Hotel Achileas**** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Achileas****

6,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Achileas****

KOS ISLAND-HELLAS, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Hotel Achileas scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Achileas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Achileas**** in Kos-Stad / Lambi e.o., geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Achileas**** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

4 beoordelingen over Achileas****

6,7
met jonge kinderen, Mei 2011
"Prijs / kwaliteit dik in orde"
William
2-6-2011 Hotel Achilleas, mastichari is een prima hotel. We zijn net met onze kinderen terug gekomen ( kinderen zijn 2 en 4 jaar ). Wij hebben ons 2 weken prima vermaakt. Als je van rust houd zit je hier goed, het hotel ligt er afgelegen. Er is tegenover hotel een mini supermarkt en een internetcafé. Het stadje Masticharie ligt op een 20 min. lopen.
Wat ik net van andere gasten las hier op zoover, fantastisch strand :-( Als je van rotsen aan de waterkant en in het water houd zit je hier goed. Er lag redelijk wat afval op het strand, zelf mijn voet opengehaald door een stuk glas..... Wat zeker de moeite waard is naar het plaatsje Zia te gaan alleen de weg er al naar toe Wow! ook Kefalos (over strand gesproken ) daar ligt paradise beach en natuurlijk Kos-stad.
Het hotel is prima in orde wij zaten in een kamer wat recht op zee uitkeek. Verder geen last van geluidsoverlast. Het personeel staat echt voor je klaar, alleen inderdaad de dame aan de receptie hmm. Prima hotel en het weer ong. 25 graden

alleenreizend
Arja Hendrikx
29-11-2007 Mooi Hotel. Gelegen in Kardamena waar voornamelijk engelse komen. Hotel ligt direct aan het strand. Buiten het centrum, centrum wel op loop afstand. Adviseer wel eerder een accomodatie in Kos-Stad of omgeving aangezien daar meer NL zitten

met vrienden, Okt. 2007
Ina
5-1-2008 Bij aankomst (21.30) kregen we geen eten meer. Je kon in de omgeving ook niks krijgen. Hotel wel afgelegen. Aan te raden is een auto te huren. Bediening niet erg enthousiast. Zwembad erg koud. Eten weinig variatie, wel voldoende en warm genoeg. De a la carte restaurants waren dicht. Kamers netjes en schoon wel wat verouderd. We hadden de pech dat er een apparaat op ons dak stond te bulderen dag en nacht. Eerste nachten slecht geslapen. Aanrader: dagje Bodrum Turkije.

k.b
29-6-2007 wij zijn vorig jaar juni in dit hotel geweest.nette kamers mooi zwembad en vriendelijk personeel.het animatie team was ook ontzettend goed.ze deden veel voor volwassenen,en iets minder voor de kleintjes.maar we zijn dik tevreden.geweldige vakantie gehad.