Appartement Poseidon (in Agia Efimia)*** in Kefalonia Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Poseidon (in Agia Efimia)***

29 mei 2012

Appartement Poseidon (in Agia Efimia)*** Kefalonia

Beoordelingen Appartement Poseidon (in Agia Efimia)***

Grigoriou Labraki 41 Street, 28200, Kefalonia
Appartement Poseidon (in Agia Efimia) scoort een 8,2 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Poseidon (in Agia Efimia)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Poseidon (in Agia Efimia)*** in Kefalonia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Appartement Poseidon (in Agia Efimia)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Poseidon (in Agia Efimia)*** met andere accommodaties in Kefalonia.

26 beoordelingen over Poseidon (in Agia Efimia)***

met vrienden, Mei 2011
"Voor de griekenlandkenner een aanrader!"
Ria
8-6-2011 Goed, niet groot,niet luxe appartement met prachtig uitzicht en klein kiezelstrandje op 1 minuut lopen! Heerlijk, om daar te zwemmen. Goede schoonmaak van het appartement. Iedere 2 dagen en dan ook schone handdoeken en lakens! Lekkere restaurants voor weinig geld langs de boulevard. Huur een auto,want het het openbaar vervoer is slecht.Door de aardbeving in 1957 is bijna alles verwoest, dus verwacht geen lieve oude huisjes en kerkjes op het eiland!Die zijn er weinig. De voorzieningen zijn ook wat moderner dan op de vele andere eilanden, die ik gezien heb.

met partner, Sept. 2010
"Uistekende studio, ligging aan de haven"
Brenda Smit
19-9-2010 prima prijs kwaliteit verhouding, uitzicht op zee en de haven. Veel te zien, kan s nachts soms wel iets rumoerig zijn.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prachtig vakantieverblijf, mooi gelegen aan haven."
corrie
21-7-2010 App. Poseidon*** (in Agia Efimia)op Kefalonia. Goed appartement, Wij, mijn dochter en ik vonden de bedden prima. Normaal koop ik altijd luchtbedje voor mijn rug, was nu niet nodig.Schoonmaak goed. Ligging gezellig aan de haven. De beheerder runt ook een (goed) restaurant, en daar heb je totaal geen last van, qua lawaai of etenslucht.
Het enige nadeel was de waterkoker. Die is/ wordt gereinigd met iets, waarvan wij de smaak en lucht er niet uit konden krijgen. Azijn, citroen, je bleef het proeven. Dus maar water in een pannetje gekookt.
Lieve, aardige mensen. En auto is zeker noodzakelijk. Maar niet alleen hier eigenlijk overal op Kefalonia.
We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Corrie

met partner, Sept. 2009
"Geweldige vakantie gehad"
Ank
25-9-2009 Appartement Poseidon is een eenvoudig appartement maar met een ******uitzicht.
Wij hadden kamer 1, een tweekamer appartement op de hoek met een overweldigend mooi uitzicht, we zagen het dorpje met de haven en we keken naar Sami en zagen ook Ithaki liggen! Het tweepersoonsbed was niet je van het en de doucheruimte was niet groot. Het bestek in de keuken minimaal, maar zou er zo weer naar terug gaan. De eigenaar was geweldig, we mochten de airco niet betalen en mochten op de dag van vertrek tot 's-avonds in het appartement blijven tot de taxi kwam. Als je bij hem ging eten kreeg je inderdaad het nagerecht, de koffie en een ouzo gratis.
maar ook in het dorpje waren genoeg leuke tavernes en bij To Steki werd op donderdag muziek gemaakt en gedanst.

met partner, Sept. 2009
"Veel pluspunten, paar minpunten"
chantal
16-9-2009 Het appartement ligt prachtig aan de haven van Agia Efimia. Dus als je een kamer met zeezicht hebt, kun je vanaf je balkon genieten van het uitzicht op de baai van Sami, het eiland Ithaka en de boulevard van het plaatsje.
Het appartement ligt boven een visrestaurant, maar daar merk je (behalve de lekkere eetluchten) niks van. De eigenaar is erg aardig. We mochten zonder problemen de laatste dag tot 18 uur op de kamer blijven.

