Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** in Kardamena Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach****

29 mei 2012

Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** Kardamena

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach****

Kardamena, GR-85302, Kardamena
Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 323 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** in Kardamena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 172 vakantiefoto's van Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel SENTIDO Mitsis Norida Beach**** met andere accommodaties in Kardamena.

285 beoordelingen over SENTIDO Mitsis Norida Beach****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Als je graag een sauna als kamer wilt "
poelgast
14-9-2011 hier helaas 2 dage moeten verblijfen omdat we overboekt waren,maar als ik hier 2weken had moeten blijven had ik gewoon weer naar huis gegaan smerig hete kamer en een heel simpel eten .

"Eerste maar laatste keer"
karin
1-9-2011 voor de eerste keer naar norida beach maar niet meer het hotel is erg afgelegen van de winkels enz alles is erg stijl en hoog bijna alles is op z''n italiaans gericht met entertainen
wij hadden bij kidsworld geboekt als je dat niet doet betaal je 60euro per week extra om je kind er aan mee te mogen laten delen voor kinderen vanaf 12 jaar moeten zich zelf maar vermaken de meeste avonden worden gehouden in een theater niet in het hotel zelf het eten is vaak lauw en vaak het zelfde wel vriendelijk personeel

"Net voldoende maar toch niet meer terug!"
Sandy
25-7-2011 Last minute geboekt naar Kos om slechte weer te ontvluchten. Die missie was geslaagd!
Pluspunten van het hotel: ruime en nette kamers, heerlijke themarestaurants (waar je wel 's morgens geluk mee moet hebben dat je nog kan reserveren), propere zwembaden (wel zout).
Minpunten : geen airco als je niet op je kamer bent, buffet voldoende maar niet echt 4* eerder 3*, vervelende keitjes als ondergrond in kinderspeeltuin, aan receptie en sommige bars onvoldoende vriendelijk personeel, liften die naar mazout ruiken en regelmatig uitvallen, bijna geen eten verkrijgbaar tussen 14u30 en 19u00 wat wel niet zo handig is met een peuter die in de namiddag slaapt. Handdoeken van zwembad slechts om 2 dagen omruilen.
Gelukkig hebben we heel vaak in de Blue Domes, het buurhotel vertoefd. Je mag daar wel niet eten of drinken. Volgende keer terug een Iberostar of RIU hotel: prijs/kwaliteit veel beter!

"Nooit meer!!!"
Laura van der Bol
12-8-2011 Voor Norida Beach (hoofdgebouw) geboekt, maar kamer gekregen in Summerpalace. Prachtig uitzicht, maar je snapt het al, trappen en hellingen, niet te krap. Naar receptie, maar die goede man slingert de sleutelhanger van Norida voor onze neus en blijft volhouden dat we toch echt in Norida zitten. Eerste nacht airco kapot, zweten. Eerste dag, geen koud waterdruk, dus niet kunnen douchen. Dit is een probleem in dit hotel en dit bleef dus de gehele vakantie zo. Je kunt douchen als iedereen geweest is of je moet ze voor zijn. Personeel in restaurant is uitermate vriendelijk, bij de receptie totaal niet. Moeten nog eens flink te horen krijgen wat service verlenen is. Water van de bar smaakt inderdaad naar chloor.
Ben je wat slechter ter been, kortademig, heb je kleine kinderen in een buggy???? Ga dan absoluut niet naar dit hotel, want je loopt en sjouwt je suf.

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer"
Bart en Elke
13-7-2011 Met onze 2 kinderen 14 dagen naar norida beach geweest en ze zullen ons daar nooit meer zien,de geur die in het gebouw hangt daar krijg je hoofdpijn van,pure mazoutgeur.De dranken smaken naar chloor,onze kinderen zijn er beiden ziek van geworden,daar naar de dokter geweest en die zei dat het door de drank kwam,raade ons aan voor om flessen te gaan naar de supermarkt.Enorm veel trappen doen in het hotel.wie dit een goed hotel vind weet van niet beter.

