Villa Vatsa Villas**** in Kefalonia Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Villa Vatsa Villas**** Kefalonia

Beoordelingen Villa Vatsa Villas****

Kefalonia
Villa Vatsa Villas scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Vatsa Villas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Vatsa Villas**** in Kefalonia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Villa Vatsa Villas**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Villa Vatsa Villas**** met andere accommodaties in Kefalonia.

3 beoordelingen over Vatsa Villas****

met partner, Aug. 2009
"Prachtige villa's!"
Paul
25-8-2009 Wij hebben genoten van ons verblijf bij Vatsa Villa. De eigenaren zijn erg behulpzaam en weten alle in's en out's van het eiland. Het complex bestaat uit twee (afgezonderde) villa's. Wij zaten in de linker villa.

De inrichting van de villa is comfortabel en compleet. Je hebt er alles wat nodig is voor een ontspannen en onbezorgde vakantie.

Vatsa Villa's is echt een aanrader!

met oudere kinderen, Juni 2009
"Fantastische plek voor een relax vakantie"
gerard
16-8-2009 de ligging van de twee villas is erg mooi,een paar eetgelegeheden op loop afstand. de stranden in de buurt ook op loopfstand alleen voor boodschappen een rit van 15 minuten.een auto is hier een must maar is bij de boeking bij touroperator inbegrepen.
veel privacy en zeer afwisselend landschap.
het is een eiland wat door de nederlandse toerist nog niet echt ondekt is.wel door engelse toeristen maar die bezoeken het oostelijk deel van dit eiland dit is ook meer toeristisch. geen plek voor discogangers.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Precies zoals op de foto's!"
Mark en Ineke van d...
24-6-2009 Wij zijn net terug van Vatsa Villas en hebben werkelijk genoten. Het was de mooiste vakantie ooit voor ons maar zeker ook voor onze 2 kinderen. Ze waren niet weg te slaan uit het heerlijke privé zwembad! Wij kunnen dit iedereeen aanraden. Het zijn 2 naast elkaar gelegen villas met ieder veel privacy en erg luxe ingericht! Volgend jaar gaan we weer!!