Meld misbruik
Als je op Kos geniet van je vakantie zeker een pita gyros gaan eten bij snackbar holland in barstreet kosstad!! Echt de lekkerste die ik ooit in mijn leven gegeten heb en dat zijn er heel wat!!! Je kunt aangeven wat jer er wel en niet in wil hebben. Sonja bakker zou er enthousiast van worden!! Heerlijk mals geroosterd vlees. Niet een of andere rol die ergens besteld is maar huisgemarineerd topvlees wat met veel zorg aan de spies wordt geregen door een authentieke Griek die weet hoe dat hoort!