Appartement Sotiris*** in Kefalonia Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement Sotiris*** Kefalonia

Beoordelingen Appartement Sotiris***

Svoronata-Kefalonia, 28100 , Kefalonia
Appartement Sotiris scoort een 9,0 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sotiris***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sotiris*** in Kefalonia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Appartement Sotiris*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Sotiris*** met andere accommodaties in Kefalonia.

24 beoordelingen over Sotiris***

"Echt een fantastiche vakantie gehad!!"
Don en chaira Immin...
10-9-2011 Het appartementen complex is redelijk groot er zijn zoeen 20 appartementen
niet zozeer het complex waar wij helemaal weg van waren maar meer de manier waarop het gerunt word. het is een mooi complex met redelijk groot zwembad! sochtens moet je er wel vroeg bij zijn vanwege de engelse rage om je handoek zo vroeg moglijk op een bedje neer te leggen. eigenlijk ben je genoodzaakt om er aan mee te doen maar goed.
wij hadden een 4 persoons kamer met ze 2en errug ruime kamers, alleen het keukentje is niet veel soeps maar goed.. daar moet je een beetje doorheen prikken.
ik wou inmiddels mijn verloofde ten huwlijk gaan vragen deze vakantie, en het personeel heeft er echt alles aan gedaan om me te helpen !! het is een griekse famielie die eigenlijk hun hele leven in amerika gewoont heeft. dus engels kunnen zij als de beste. leuke aardige maar ook zeer vriendelijke mensen. 3 broers en pa en ma. scooter of auto is wel noodzakelijk ! eten in het restaurant is super ! Wij gaan zeker terug !

met jonge kinderen, Juni 2011
"Echte aandacht voor klant, rustige & mooie ligging"
Heleen ter Avest
19-6-2011 Over TO , waar we Appartementen Sotiris boekten, zijn we niet lyrisch. Wel over Sotiris zelf. Dit familiebedrijf wordt professioneel en met echte aandacht voor de klanten en hun welbevinden gerund door een echtpaar met 3 van hun 4 zonen. Die werken zich intelligent en rustig uit de naad, zorgend dat alles plezierig & op rolletjes loopt. De ligging is met (of zonder) huurauto ideaal. Prachtige omgeving (enig minpunt is gem. 5 of 6 x p. dag een laag overvliegend vliegtuig). Onderaan de weg is een rustig en prachtig zandstrandje met bedjes en parasols, en enkele horecagelegenheden zijn op dezelfde afstand. Voor dat laatste hoef je eigenlijk niet eens weg, want Sotiris heeft zelf een restaurant met een prima keuze. Vind je het prettig dat een en ander niet al te toeristisch is maar wel de nodige voorzieningen biedt voor 'n aardige prijs, dan zit je hier uitstekend. Zeker ook vanwege de zeer plezierige sfeer die de familie verspreidt. Kefalonia: indrukwekkende natuur/landschap!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer gastvrij en mooi gelegen"
Sander
19-8-2010 Hele vriendelijke mensen met goede service. Het kleine complex is wel wat afgelegen dus een auto is zeker aan te bevelen. Er zijn appartementen die wat nieuwer zijn en wat oudere. De inrichting was bij ons wat beperkt (matrassen wat hard en keukengerei was heel beperkt. Als je dit meldde werd er direct iets geregeld om het probleem op te losen. Keukengerei was niet echt nodig want je kon ter plekke goed eten voor niet al te veel geld. Kinderen van 8 en 10 vonden het heel leuk. Strand in de buurt Ammes was heel goed te lopen en erg leuk. De plaats ligt ook centraal en je kunt bijna het hele eiland, wat niet al te groot is, goed bereiken. Er is ook regelmatig een prettige wind bij het zwembad en er staan genoeg bedden en parasols, waardoor het niet snel te heet was.
Het is echt een aanrader en je voelt je er gelijk thuis.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Geweldig, we komen er zeker weer terug."
Monique
2-1-2011 Complex bestaat uit 3 gebouwen. wij zaten in 2de complex met uitzicht op de zee. zaten met 4 pers. in 2k app. entree: keukentje en 2x1pers bed en toegang tot badkamer met douche en toilet, 2 kledingkasten en kluisje. 1slk met 2 pers. bed en toegang tot balkon. schoonmaak dagelijks en prima. in keukentje enige last van mieren. zelf ook goed schoonhouden, dan is er niets aan de hand. airco in beide kamers, afzonderlijk in te stellen. Zwembad wordt dagelijks schoon gemaakt. Groot zwembad met ligstoelen die smorgens al "gereserveerd" zijn. Goed restaurant op het complex met klein winkeltje voor brood en 1ste voorzieningen.
2 kleine stranden op loop afstand, maar erg druk op strandje waar je zo de zee kan inlopen. Andere strand ligt op een zandheuvel, niet praktisch met kleine kinderen of als je slecht ter been bent, maar minder druk. Beide strandjes ligbedden en parasols te huur. Restaurant op het complex is open van smorgens tot sávonds laat. Wordt gerund door de familie. Auto noodzaak

