Appartement Aegean Houses**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.791 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Appartement Aegean Houses****

Beoordelingen Appartement Aegean Houses****

10 februari 2012

appartementen

Appartement Aegean Houses scoort een 9,0 uit 10, op basis van 248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Aegean Houses****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Aegean Houses**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Appartement Aegean Houses**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Aegean Houses**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

244 beoordelingen over Aegean Houses****

met jonge kinderen, Sept. 2011
Mooi,compleet appartement!
Jennifer
17-9-2011 Zeer kindvriendelijk, kinderstoel, babyfoon, flessenwarmer, magnetron, babybedje, alles aanwezig op de kamer! Heerlijk gegeten in het restaurant van het complex. Kleinschalig, knus, goed onderhouden, groot balkon. Gezellige bar, geopend tot middernacht (om overlast te beperken sluit hij dus bijtijds). Goede ligbedden, geen handoekjes leggen mentaliteit! Speelgoed bij het kinderbad voor iedereen. Wat niet vermeld staat op de site is dat ze een fitnesszaal beneden hebben. Tevens mogelijkheid om massage bij te boeken. Aanrader! Super vakantie gehad, vaak gelopen naar Kos-stad, prima te doen. Supermarkten en restaurants om de hoek. Lekker gegeten bij Mike's, op 100m loopafstand. Tevens kamer bijgeboekt i.v.m late vlucht, geen probleem (wel tegen betaling €30,-), maar toch fijn met een baby! We zouden zo weer terug gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gewoon erg goed!
holland.nl
26-8-2011 Fijn en relatief klein appartementencomplex. Mooie uitstraling. Goed onderhouden, prima service en goede schoonmaak (iedere dag). Goed eten, fijn ruim zwembad met voldoende en fijne ligstoelen. Qua ligging net buiten Kos (Lambi), Kosstad is op fiets binnen 5 minuten te bereiken en verschillende stranden op 2 minuten lopen. De verwachtingen die op Zoover gewekt zijn werden volledig waargemaakt.

Zeer ontspannen vakantie gehad
2 zeer tevreden vak...
9-9-2011 Uiterst vriendelijk personeel. Brandschone kamers. Elke dag schone handdoeken. om de 2 dagen schone lakens.Heerlijk zwembad. Wordt elke dag helemaal schoongemaakt. Wij genoten iedere ochtend van een heerlijk ontbijtje. Heerlijk de handdoekenservice bij het zwembad. Kortom: we hebben 2 fantastische weken gehad. Gezellig en schoon strandje bij Hellen( Lambi strand) Heerlijk eten bij Mike en bij BleuPhoenix. Goeie fietsen bij motor Harley In 10 min ben je fietsend in het gezellige Kos stad. Huur een boottocht aan de haven. We hopen volgend jaar terug te komen

Uitstekende appartementen
Rob Motshagen
14-9-2011 Dit appartementencomplex krijgt van ons een dikke 9!! Prijs/kwaliteit is prima, vriendelijk personeel, service top, kortom: een echte aanrader. Alles is en wordt keurig verzorgd, defecte zaken direct opgelost. Afstand naar Kos-Stad is met de fiets 5 minuten, lopend ongeveer 20 minuten (relaxed). Strand/Zee: Lambi Beach bij Helen, uitstekende service, schoon en vriendelijk.
Zal door ons zeer zeker weer bezocht gaan worden in de aankomende jaren!

met een groep, Aug. 2011
Mooi en rustig complex
Joop
5-9-2011 Bij aankomst bleek 1 appartement niet beschikbaar en moesten we voor 1 nacht met zijn allen in 1 appartement. Werd later wel goed gemaakt door eigenaren complex. Voor de rest een mooi en kleinschalig app. gebouw.
De inrichting van de huiskamer is vrij karig Enorm pluspunt geen handdoeken op stoelen bij zwembad.

Super appartement met goede service
carolien
28-8-2011 Het complex is goed onderhouden en alles is schoon. Het personeel is vriendelijk en het zwembad is goed verzorgd met heerlijke ligbedden. De service is goed. Het complex ligt op 10 minuten loopafstand van Kos-stad en met de fiets is dit ongeveer 5 minuten. Kos-stad is een erg gezellige stad met leuke restaurantjes en leuke winkeltjes. Het is zeker aan te raden om fietsen te huren. Voor een week betaalde wij €30 (voor 2 fietsen). Wat ons betreft is dit een aanraader. Ook met kinderen is dit een super locatie.

Uitstekend appartement
Marcel
8-9-2011 Zeer mooi appartement met prachtig zwembad. Iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De reisorganisator en sommige gasten spreken over een rustige ligging. Dit moet men wel relativeren, het compex ligt weliswaar niet in het centrum van Kos-stad maar er loopt een zeer drukke weg langs het compex waar hard gereden wordt.
Verder kunnen we alleen maar positief zijn over het appartement.

Heerlijke plek
André & Hellen
3-8-2011 Aegean houses is een prachtige accomodatie. Alles ziet er prima verzorgd uit.
De inrichting is meer dan voldoende al zijn de bedden wel erg hard. Maar na dit aangegeven te hebben lag er dezelfde dag nog een softtop op het bed die een stuk comfortabeler zijn.

Ligging:
Net buiten het centrum dus heerlijk rustig. Maar met de fiets ben je in een paar minuten in het centrum of het strand.

Eten:
In de directe omgeving zijn diverse eetgelegenheden te vinden.
Van Gogh vonden wij erg tegenvallen dus sla die maar over.
Loop liever 2 minuutjes verder naar Steven's Place direct naast Moto Harley(NL fietsenverhuur), vriendelijke mensen en heerlijk gegeten daar .

Algemeen:
Het was onze eerste keer in Aegean Houses en onze tweede keer op Kos en beide keren zo goed bevallen dat we hier zeker terug gaan komen.

met oudere kinderen, Juli 2011
Super Appartement
sandra
3-8-2011 Wij hebben super genoten in Aegean House,het was nog beter als op de foto's ,personeel vriendelijk en gastvrij. En elke dag werd het schoon gemaakt en nieuwe handdoeken .Het was voor ons de eerste keer dat we hier waren en we gaan zeker nog een keer terug.het lag op loop afstand van kos stad +/- 15 min .
en 10 min van het strand .En ook was er nog een supermarkt dicht bij.
En in kosstad kan je lekker uit eten een aanrader is jumbo.
Ook de Boottocht naar Bodrum is erg leuk en de 3 eilanden tour met christine is goed bevallen .
dus voor ons een super vakantie.

met partner, 2011
Prima appartement
Leo
4-7-2011 Net terug van een weekje Kos en bij de keuze van dit complex uitgegaan van de positieve verhalen. Deze zijn zeker niet overdreven. Een prima complex, goed en vriendelijk personeel, genoeg ligbedden en Kos-stad binnen 15 minuten te bereiken. Supermarkt dicht in de buurt. Al met al het aanbvevelen waard.

met een groep (4)