Appartement Despina** in Kefalonia Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover

Appartement Despina** Kefalonia

Beoordelingen Appartement Despina**

Kefalonia
Appartement Despina scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Despina**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Despina** in Kefalonia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Despina** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Despina** met andere accommodaties in Kefalonia.

6 beoordelingen over Despina**

5,7
"Geweldig eiland"
Frans en Angela
27-9-2011 Studio, eenvoudig maar goed. Studio's met zijzeezicht zijn iets ruimer en beter ingericht dan die met zeezicht. Eigenaresse zeer gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Prachtig zandstrand (Makris Yalos) op ongeveer 500 meter. Ligging op een heling dus wel wat klimmen. Niet ideaal voor kinderen of ouderen die slecht ter been zijn. Lassi is een ideale uitvalbasis om dit schitterende eiland te verkennen. Huurauto zeker aan te raden. Argosstoli op loopafstand (3 km), ook weer klimmen en dalen, maar goed te doen. Vanuit het terras een prachtig uitzicht over de baai.
Leuke restaurants in de buurt, lekker en zeker niet duur. San Lorenzo, vlak bij Despina. is een prima restaurant, goed, goedkoop en uiterst vriendelijke mensen.
Heerlijke vakantie gehad !

"Doen!"
Patrick
25-9-2011 Prima ligging op een berg. Niet schrikken, het is best een klimmetje, maar prima te doen. Centrale ligging naar de hoofdstraat van Lassi, waar prima restaurants te vinden zijn. Ook een drankje na het eten is goed geregeld.

De appartementen zijn eenvoudig, maar prima. Bedden zijn redelijk, en verder is het Grieks, dus weinig voorzieningen. Groot terras met ligbedden, waar het met name 's avonds goed toeven is met een drankje. Erg fraai uitzicht over de zee, en erg rustig.

Loopafstand naar het strand is optimisch geschetst (600 meter). Weliswaar is de afstand correct, echter via een flink hellende weg. Vroeg vertrekken en laat weer terug, dan is het prima te doen. Mooie stranden en goede voorzieningen (barretjes en bedjes voor 7 euro per 2 met parasol).

De mensen, waaronder ook de eigenaresse, zijn zeer vriendelijk. oprecht en correct.

Al met al een prima locatie die, zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding, een aanrader waard is. Zijn beide ervaren Griekenlandgangers.

"Prettig verblijf"
Samantha
13-10-2011 APP. Despina was een prima verblijf tijdens onze geweldige vakantie in kefalonia. Je zit zo in Lassi, bij de supermarkt en het strand. De eigenaar en eigenaresse zijn erg vriendelijk. Toen de taxi's staakten bracht de eigenaar ons naar Argostoli ( hoofdstad 5 km verderop), waar hij ons later die avond ook weer op kwam halen. Een keer koud water gehad, was binnen 20 min. verholpen. Bedden zijn erg hard, airco werkte prima. Alles was vrij klein, maar goed genoeg voor als je toch veel weg bent. Hele aangename en vriendelijke omgeving. Laatste dag mochten wij tegen een kleine vergoeding ons app. houden om ons voor de reis nog te kunnen douchen. Dit was erg prettig.

met partner, Mei 2011
"Mooie ligging met practhig uitzicht"
m_sissing
22-6-2011 Appartement ligt rustig met mooi uitzicht op de zee en tuin. Vriendelijke eigenaresse en heel behulpzaam. Inrichting goed, maar klein. Keurige douche met douche die kan worden opgehangen en gordijn!

met partner, Aug. 2010
"Fantastische vakantie!"
Brenda
6-1-2011 Echt een geweldig leuke vakantie gehad. We konden op een gegeven moment ons appartement niet meer in omdat we de deur hadden dichtgedaan met de sleutel in het slot aan de binnenkant van de deur. Even bellen en meteen kwam er iemand om de deur te openen. Er loopt daar ook een onwijs lieve kat, die elke nacht bij ons op bed kwam. Ben benieuwd of iemand dat beestje nog wel is ziet?

Al met al was het top! Hele lieve mensen.
Voor het eten raad ik het restaurant Oscar's aan!
Heel gezellig, en heel wat te beleven kwa dans en zang.

"Heel goed !"
Aletta en Els
30-6-2010 We hebben al veel Griekse eilanden mogen bezoeken. Kefalonia viel op doordat alles zo mooi groen was; in de tijd van ons verblijf (juni) staat alles in bloei en dat samen met de immens blauwe zee en de vele strandjes, maakte deze vakantie heel bijzonder. Lassi is 'n echte toeristenplaats; we misten 'n plein o.i.d. waar ook de Grieken 's-avonds flaneren. Wel meer dan genoeg restaurants met lekker eten. Despina voldeed aan onze verwachtingen. Ruim 3-kr. app. met groot terras met uitzicht op zee, waar zelfs 2 ligbedjes klaar stonden. Vriendelijke eigenaresse. Omdat er na ons geen nieuwe huurders kwamen mochten we op de dag van vertrek, gratis, het app. aanhouden tot we werden opgehaald om 19.15 uur. Super service ! Schoonmaak was voldoende. Het enige minpuntje zou kunnen zijn dat je om Despina te bereiken een hellende weg moet volgen; echter best te doen. Al met al : dit is een aanrader !