Beoordelingen Appartement Angela***

24 mei 2013

Angela***
Beoordelingen Appartement Angela***
Veriopoulou 48, GR-85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Angela*** in Kos-Stad / Lambi e.o., maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Angela*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Angela scoort een 8,2 uit 10, op basis van 195 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Angela*** in Kos-Stad / Lambi e.o., maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Angela***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Angela*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Appartement Angela*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Angela*** met andere accommodaties in Kos-Stad / Lambi e.o..

195 beoordelingen over Angela***

met vrienden, Aug. 2012
"Kos; geweldig, Angela; ietsje minder!"
ashley&irene
18-12-2012 In augustus 2012 zijn wij met zijn tweeën naar hotel Angela op Kos geweest. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Kos is super; het eten is lekker en goedkoop; het strand was heerlijk en aan uitgaansgelegenheden kwamen we ook niet te kort (de gemiddelde leeftijd was ong 19 jaar). In hotel Angela waren, toen wij er waren, verschillende soorten mensen aanwezig. Hordes aan kleffe stelletjes die liggen te zoenen in het zwembad, groepen jongeren, maar ook oudere mensen die komen voor hun 'rust'. Voor een goede nachtrust ben je bij Angela een beetje aan het verkeerde adres. 's Nachts is het erg lawaaierig en de kamers zijn ook heel gehorig. Gelukkig doet de receptionist er wel iets aan als er om half 5 keiharde muziek door het hotel klinkt, en anders schreeuwt de altijd vriendelijke buurvrouw wel even QUIETQUIET door de hele straat. De barman Angelo is een enorme schat!
Hotel Angela is mooi schoon, een beetje gedateerd en redelijk ver van het centrum afgelegen maar verder een prima hotel!

met vrienden, 2012
"Oud en nieuw"
WR
22-7-2012 De grote appartementen zien er inderdaad uit zoals op de foto's. Helaas hadden mijn vriendin en ik een tweekamerappartement en dat is eerder een 'grote' hotelkamer. De douche is 9 van de 10 keer koud. Wel wordt er elke dag (goed) schoongemaakt en krijg je regelmatig nieuwe handdoeken en beddengoed. Wel erg gehorig en slechte bedden! Al met al een voldoende waard maar niet voor mensen die op hun nachtrust zijn gesteld..

met vrienden, Juli 2012
"Geweldig appartement!"
Lisa Staal
12-7-2012 Dit appartement heeft mij en mijn vriendinnen onwijs goed bevallen! Wat opviel was het extreem aardige personeel (barmannen Angelo en Theo!) en de goede ligging. 5 á 10 minuten lopen van barstreet en een mini supermarkt aan de overkant. Ook de kamers waren prima ingericht, en werden elke dag schoongemaakt. Het eten bij het hotel is ook niet erg duur, en de barmannen steken heel veel moeite in een maaltijd of cocktail om het perfect voor de gasten te maken. Kortom, een geweldig appartement en zeker aan te raden voor groepen jongeren.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Angela*** bij:

met oudere kinderen, Juni 2012
"Tevreden vakantiegevoel"
Elli
25-6-2012 Vandaag terug gekomen. Accomodatie prijs, kwaliteit verhouding goed. Vriendelijk personeel, om de dag schone handdoeken.Badkamer na Griekse maatstaven, maar wel te doen.Denk niet geschikt voor gezin in hoog seizoen, nu al veel jeugd.Afstand strand en centrum te voet of met fiets goed te doen.Lekker gegeten bij Zorba's en Ambrosia op pleintje in oude gedeelte. Voor heelijke eigen gemaakte appeltaart naar Platani restaurant Bodur.

met partner, Juni 2012
"Eenvoudig maar prima appartement met goede ligging"
Eva
15-7-2012 Eenvouding maar prima appartement met kleine kitchenette met koelkast, vriesvak en 2pits kookplaat. De bedden vonden wij erg hard, maar dat went wel. Badkamer is typisch grieks (alles wordt nat). Iedere dag schoonmaak en schone handdoeken. Het appartement is gehorig. Wij hoorden voornamelijk de schoonmakers roepen naar elkaar door het gebouw 's ochtends.
Balkon is prima. In het appartement zitten voornamelijk Nederlanders. Airco is te huur voor 5 euro per dag, maar wij vonden het zonder airco ook goed te doen. Het appartement is gelegen in een wijk tussen de grieken. Voor 10 euro p.p. Hadden we voor een week een fiets gehuurd. Strand en centrum liggen op een paar minuten fietsafstand. Lopen is ook goed te doen, maar zeker met de warmte is het lekker om te fietsen.
Aanrader zijn ook de Chinese winkels vlakbij het appartement, met goedkope en leuke kleding/schoenen etc.

met partner, Juni 2012
"Heel schoon,"
Bea
19-6-2012 + punt: Angela ligt op een mooie plek in de stad,weg uitlopen en je bent in het centrum.Schoon,wisseling badlakens super,vriendelijk personeel
- punt: Wij vonden de app wel gehorig( vakantiemeiden die examen hadden gedaan...studio naast de lift..) en geen enkele privacy op het balkon(laag muurtje er tussen) dus verplicht praten..geen mooi uitzicht,maar dat kun je verwachten in de stad.Kos is erg gezellig,wat minder voor de jeugd.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Aanrader!"
Daan
9-11-2012 -Superschoon
-Heel vriendelijk personeel tegen onze dochter van 1
-Rustige omgeving wel vlakbij centrum
-Niet heel kindvriendelijk omdat er geen speeltuin oid is maar die grieken zijn geweldig leuk tegen kleine kinderen
-slechte bedden maar dat is overal

met partner, Mei 2012
"Gewoon geweldig"
ruud
6-6-2012 niks anders dan lof over appartement angela , elke dag schoonmaak waar bij het balkon zelf niet word vergeten en bijna elke dag schone handdoeken behalve op maandag. Alles is brandschoon en allervriendelijks personeel.

met vrienden, Mei 2012
"Wederom geweldig!!!!"
Odette
29-5-2012 Eergisteren teruggekomen van een tweede keer app Angela. In één woord geweldig!!! Kamers super schoon, personeel enorm vriendelijk, heerlijk zwembad, prima service en een supermarkt met hele lieve eigenaren aan de overkant. Deze 2e keer was als thuiskomen, zo lief zijn we verwelkomd. Deze vakantie was onvergetelijk! Mede dankzij Maria (receptie) en Theo (avond-barman). BEDANKT allemaal!!! En tot de voglende keer. Want die gaat er zeker komen!!! Aanrader dus ...

met vrienden, 2012
"Leuk app.complex in kos-stad"
brenda_10
10-5-2012 app. angela, ligt in een straat bij de rondweg.leuke entree.en de app. zijn gezellig te noemen,bij het zwembad zijn de nieuwe app.met airco.er is een leuke bar en de mogelijkheid voor ontbijt is hier aanwezig.ook in deze straat is een grote supermarkt.daar dit een fiets-eiland is,kan men overal een fiets huren!ga gezellig naar het lambi-strand met veel barretjes a.z.of fiets even door naar tignaki,ook hier een mooi strand.tip:indien mogelijk app.met zicht op zwembad boeken! geliefd appartementen complex.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?