"Super!"
Karin
12-9-2011 Wij verbleven met 2 "kleine" (3-7 jr) kinderen 10 dagen op Norida. Hebben het er heerlijk gehad. Animatie hadden we niet speciaal geboekt maar "kregen we kado!" 2 Leuke spontane Nederlands sprekende jonge dames! Namen ook de kids mee naar glijbanen, dus soms heerlijk even met zijn tweeen zijn... Personeel was altijd behulpzaam en vriendelijk. Als je niet veel kan/wilt lopen boek een familiesuite, of hotelkamer (lift). Alles schoon en netjes. Eten super! Je kunt binnen of buiten eten. "s avonds een leuk theater even lopen 5 min, van het hotel, waar kinderdisco en animatie is. Erg leuk gedaan. Tja af en toe een kakkerlak, maar bij melding komen ze gelijk je kamer ontsmetten! Ligging hotel niet in een stadje, maar met 2 jonge kinderen doe je ze toch geen plezier om met 37 graden door Kos stad te slenteren. Zeewater superhelder, je zwemt tussen de visjes. Vele culturen zijn aanwezig maar absoluut geen last/overlast gehad. Kinderen willen weer terug!

"Goed Hotel"
W
21-7-2011 pluspunten
+ eten is heel goed en uitgebreid, ruime keuze, show cooking (grill, pizza, pannekoeken en pasta). Zelfs echte gouda en edammer kaas
+Ligt in mooie omgeving tussen de zee en mooie berg
+veel zwembaden
+vriendelijk personeel
+mini bar op de kamer
+koffie bar (espresso, latte, capuccino, gewone koffie...)
+gratis shuttle naar Kardamena

minpunten
-Bedden waren zeer hard, voelde de veren door matras heen
-meeste zwembaden zijn zout. muv bad bij glijbanen en kinderbad naast speeltuin boven bij family village
-steile hellingen, niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn

"Goed all-inn hotel"
Kees
17-7-2011 Prima vakantie gehad. Super personeel, zeer schone ruime kamer. Personeel van de receptie niet allemaal deskundig, maar vooruit. Wat ons tegenviel was de animatie: erg op de Italianen gericht, geluid in de animatiehal slecht van kwaliteit. Eten zeer goed, maar weinig variatie. Ligging te ver van Kardemena om te lopen. Vroeg in de ochtend een free ticket voor de hotelbus regelen om 's-avonds daar naar toe te gaan en daarna gelijk met een badlaken (gratis, onder borg, van het hotel, keurig geregeld!) je zwem/standbedje "reserveren". Zwembad zoutwater!

Hotel ziet er prima uit, ruim, schoon en vele voorzieningen. Personeel doet erg zijn/haar best om je een goede vakantie te verzorgen.

"Super relaxte vakantie"
Johanneke en Willem...
17-7-2011 Prima hotel, super ligging bij strand met alle faciliteiten.
Kamers super schoon, eten goed. Hotel personeel zowel restaurant als de bar heel erg vriendelijk en behulpzaam. Receptie vond ik wat minder.
Ze doen er alles aan dat je vakantie super is !!!
Is dit niet zo dat ligt dat ook een groot deel aan je zelf.
Het hotel is van alle gemakken voorzien, ondanks de vele trappen is er ook aan rolstoelen buggy's gedacht. Speciaal aflopend gedeelte dat je overal fatsoenlijk kunt komen.

met partner, 2011
"Prima hotel"
van Duijn
8-6-2011 Norida Beach Hotel is een echte aanrader. Zelf komen wij hier al een aantal jaren. De ligging is direct aan het fijne kiezelstrand en voorzien van gratis parasols en ligbedden ook is er een strandbar en strandrestaurant. Bij de huidige appartementen naast het hotel zijn er ,een paar jaar geleden, nieuwe appartementen bijgebouwd met een schitterend uitzicht over de zee en wij hadden daar één van, deze werd dagelijks schoongehouden, voorzien van handdoeken en regelmatig verwisseld van lakens, om de twee dagen werd de minibar aangevuld. Suggestie voor badkamer: een bevestiging van een ophanghaak voor de handdouche. Het personeel is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Het eten vonden wij goed. Er rijdt ook een gratis hotelbus op bepaalde tijden naar Kardamena maar lopen is een leuk alternatief. Door de gemoedelijke en gezellige sfeer van het hotel zien wij ook regelmatig dezelfde gasten terugkomen. En ook wij gaan zeker weer terug.