met jonge kinderen
"Zeer gastvrij! Gemoedelijk complex."
Familie Wieffer
20-7-2009 We verbleven 2 wkn met 8 pers in drie x 2kamerapp. De app. zijn ruim. Badkamer klein en wat armoedig. Inrichting eenvoudig, weinig kastruimte en inventaris van de keuken is niet uitgebreid. Maar als je iets miste werd het voor je gehaald, geen probleem. Het oogt gezellig en sfeervol.
In een rustige omgeving. Auto heb je echt nodig.Ligging zo vlak bij de luchthaven vonden wij juist leuk en niet hinderlijk.
Restaurant is prima. Lekkere gerechten voor een redelijke prijs.
Ammes strand is leuk zandstrand,ideaal met kinderen het loopt heel geleidelijk af.Het water is helder en prachtig blauw.
De familie doet erg z'n best om het je naar de zin te maken.Kwamen regelmatig een praatje maken en vragen hoe je dag was geweest. Bij vertrek werden we door de familie uitgezwaaid.
Wij hebben ons zeer welkom gevoeld hier.
De hartelijkheid en de gezellige sfeer doen het 'm hier echt!

met partner, Juni 2009
"Heerlijke vakantie gehad"
lucienne en oscar
17-8-2009 een leuke studio waarvanuit je de zee kan zien.
Goede schoonmaak en lekkere douche.
de vliegtuigen waren luek om naar te kijken , geen overlast gehad.
goede service !!!!!

met partner, Mei 2009
"Prima appartementencomplex"
Fam van der Hoek
14-6-2009 het ziet er fantastisch uit.In de buurt hadden we een goed restaurant gevonden langs de kustweg Ammes. Het eten was er heel goed en je kreeg genoeg.aardige mensen leuke bediening.
Minpunt bij Sortiris bij laat vertrek is dat je 20 euro moest bijbetalen om in het appartement te blijven, terwijl hij anders leeg stond. Er was geen plaats om je koffers weg te zetten.\
De schoonmaak was matig.

"Relaxed complex"
karin kops
3-8-2008 heel gezellig appartement, veel ruimte hulpzame eigenaar met vrouw en 3 zonen je moet zeker een auto huren en dan is het de perfecte vakantie en wij gaan zeker nog eens terug

Petra
23-6-2008 We zijn net terug van 3 weken Kefalonia. Prachtig eiland, veel groen. Sotiris is een ontzettend leuk en schoon complex. De eigenaar en zijn vrouw en 3 zonen doen alles om het je naar de zin te maken. Er zit een klein winkeltje bij, je kunt er eten en 's avonds lekker een coctail drinken. Een auto of scooter is aan te raden, omdat in het dorp zelf niet veel te doen is. Sotiris ligt vlak bij het vliegveld, maar daar heb je geen last van. Wij vinden Sotiris een echte aanrader!

Fam. de Boer
6-10-2007 We zijn net terug van onze vakantie waarvan we 5 dagen hebben doorgebracht bij sotiris.
we vonden het daar erg leuk je kunt
bij het appartement lekker eten er is een goede bar en een mooie zwembad.
Wat wij zeker een grote pluspunt vinden is dat het appartement iedere dag werd bijgehouden hebben wij nog nooit eerder meegemaakt.
Ammes strand is op loop afstand het is niet zo'n grote strand maar wel mooi met blauw water en waar je goed kan zwemmen.
Voor mensen die rust willen is het zeker een aanrader.
prima appartement!!