Hotel Princess*** in Lassi Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Princess***

9,5
_
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Princess***

Lassi, 28100, Lassi
Hotel Princess scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Princess***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Princess*** in Lassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Princess*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Hotel Princess*** met andere accommodaties in Lassi.

2 beoordelingen over Princess***

9,5
met vrienden, Juni 2010
"Zeker aanrader!"
Lonneke
17-6-2010 Een zeer net hotel aan het begin van het dorpje Lassi. Via een stijle weg loop je zo naar het mooie strand. (2 strandbedjes + parasol van 6 to 8 euro) Ligt aan het begin van de hoofdstraat door Lassi, waar diverse restaurantjes en barretjes liggen. Keuze genoeg om met een week vakantie elke avond wat anders te proberen.
Het personeel van Hotel Princess is zéér vriendelijk en behulpzaam! Ze maken graag een praatje en doen alle moeite om wat in je eigen taal te zeggen.
Het zwembad is op en top verzorgd! De hele omgeving van het hotel is keurig netjes bijgehouden. Wel hadden mijn reisgenoten een erg hard bed (kamer 34) terwijl ik een goed bed had (kamer 21). Er liepen wel mieren op de kamer, maar daar deden de kamermeisjes alle moeite voor om die elke keer weer op te ruimen.
Kortom, ik ben zéér tevreden over dit hotel en over het personeel!
Kefalonia is trouwens géén goedkoop eiland.

"Super!"
Barbara
15-6-2010 Gisteren teruggekomen van het mooie Kefalonia!
Voordat wij gingen (met mijn partner en een vriendin) konden we weinig vinden over dit hotel en dat is toch wel jammer.
Maar het is ons erg goed bevallen, heel erg netjes en schoon hotel (wel wat mieren op de kamer, maar ja dat was echt geen ramp). Het hotel word erg netjes onderhouden. Het personeel is heel erg vriendelijk en ze helpen je graag met vanalles! Het zwembad is ook super!
Het ligt aan het begin van Lassi. Lassi is voornamelijk een langere straat met meerdere eettentjes en wat cocktailbarretjes. We zijn gaan eten bij Butlers House (erg lekker) en San Lorenzo (zit wat buiten de drukte, maar ook daar lekker eten en vooral veel goedkoper dan de andere restaurantjes).
Het hotel ligt dichtbij het strand, maar wel een hellende weg.
Heerlijk genoten van een relaxte en rustige vakantie!