Aparthotel Silo*** in Lassi Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Silo***

_
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Aparthotel Silo***

Lassi, 28100, Lassi
Aparthotel Silo scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Silo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Silo*** in Lassi, geschreven door andere reizigers. Je kunt 1 video van Aparthotel Silo*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Aparthotel Silo*** met andere accommodaties in Lassi.

1 beoordeling van Silo***

1 beoordeling
met partner, Aug. 2010
"Mooi gelegen in tuin"
A & K
13-9-2010 De studio's zijn zeer ruim en de bedden werkelijk geweldig! Ze liggen in een tuin met olijfbomen en een moestuin. Het ligt op hetzelfde terrein als hotel Thalassa. Beide accommodaties hebben hun eigen zwembad, maar ze liggen wel tegen elkaar aan. Officieel mag je alleen het zwembad van je eigen accommodatie gebruiken, maar tijdens ons verblijf hebben we beide zwembaden gebruikt en niemand zei er iets van. Wij hebben ook een kamer in hotel Thalassa bekeken en toen zagen we dat deze ook een kitchenette heeft (dit stond niet in de gids). Het eten bij de poolbar is redelijk, maar vonden wij wel prijzig. Je kunt beter in Lassi iets gaan eten. Soms stond er ook een meneer met snor in de poolbar, deze was echt super chagrijnig, dag in dag uit, dat was wel jammer. De receptie is maar beperkt geopend en de poolbar was steeds vroeg dicht (half negen 's avonds).
Wij hadden een studio met een zgn verbindingsdeur, dit was wel vrij gehorig.