10-6-2009
De appartementen zijn klein, maar voorzien van alle gemakken, er is zelfs een koffiezetapparaat. De bedden zijn vreselijk hard, wij hebben dit verholpen door het matras van de slaapbank op 1 bed te leggen. Geef als voorkeur "boven" aan, want als je beneden zit kijk je tegen je eigen muurtje aan en zit je eigenlijk in een soort kuil, deze appartementen liggen namelijk onder straatnivo, zijn daarentegen wel lekker koel. Zoals al eerder gezegd je hebt een auto nodig, er is nagenoeg niet te wandelen zo steil zijn de wegen. Wij hebben dan ook het hele eiland kunnen verkennen en dat was geweldig, wat een prachtig eiland. Deze locatie was voor ons te saai, wil je wat meer afwisseling, kies dan voor Agostoli, Lassi, Skala of Agia Efmimia (aan deze kant heb je wel wat meer kiezelstrand). Wij kregen als tip om bij Ross Hollidays of Elisa was here te kijken voor de volgende keer dat wij naar Kefalonia gaan, want dat is zeker!
15-9-2008
Verblijf 25/8 tm 8/9.Schone, frisse app, lekker zwembad, iedere dag legen afvalemmers, 2x pwk verschonen bedden. Rustig gelegen. Trapezaki zelf 3 restaurantjes (niet echt verschillend), 1 minimarket (heeft wel heel veel). Lourdata, paar km verder meer te bieden maar lopend niet te doen; bestel een taxi of ga met eigen (huur)vervoer. Strand is op afstand van 1 km, steile weg! Met kinderen denk ik niet te doen. Lopend goed te doen, het is wel zweten. Zandstrand is uitstekend, geen rommel gezien, 1 strandbar (prima, ook service strandbedden)) en 1 taverna. Zelf zou ik Skala aanraden als standplaats; veel div. taverna's, goed strand. Huur een auto o.d. om het eiland te bezichtigen.