Appartement Kefalos Bay Residence in Kefalos Griekenland beoordelingen 9.9 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.920 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Kefalos > Appartement Kefalos Bay Residence

Beoordelingen Appartement Kefalos Bay Residence

4 februari 2012

9,9
Een heerlijk zwembad met kristalhelder water.
9,9

Appartement Kefalos Bay Residence scoort een 9,9 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kefalos Bay Residence? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kefalos Bay Residence in Kefalos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 160 vakantiefoto's van Appartement Kefalos Bay Residence vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Kefalos Bay Residence met andere accommodaties in Kefalos.

33 beoordelingen over Kefalos Bay Residence

met partner, Okt. 2011
Super mooi uitzicht en veel privacy
koekoeksbloem@live....
28-11-2011 Heerlijk als je houd van rust en wil genieten van elkaar , zonder massa toerisme. In 10 min. loop je naar het dorp, nog heerlijk authentiek. We hadden een auto gehuurd, waarmee we op bijna onbegaanbare weggetjes op fantastische rustige plekjes konden komen.
We hadden heerlijk weer gemiddeld 24 gr. en elke dag zon.

met partner, Okt. 2011
Prachtig!
Els & Erwin
18-10-2011 Van 7 tm 17 oktober 2011 zijn we te gast geweest bij Konstantinos
en Lionel. 2 sympahtieke gastheren die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Een fijn appartement dat met regelmaat werd schoongemaakt, handdoeken vernieuwd etc. Wij hebben genoten van het prachtige uitzicht op de baai, de mooi aangelegde tuin en vooral de rust! Je hebt wel absoluut een huurauto nodig.

Paradijsje op aarde
Harold en Rianne
20-8-2011 Konstantinos en Lionel, 2 pracht kerels die een paradijsje tussen alle Griekse half afgemaakte vakantie complexen hebben gezet op een plek die uniek is voor Kos. Wat een mooi vakantie adres, en we gaan er weer heen. In andere recenties kun je lezen wat een ieder er over schrijft, en alles klopt gewoon. Als je binnenkomt denk je gelijk... hier wil ik nooit meer weg! Wij hebben vanaf hun residentie gemountainbiked, wat prima ging! Je moet wel geoefend zijn want het is altijd bergie op en bergie af. Het adres is voor mensen die van rust houden, 4 appartementen zijn er maar, maar o zo mooi gelegen en wat een prachtig zwembad. Het is geen plek voor vermaak, dus niet heen gaan als je op je vakantieadres een bar, disco etc wil, maar gewoon heengaan voor een rustplek en een prachtige uitvalsbasis voor strand en eilandbezoek. Kostas en Lionel, THANKS!

Fantastische accomodatie een paradijs op aarde.
Peter en Karin
8-8-2011 Dit is werkelijk het paradijs op aarde, het biedt zo'n mooi uitzicht en de accomodatie is geweldig en prima onderhouden, groot compliment voor Kostas en Lionell.
Als je van rust houdt is dit een absolute aanrader, echt geweldig.
Er is een groot nadeel namelijk je moet er ook weer eens weg en dat valt niet mee.!!
Wij hebben een geweldige week gehad, belle verdere, complimenten aan de zeer gastvrije mensen.

Groetjes,
Karin & Peter uit Mierlo

Het paradijs
Johan Deseyn
2-8-2011 Pas terug uit het paradijs, en dit al voor de tweede keer, en we gaan nog terug, kunnen er niet genoeg van krijgen

Alles is zo perfect..... Het domein, het zwembad, het appartement, de omgeving, de eigenaars, zo'n lieve mensen.......
Echt de plek om naartoe te gaan..... De vergezichten vanop het terras zijn onbeschrijfelijk.... Is paar echt PUUR genieten
Wij zijn alvast verslaafd aan Kefalos-Bay

Johan en Krista

Fabulous!!
Ashley
11-8-2011 We had such an amazing experience here at Kefalos Bay. My husband and I went on our honeymoon here and loved every minute of it! The facilities are clean and well maintained. The pool area is lovely and a great place for an afternoon nap :). The views are incredible! Every apartment is full of windows that give you a 360 view of the island! The best part however is the service... Lionel & Costas are so sweet and so helpful. They gave us great advice on the best beaches and the best places to eat around the island. When I had issues with a stolen passport on our way there, Costas was incredibly helpful in making sure we got everything taken care of. Overall, this is one of the most amazing places we've ever stayed! We love it there and will be back again as soon as possible :):)

met partner, Mei 2011
Genieten in het kwadraat
dddubbeld
31-7-2011 Van 24 tot 2 juni verbleven wij voor de 2e keer op deze locatie en wederom was het genieten. Het is als thuiskomen. Kostas en Lionel staan je al op te wachten bij de poort. Heerlijk kunnen genieten van Kostas zijn kookkunsten en van hun gastvrijheid. Niets is ze te veel. Mensen die een week of meer rust zoeken is dit the place to be (geldt trouwens niet voor kinderen). Persoonlijk zou ik niet met 3 personen in een app willen zitten aangezien het 3e bed/bank veel van de ruimte in de huiskamer in kan nemen. Voor een snelle en overheerlijke snack moet je bij Manos zijn aan de weg beneden in het dorp. Ook is Maria aan te bevelen. Het interieur en de TL verlichting nodigen in 1e instantie niet uit om naar binnen te gaan maar het eten is subliem. Nog steeds is restaurant Agios Theologos een favoriet van ons.
Ook wij zullen zeker nog een keer terug keren.

met partner, Mei 2011
Niet in woorden te omschrijven
Arie en Nelleke
4-7-2011 Van 14 tot 24 mei verbleven wij in Kefalosbay Residence. Werkelijk een fantastische tijd. Wij hebben al veel locaties in Europa bezocht, maar deze staat met stip op nummer een. Een geweldige plek om te verblijven: de locatie, het appartement, de inrichting, de tuin, het zwembad, het uitzicht, de rust, de eigenaren Kostas en Lionel. Werkelijk te veelomvattend voor een korte beschrijving; zondermeer het mooiste plekje van het eiland Kos. Het eiland Kos biedt talloze mogelijkheden: mooie dorpjes, de stad Kos, uitdagende fiets- en wandeltochten, prachtige stranden. Niet onbelangrijk: Griekse restaurantjes waar je voor weinig geld heerlijk kan eten. Dat alles op aanraden van Kostas die graag bereid is alle mogelijke tips over het eiland te geven.

met partner, Apr. 2011
Fantastische plek!
Selma & Michiel
22-6-2011 Voor het 4e jaar op deze locatie geweest.
Alles wat op internet staat is in werkelijkheid ook zo.
De gastheren Lionel en Costas doen alle mogelijke moeite om U vakantie zo prettig mogelijk te laten verlopen. Rust en privacy staan voorop.
Voor volgend jaar hebben wij weer geboekt.
Eettip boven in het dorpje Kefalos: restaurant To Aioino ( The Stone)

Selma & Michiel

met partner, Apr. 2011
Mooie plek - kleinschalig - aardige mensen
Kraakvis
26-5-2011 Alles klopt wat hier in de zoover beoordelingen staat. Hele aardige en gastvrije eigenaren voor 4 appartemenenten met maximaal 2/3 bewoners. Geen kids welkom omdat men geen aanpassingen aan het zwembad wil, dus rust gegarandeerd.

Enig minpuntje was de koude en harde wind die rond de heuvel waait. In het voorjaar wel wat frisjes. Maar een uitstekende en rustige uitvalsbasis voor bezoekjes aan heel Kos.

9,7
9,6