Vraag en Antwoord Aparthotel Pelagos****

19 mei 2013

Pelagos****
Vraag en Antwoord Aparthotel Pelagos****
Lambi Beach, GR-85300, Kos-Stad / Lambi e.o.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Fietsen huren (0 reacties)
Fairy
18-5-2013
over twee weken gaan wij naar Pelagos. graag willen wij fietsen huren. Weet iemand waar je dit goed kan doen en wat hiervan de kosten zijn (11 dagen)

Indeling familiesuite (0 reacties)
Danny
13-5-2013
Wij gaan over twee weken naar Pelagos Kos en hebben 1 vraag! Kan iemand precies vertellen wat de indeling is van de familiesuites. Wij zijn erg benieuwd hoe het zit met de (kinder) slaapkamer die afsluitbaar zou zijn dmv een schuifdeur? Is dit de kamer die je binnen loopt via de voordeur van de familie suite? En via welke kamer is de badkamer bereikbaar? Ik hoop dat iemand meer duidelijkheid kan creëren mbt. De indeling van deze kamer.

Zwembad (2 reacties)
Kees
23-4-2013
Wij gaan binnenkort naar Pelagos en vroegen ons af of de zwembaden verwarmd zijn? Alvast bedankt. Kees

Piet

Thanks anyway

Cocktails (0 reacties)
Bert
6-2-2013
Kan er iemand zeggen of er cocktails, cava,.. verkrijgbaar zijn bij All in? Adres waar je best fietsen huren? alvast bedankt

Basis van logies (1 reacties)
Valery Oornink
4-1-2013
Hoi allemaal, Ik wil aankomende zomer graag naar dit hotel, het ziet er prachtig uit en Kos lijkt me ook erg leuk! Ik wil verblijven of basis van logies omdat het me erg leuk lijkt om uit eten te gaan in Griekenland. Zit er een goed supermarktje in de buurt, zijn er ook leuke eet tentjes in de buurt te vinden, of in Kos-stad zelf! Ik hoor graag van jullie Valery

frank van uytfange
26-1-2013
er is een supermarkt een honderd meter voorbij het hotel en een klein in het hotel dus geen probleem

hp of All in (2 reacties)
Fairy
2-1-2013
Ik lees net ergens in de beoordelingen dat het niet zoveel scheelt of je half pension neemt of all inclusief. Kan iemand mij vertellen of er veel verschil is? Vaak moet je bij HP al het drinken bij het eten zelf betalen. Want wij willen dan een suite nemen en daar is geen keukentje bij.

frank van uytfange
26-1-2013
je kan beter all in nemen het scheelt nie zo veel want anders moet je alles in de bar betalen en de suites zijn mooi en ruim

ginpin
31-1-2013
We hebben net geboekt op basis van HP. Het scheelt idd niet zoveel. Maar ik dacht ik kijk het een paar dagen aan. Mocht all in ons beter bevallen, dan nemen met all in ter plekke. Heeft iemand trouwens een idee hoeveel het kost bij pelagos zelf als je van hp naar all in gaat?

nieuwe kamers (1 reacties)
werner
1-1-2013
hallo,we willen in september met 2 volwassenen hier naartoe,kunnen we normaal gesproken rekenen op goed strandweer? een vraag op betrekking van de nieuwe kamers,zijn de 2 persoons kamer ook als nieuwe te boeken of gewoon geluk hebben met de boeking? misschien heeft de ene reisorganisatie nieuwe en de andere oude kamers in hun pakket? graag info wat je leuk kunt doen op kos? het is de 1e keer dat we naar kos toe willen. bvd

Kimmo
26-1-2013
September is prima stabiel weer alleen avonden wat korter en mogelijk frisser. Omdat hotel aan noordkant eiland ligt waait het altijd en is het dus nooit zo warm als aan de zuidkant eiland. Hotel is in eigendom/beheer van de moederorganisatie van neckermann Thomas Cook. Vandaar dat zij het ook uitsluitend aanbieden. De familie suites en junior suites zijn nieuw. Alle appartementen verouderd. Ga dus altijd voor suite. Met 2 volwassen volstaat junior suite, als je met max 2 kinderen gaat kies dan de familiesuite.

Kinderleeftijd zwembad (2 reacties)
Froukje
31-12-2012
Onze dochter is vijf jaar. Mag zij van de glijbanen of is er een leeftijdgrens?

ginpin
31-1-2013
Volgens mij heb ik ergens gelezen dat het vanaf 12 jaar is. Maar op de foto zie ik ook een moeder samen met kind eraf gaan, dus ik weet niet hoe moeilijk ze hierover doen.

John
1-5-2013
Beste Froukje, Wat leuk dat uw kindje van 5 meegaat. Wanneer gaat u? Misschien kunnen we kennismaken in pelagos. Het is verstandig uw kind even thuis op te meten. Er is namelijk geen paal met meetlat aanwezig, waardoor u niet weet of uw kind aan de eisen voldoet. De minimale lengte bedraagt 1.45 (best groot dus!!) Anders veel spinazie geven, en dan gaan ze groeien. Succes! John

lange broeken (2 reacties)
5-9-2012
Moeten de mannen een lange broek dragen bij het avondeten?

