Hotel Lakitira Suites***** in Kardamena Griekenland beoordelingen 9.6 | Zoover

Hotel Lakitira Suites***** Kardamena

Beoordelingen Hotel Lakitira Suites*****

Kardamena Beach, 85300, Kardamena
Hotel Lakitira Suites scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lakitira Suites*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lakitira Suites***** in Kardamena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Lakitira Suites***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Lakitira Suites***** met andere accommodaties in Kardamena.

2 beoordelingen over Lakitira Suites*****

met partner, Mei 2009
"Lakitira Suites tophotel!"
mulder
9-6-2009 Wij hebben al heel wat reisjes achter de rug,maar dit hotel was echt helemaal top!
Alles heerlijk schoon en verzorgd,super aardige manager Katerina die echt alles voor je wil doen om er een onvergetelijke vakantie van te maken,Het hotel is heel rustig maar dat is ook hun bedoeling.Aan de andere kant is het Lakitira resort en dat is bedoeld voor gezinnen,ziet er ook top uit trouwens.
Wij hadden half pension en ook dat was werkelijk uitmuntend,vooral s'avonds,we zijn er 12 dagen geweest en we hebben op geen enkele avond het zelfde gegeten,we zijn nergens anders wezen eten om dat het zo heerlijk was!
Zonde dat zo weinig mensen hiervan weten,of eigenlijk wel goed want dan blijft het nog rustig!!
Maar is dus een een echte aanrader!!!

kettelerij
28-6-2008 Er is verschil tussen het "oude" gedeelte=Lakitira Hotel en het nieuwe gedeelte=Lakitira Suite. Liggen naast elkaar. Wij waren in het nu 1 jaar nieuwe Lakitira Suite en in één woord perfect!!
Compleet nieuwe schone kamers. prima bediening, op basis van halfpension was ontbijt en diner een zeer ruim en goed buffet.
Enige nadeel was dat er erg weinig gasten waren waardoor het niet gezellig werd. personeel had bijna niets te doen. Zwembadbar was hele dag open alleen voor ons .
Hotel en suite liggen afgelegen (ong. 4 km van Kardémena) en een auto is dus wel gewenst. Privé strand.