13-5-2012
De titel zegt genoeg!
-Accommodatie mooi, nieuw, verbleven zelf in suite, maar alle kamers waren mooi. Heb ze bekeken met de manager.
-eten perfect, buffetvorm, zowel Griekse delicatessen als 'Europese' gerechten, elke dag wat anders
-Personeel supervriendelijk en behulpzaam, niets is te veel
-rustige ligging, auto een 'must'
-rood zandstrand (XI) vlakbij. Smal, klein en knus
-eiland prachtig, ongerept, oorspronkelijk, vriendelijke mensen, Lixouri omgeving heuvelachtig, Kefalonia bergachtig.
-het mooiste Griekse eiland dat ik heb bezocht en ik heb er al veel gezien!
12-9-2011
Kamers zijn mooi en schoon. Het resort heeft een zwembad (en een 2e half afgesloten zwembad voor de duurdere kamers), een Spa, een bioscoop, 2 restaurants en zelfs een kunstgalerij. Personeel werkt hard en probeert een hoog serviceniveau na te streven, wat niet altijd lukt. Het is voor Griekse begrippen wel 5 sterren, maar verwacht geen Monaco. Xi Beach op loopafstand, Lixouri op 10 min. rijden. Auto is aan te raden, tenzij je niet van het resort afgaat. Eten is prima, soms wat lauw maar dat heb je nu eenmaal bij buffet. Ik vraag me echt af wat sommige klagers thuis klaarmaken als ze over dit eten klagen, wat het smaakte allemaal prima. Waarschijnlijk missen ze kroketten of kipcorn. Voor ons was dit een van de betere keuzes van de laatste jaren. Zeker aan te raden.
En dan George met zijn keyboard. Tja... van mij mag iedereen zijn boterham verdienen. Ik vond het wel vermakelijk, maar het was op zich wel opvallend dat de bar juist druk was op de avond dat hij vrij was :)