Lies
8-9-2012
Wij zijn net terug uit Pelagos En mijn man had gewoon zijn korte broek aan bij het ontbijt en avondeten!!! Maar de meeste mannen droegen 3/4 broek of korte broeken Zal een enkele zijn die avonds een lange broek draagt Er word nl niet op gelet........ Groetjes........

8-9-2012
Beste Lies, bedankt voor je reactie, we laten de lange broeken dan maar lekker thuis, kunnen we nog lang genoeg aan.

Suite met xtra bed (10 reacties)
26-8-2012
Hey! Wij gaan over 4 weken naar Pelagos (kan niet wachten) en wij gaan met onze 2 zoontjes. We hebben een suite in het nieuwe gedeelte geboekt en het ziet er op de foto's hier (zoover) ook onwijs mooi en luxe uit. Maar nou vroeg ik me af of iemand mij kan vertellen of er een koelkast(je) en een waterkoker in de suite zit? ivm eten voor onze jongste zoon van 10 maanden en het koud leggen voor een wijntje voor onszelf ;-) oh en weet iemand ook of er een hdmi-aansluiting op de tv zit (<-- vraag namens mn man :-D) Alvast bedankt! Groetjes Sarah

31-8-2012
Hoi Sarah! Wij kunnen ook niet wachten tot we over 2,5 eindelijk mogen gaan voor de tweede keer! Er staat inderdaad een klein koelkastje voor een flesje wijn enzo. en er is ook een waterkoker. De vraag voor jou man kan ik helaas niet beantwoorden....wel jammer al die wat neagatieve reacties maar dat mag onze pret straks niet drukken! Fijne vakantie alvast!!

31-8-2012
Hoi Bianca, thanks voor het antwoord! En wat je zegt: laat de pret niet drukken door een aantal negatieve verhalen: als het zonnetje maar lekker schijnt en mn jongens het naar hun zin hebben zijn wij ook tevreden ;-) en wanneer het eten echt zo slecht is: pakken we de fiets en gaan we wel ergens wat eten...Jij gaat dus voor een 2e keer? Zaten julllie toen ook in het nieuwe gedeelte? Ziet er echt zo mooi uit. Groetjes

31-8-2012
Graag gedaan! Ja wij gaan voor de tweede keer en met die nieuwe glijbanen gaat zeker heerlijk worden... ons zoontje (2.5jaar) is echt een waterrat! Het nieuwe gedeelte is zo gaaf en luxe...en het eten was vorig jaar ook heerlijk! Het leuke vond ik altijd dat je in de ochtend een brief kreeg en dan staat het weer erop en wat er 's avonds te eten is bij het buffet en het weer en wat er 's avonds te doen is.

31-8-2012
Beste Sarah, ook wij zijn vorig jaar geweest en gaan binnenkort er weer naar toe, het is een prachtig complex met heerlijk eten. Het is er schoon en de suites zijn prachtig, vooral het grote bed op het balkon is fanastiscch. Het personeel is erg vriendelijk en bereid alles voor je te doen om het naar je zin te maken. We hebben nu voor all-inclusive gekozen en gaan er met vertrouwen naar toe, trek je niks aan van die zeurpieten.

Katrien
1-9-2012
Wij zijn dit jaar voor de 2de keer geweest, ook in het nieuwe gedeelte. Het was gewoon opnieuw heel goed, ook het eten! Wij hebben in elk geval genoten!

1-9-2012
Beste Katrien, dat is fijn om te horen, we kunnen ook niet wachten om weer te gaan.

3-9-2012
Kijk, van dit soort reacties word ik vrolijk! ;-) Wij gaan er gewoon een heerlijke vakantie van maken, kijk vooral uit naar dat nieuw aangelegde zwembad, volgens mij is dat echt geweldig voor de kids! En las net een laatste reactie dat iemand niet tevreden was over de animatie (dat was ook zijn enige reactie :-S), het is het einde van het seizoen en zo heel erg vind ik dat ook niet :-D Misschien tot in Pelagos, en anders allemaal alvast een hele fijne vakantie!

3-9-2012
Heerlijk om alvast in de stemming te komen he!! We hebben ook lang moeten wachten...! Voor ons hoeft de animatie ook niet zo....we zitten toch op ons balkon als de kleine slaapt... Fijne vakantie voor iedereen!

Bianca
6-1-2013
Beste biancapeter, Wij lazen dat jullie afgelopen zomer voor de 2e keer naar dit hotel geweest. Zelf gaan wij aankomende zomer. Wij hebben een juniorsuite geboekt. Zou je ons kunnen vertellen of dit valt onder het nieuwe of oude gedeelte? Groeten, Bianca & Jurriën

Kris
27-2-2013
Hoi Bianca, De junior suites horen bij het nieuwe gedeelte. Groetjes

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit