Beoordelingen Appartement Diamond (vh. Lydia)***

6,5

23 mei 2013

Diamond (vh. Lydia)***
Beoordelingen Appartement Diamond (vh. Lydia)***
Pamfilon, GR-85302, Kos-Stad / Lambi e.o.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Diamond (vh. Lydia)*** in Kos-Stad / Lambi e.o., maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Diamond (vh. Lydia)*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Diamond (vh. Lydia) scoort een 6,8 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Diamond (vh. Lydia)*** in Kos-Stad / Lambi e.o., maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Diamond (vh. Lydia)***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Diamond (vh. Lydia)*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Appartement Diamond (vh. Lydia)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Diamond (vh. Lydia)*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

115 beoordelingen over Diamond (vh. Lydia)***

6,7
5,6
6,4
met partner, Sept. 2012
"Prijs/kwaliteit verhouding is prima !"
Carola
31-1-2013 Wij zijn hier in september 2012 geweest met twee stellen. De ligging is goed, net buiten het centrum en met de fiets zit je zo in de haven of op het strand. Het complex ziet er netjes uit en wordt goed onderhouden. Mooie tuin en gezellig zwembad met terras en bar. De appartementen zijn van binnen verouderd maar alles werkt. Bij ons was het gaas van de hordeur los en dat werd meteen gemaakt. De mensen zijn zeer vriendelijk. Zelfs nadat wij de hele week niet bij het complex zijn geweest, alleen om te slapen, waren ze erg vriendelijk. Dat is meestal niet zo als je niets verteerd. Wij gaan zeker terug naar Diamond! Mensen die hier veel over zeuren moeten reëel zijn en kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Meer luxe = meer betalen.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Geweldige locatie!"
Melanie
18-9-2012 Wij hebben een fantastische vakantie gehad! De ligging van Diamond appartement ten opzichte van Kos Stad is perfect, 10 minuten lopen. De accomodatie ligt in een rustige omgeving. Het personeel is ontzettend vriendelijk, de aankleding rondom het zwembad en de bar erg gezellig en de prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.
Wij waren met 5 volwassenen en 1 kind (1,5 jaar) en hebben heerlijk kunnen genieten.
De appartementen zijn naar Griekse begrippen zeer goed. Simpel maar functioneel ingedeeld.
Het personeel heeft absoluut verstand van gastvrijheid. Ze nemen de tijd voor alle gasten, zijn vriendelijk en uiterst behulpzaam.
Wij gaan zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"In 1 woord `GEWELDIG`"
Kirsten
19-9-2012 De accomodatie was perfect. De afstand van het appartement naar het centrum was 10 minuten en naar het strand 15 minuten. Prima te lopen dus!! Het appartement was prima en schoon! Elke dag kregen we nieuwe handdoeken. Het personeel was erg vriendelijk en stonden altijd voor je klaar. Het was altijd gezellig bij de bar. Een ruim assortiment aan eten en drinken, en de prijs/kwaliteit verhouding was goed. Onze kleine meid (20 maanden) heeft ontzettend genoten! Alles stond voor haar klaar. Wij gaan zeker nog een keer terug!!

met partner, Aug. 2012
"Dit nooit meer"
Desney Wentink
7-1-2013 Op internet staat dat de appartementen zijn gerenoveerd, maar alleen de slaapkamers van de appartementen zijn gerenoveerd. De deurpost van de badkamer was helemaal verrot, vanaf 20cm van de grond was het hout helemaal afgebrokkeld. Het was allemaal erg oud. Je betaald voor de 4 sterren (die ze erbij hebben gekregen vanwege de 'renovatie'), maar het is zeker geen 4 sterren waard. Ook was het personeel wel aardig, totdat we begonnen te klagen over ons appartement, dan zijn ze ineens niet meer zo aardig.

met vrienden, Juni 2012
"Mooi parkje heerlijk rustig gelegen"
herma
21-6-2012 Mooi appartement wel iets verouderd maar daar zijn ze druk mee aan het opknappen nieuwe bedden hadden we al en die sliepen heerlijk. Mooi aangelegd , lekker zwembad en erg aardige personeel als er iets was dat losten ze dat direct voor je op en handoeken verschonen vaak genoeg als je ze op de grond legde kreeg je gewoon nieuwe. Kortom prima appartement en op korte afstand centrum/strand prima te lopen of fietsen.

alleenreizend, Juni 2012
"Eenvoudig maar voldoende"
Alexwitten
14-6-2012 Eenvoudig appartement in prachtige tuin met mooi zwembad.
Voor herhaling vatbaar.

"Heerlijke vakantie gehad"
Debbie
28-6-2012 Ik was een beetje terughoudend na de negatieve dingen die ik gelezen had. Dit bleek allemaal onnodig. Het was er prima geregeld met alles en elk probleem werd meteen zo goed mogelijk opgelost. Het zwembad is heerlijk en de bedjes daarbij ook. Prima ligging. Het strand is makkelijk te bereiken (zeker met een fiets) en je kunt makkelijk in de stad uit eten. Zelfs Barstreet is te doen, met de fiets of zelfs lopend. Er werd elke dag schoon gemaakt. Ik heb een hoop gehoord over een waterballet in de badkamer bij het douchen. Maar daar had ik helemaal geen last van.

"Fantastische vakantie gehad"
Dave
25-6-2012 Van te voren best wel veel negatieve dingen gezelen over deze accomedatie, maar hier echter helemaal niets over terug gezien. wij zaten helemaal achteraan in blok 4, het appartement was zeker goed te doen, op wat problemen met de douche na. bij aankomst wel een paar reuze kakkerlakken, meteen aangegeven aan het barpersoneel en die stuurden meteen de tuinman eropaf zodra die er was, en kregen zelfs een bus met spray mee die heel goed werkte. Verder is het personeel hartstikke aardig, kun je heerlijk relaxen aan het zwembad, poolen, en zelfs internetten als je er de behoefte aan hebt(op de pc vanaf 0.50 cent of zelfs via gratis wifi!) regelmatig gratis shotjes gehad. kortom een geweldige vakantie! Zeker voor herhaling vatbaar als ik weer eens van plan ben om naar Kos te gaan!

met partner, Juni 2012
"Super vakantie"
tichelaar
22-6-2012 Mijn vriend en ik verbleven 7dagen in het app Diamond.Het is ons super bevallen! Na alle negativiteit die we hadden gelezen lieten we het allemaal maar over ons heen komen.We kwamen s avonds 23.00u aan en hadden nogal honger! De barman heeft een heerlijke pizza voor ons bereid!de menu kaart is dan misschien niet heel uitgebreid.maar voor de leuke restaurantjes wil je toch het centrum in! Het Personeel is zeer vriendelijk & ons appartement was ook super!De slaapkamer is echt super mooi en het bed slaapt lekker! De badkamer is wel iets minder maar Volgend jaar gaan ze die renoveren! Iedere dag werd er schoon gemaakt En als je handdoek vies is en je gooit het op de grond krijg je gewoon IEDERE dag nieuw.De tuin is echt prachtig en word iedere dag onderhouden. zwembad is heerlijk.Voor ons zou deze vakantie bij app Diamond voor herhaling vatbaar zijn! en kunnen het iedereen aanraden!

"Zeer mooie loccatie"
jolanda veldman
18-6-2012 Wij vonden het een zeer mooie loccatie, op de fiets richting strand, erg rustig gelegen. Zeer vriendelijk personeel. Wij hadden waarschijnlijk een appartement die nog moest worden opgeknapt, maar het was verder goed schoon, en de bedden lagen heerlijk, voor de rest ben je er toch weinig, dus wat maakt het uit. Zeer behulpzaam personeel, en ook de handdoeken werden regelmatig verwisseld.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?