Minpunt is de inrichting van het appartement. Een douchegordijn dat half naar beneden hing en vol scheuren zat. Kapotte messn een vreselijk bed. keihard en je voelde alle veren prikken in je rug. En bij elke beweging kraakte het vreselijk. Niet zo goed geslapen dus.
Maar vind je dat niet erg; dan raad ik deze locatie zeker aan.

over het plaatsje:
Agia Efimia is klein, maar wel gezellig. Veel restaurantjes langs de haven, kleine barretjes en lekker eten! Er zijn veel zeilboten en het ligt heel centraal! leuk: auto of een bootje huren! Bezoek vooral Assos!

"Fantastisch"
wiltenburg
3-6-2009 Het appartement ligt heel erg mooi,je kijkt uit over de baai en een stuk zee.
De eigenaar is erg aardig en staat voor je klaar.Het restaurant onder de appartementen is prima.Vooral de verse vis.Het dessert kreeg je iedere avond en ook ouzo na het eten.
Een klein minpuntje was de wel erg kleine douchebak.
Het eiland is heel erg mooi.

"Simpel maar erg leuk.."
Roelie en Geeske
8-7-2009 We zijn net terug van 12 dgn Kefalonia en hebben erg genoten. Appartement Poseidon is simpel, maar heeft een geweldige mooie lokatie. Alles wat je nodig hebt is er, maar je moet het niet vergelijken met onze overvloeden thuis. De eigenaar is erg aardig zoals al zo vaak beschreven, en staat binnen een minuut voor je klaar.
Het eten is super, en wij hebben dan ook alleen maar in Poseidon gegeten, altyd een nagerecht en drankje van de eigenaar, echt klasse. Een auto is een must, want de natuur is adembenemend met prachtige vergezichten en stille baaien. Voor ons een mooiere vakantie sinds tijden waar geen all in hotel tegenop kan.Dus volgend jaar gaan wij weer naar Poseidon.

"Voor herhaling vatbaar"
klein
8-7-2009 Heerlijke vakantie die niet beter kon. Hieruit blijkt dat er toch nog plekken op de aardbol zijn waar een mens zich ook mens voelt.

"Prima appartement"
Bianca en Jeroen
8-6-2009 Het appartement voldeed ruim aan onze eisen. Goede plek in het dorp, goed restaurant erbij. Iedere 2 dagen schone handdoeken, iedere dag emmertjes geleegd, goede bedden (wel smal 1,40 m)), voldoende ruimte, geweldig balkon.
Tuurlijk zijn er ook wat dingen minder: kleine douchebak, na een minder warme dag was er minder warm douchewater, geen toiletpapier (zelf kopen), slechts drie pannen (2 gewone en een bakpan (zonder teflon)). Het servies in de keuken was (aan het begin van het seizoen?) volgens Griekse maatstaven ruim voldoende maar een allegaartje. En ach die anderhalve pit, gewoon lekker uit eten gaan bij de goede tavernas in het dorp. Wij vonden Spiros, Perasma en Poseidon het lekkerst. Vaak gratis toetjes en/of drankjes na het eten.
De eigenaar van het appartement is aardig en de service is goed.
De airco kost tegenwoordig 4 euro per dag.
Huurauto is zeker handig. Zo kun je het hele eiland zien. Bootje huren is inderdaad erg leuk. Wij hadden bij Boulevard Boats gehuurd.

"Mooie plek"
dick en janny
19-10-2008 het appartement viel ons tegen, eind van het seizoen ws. want de inhoud van het keukenkastje was bedroevend maar je verwacht dan wel dat bij breuk dit weer aangevuld wordt.
Onze tv deed het niet maar de eigenaar heeft niet de moeite genomen om hier naar te kijken, ook het legen van de afval en toiletemmer heeft 3 dagen geduurd.
toiletpapier hebben we zelf maar gekocht, wisten we tenminste zeker dat dat aanwezig was.
pluspuntje: goed bed en een prachtig uitzicht over de baai van Sami.