Hotel Avithos Resort**** in Kefalonia Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Avithos Resort****

Avithos - Svoronata, 28083, Kefalonia
Hotel Avithos Resort scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Avithos Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Avithos Resort**** in Kefalonia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Avithos Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Hotel Avithos Resort**** met andere accommodaties in Kefalonia.

2 beoordelingen over Avithos Resort****

1 beoordeling
met partner, mei 2012
"Geweldig resort"
Droogh
26-5-2012 Avithos Resort is prachtig gelegen in een heerlijk rustige en groene omgeving met olijfbomen en cipressen. Op loopafstand vind je het prachtige Avithos strand. De maisonnette waar wij verbleven was heel sfeervol ingericht, had een mooie badkamer en een zeer complete keuken.
(precies zoals op hun website te zien is) Bij aankomst stond er een fles wijn en een vaasje bloemen voor ons klaar. In het midden van het complex ligt het prachtige zwembad (met geweldig uitzicht) en volop ligbedden. De mooie tuin wordt goed onderhouden en de kamers worden dagelijks perfect schoongemaakt. Wat ons vooral heeft getroffen is de vriendelijkheid van de medewerkers. Dat begon al bij onze aankomst en tijdens ons verblijf deed men er echt alles aan om het ons naar de zin te maken. Zoals het geven van tips voor uitstapjes en over restaurants in de omgeving. Van al onze vakanties op griekse eilanden staat dit complex echt op nummer 1. Houdt u van rust en ruimte dan is Avithos helemaal top!

met partner, Juni 2006
"Redelijk"
Ingrid
16-6-2009 Het hotel ligt op een rustige plaats; een auto is aan te raden. De tuin waarin dit complex ligt, is netjes verzorgd. De mensen van de receptie waren niet echt servicegericht; sommige vragen werden onjuist beantwoord.
De kamer viel wat tegen; erg sober ingericht en nogal klein.
Het zwembad is groot, prachtig mooi, goed verzorgd.
Al met al een middelmatige, maar niet verkeerde accommodatie.