Appartement Metaxatos in Lassi Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Metaxatos

6,5
_
Het appartement met mooi groot terras

Beoordelingen Appartement Metaxatos

Lassi, 28100, Lassi
Appartement Metaxatos scoort een 7,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Metaxatos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Metaxatos in Lassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Metaxatos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Metaxatos met andere accommodaties in Lassi.

9 beoordelingen over Metaxatos

6,5
met oudere kinderen, Juli 2011
"Super locatie, heerlijk relaxed!!!"
fam.Zuurbier
13-8-2011 rustig gelegen, maar op loopafstand van strand, restaurantjes, supermarkt en de hoofdstad Argostoli. Heerlijk zwembad, voldoende bedjes en de appartementen zijn prima voor elkaar.
prachtig uitzicht op zee, dus echt een aanrader.
wij hadden via de hostess een auto gehuurd voor 5 dagen en daardoor bijna alles van het eiland kunnen bekijken. Écht de moeite waard is Kefalonia, prachtige havenplaatsjes, mooie snorkelbaaitjes en echt heel erg groen.
Sjaan, onze super hostess had echt haar uiterste best gedaan om alles over kefalonia te vertellen en mede daardoor hebben we veel gezien en gedaan.

"Super lokatie"
familie Hogenboom
29-7-2011 Wij zijn van 5 t/m 20 juli in Metaxatos geweest.
We hadden daar een fijn appartement met twee slaapkamers en een geweldig uitzicht op zee en het plaatsje Lixouri aan de overkant.

Ruim opgezet complex op een heuvel met een fijn zwembad en een gezellige bar waar u ook kunt eten. Met Paul en Christina als gastheer en gastvrouw komt u er niets tekort.
Strand is ongeveer 5 minuten lopen, bereikbaar via een dalend pad. Mooi strand aan rustige baai, voornamelijk zand.

Plaatsje Lassi heeft ruim voldoende restaurantjes, hoofdstad van het eiland is ongeveer 15 minuten lopen, trouwens wel een flinke afdaling.

Kefalonia is een prachtig eiland dat zeker het bekijken waard is. Vier dagen hadden wij een auto en moesten echt kiezen wat we wilden zien.

Kortom vonden wij het echt een top vakantie op een heerlijke lokatie, zeker de moeite waard!!!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Eenvoudig qua inrichting"
Sonja
7-8-2011 Heel leuk gelegen met al die niveaverschillen, niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Vriendelijk personeel, zoals Maria bij de receptie en Christina en Paul bij de bar naast het zwembad, waar je terecht kon voor een eenvoudige maaltijd / snack, cocktails , een spelletjes darts, tafeltennis, kaartspellen, Risk, schaken en gratis gebruik kon maken van de computer.
Doordat het zo kleinschalig was, was het overdag heerlijk rustig in het zwembad.
Op loopafstand veel leuke restaurantjes met heerlijke streekgerechten en ook de hoofdstad Argostoli was op 10 minuten loopafstand.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Aanrader"
P.Miske
30-8-2010 prima plek,eenvoudige inrichting maar voldoende.
Prachtige ligging met magnifiek uitzicht.

Schoonmaak was goed, zeker als je de dames die het werk moeten doen complimenteert met hun werk.

Dure "supermarkten"met soms schandalig hoge prijzen en soms erg slechte kwaliteit van verse produkten.Kennelijk moet het land ook op deze wijze gesubsidieerd worden.Gelukkig was er een Lidl in de buurt met redelijke prijzen en goede kwaliteit

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastisch uitzicht over de baai"
Ed
25-8-2010 Het appartement is ruim en voorzien van noodzakelijk keukengerei. De ligging is centraal, net buiten Lassi vlak bij Argostoli.
Stranden: in de buurt (5 minuten rijden) Makris Gialos en op 45 minuten rijden Myrthos Beach.
Restaurantjes: de kunsten van de eigenaresse, dus op het appartement, zijn prima, ook benedenzijde naar buiten rechts en dan na 100 m links, mooi uitzicht.
Stadjes: Lixouri en Sami zijn wel aardig. Skala wat minder, Fiskardo is klein.

"Leuk, maar zeer slechte schoonmaak."
Dini en Herry Brefe...
29-6-2010 Van 1 t/m 22 juni 2010 in Metaxatos geweest. Het appartement was ok.Het zwembad en de poolbar waren goed. De schoonmaak was een ramp. Dat hebben we maar zelf gedaan. Verder hebben we een uitstekende vakantie gehad op een prachtig eiland.

met partner, Juni 2010
"Voor griekse begrippen een goed appartement"
Frans en Rudi
17-7-2010 Prachtig gelegen. Lekker dicht bij Argostoili. Sobere inrichting. Goede bedden. Vriendelijke mensen. Schoonmaak niet voldoende. Ligbedden bij zwembad moeten nodig vernieuwd. Wel een prettig veblijf gehad. Wij hadden een 2 kamer appartement, die beiden als slaapkamer waren ingericht.

met partner, Juni 2010
"Mooie ligging en uitzicht"
Jaap en Onno
25-7-2010 Wij waren er de laatste 2 weken van juni. Gedurende die periode is ons appartement pas schoongemaakt nadat wij bij de eigenaresse hierom hebben gevraagd. Daarna overigens ook niet meer. Service niet best. De eigenaren van het complex zijn hele lieve mensen maar wel lui. Als je bij het zwembad gaat liggen moet je je eigen ligbedje op gaan halen en met een groot bord wordt aangegeven dat je het ook weer terug moet zetten. Het gevolg is dat iedereen de hele dag met bedjes loopt te zeulen. Ik heb daar wat oudere 70+ dames gezien, nou ik vond het schandalig hoe die dames liepen te zeulen. Verder prima ligging vlakbij Argostoli. Zelf wel een goede vakantie gehad.

met vrienden, Juni 2010
"Prachtig uitzich over zee"
Iris groenestijn
3-7-2010 Wij kregen een vrij groot appartement, helemaal boven met geweldig uitzicht over zee. Vriendelijke eigenaresse die ook de poolbar verzorgt.
Schoonmaak was inderdaad niet geweldig.