Appartement Yellow House (in Lassi)** in Argostoli Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Yellow House (in Lassi)**

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Yellow House (in Lassi)**

Argostoli
Appartement Yellow House (in Lassi) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Yellow House (in Lassi)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Yellow House (in Lassi)** in Argostoli, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Yellow House (in Lassi)** met andere accommodaties in Argostoli.

3 beoordelingen over Yellow House (in Lassi)**

Ellen
16-1-2006 Vorig jaar juli hier geweest, erg naar onze zin gehad (prijs/kwaliteit verhouding was zeer goed). Belair was de touroperator die dit app. in bestand had, maar heb begrepen dat die failliet is. Weet iemand hoe ik nu Yellow House kan boeken voor dit jaar, of heeft iemand hun website/emailadres?

niet
11-9-2005 Ook wij zijn in aug.2005 geweest. Hebben ook een heerlijke vakantie gehad.
Het appartement is voor griekse begrippen goed, wij hadden een app.op de begane grond met een ruim terras. Neem alleen extra handdoeken mee want twee maal per week schone is niet echt veel.Prijs kwaliteit is ok.

m.deken
10-9-2005 In augustus 2005 hebben wij 2 weken door gebracht in dit appartement.
De kamers zijn eenvoudig, maar doeltreffend. Aanwezig zijn 2 pit kookplaat, koelkast met vries gedeelte, oventje,waterkoker ,broodrooster, strijkbout+ plank. Het kleine complex is rustig gelegen met aan de overkant van de weg een gezellige Poolbar waar je gratis gebruik mag maken v.h zwembad en de ligbedden. Het strand is op 5 min lopen en het centrum en de winkels op 8 min.
De appartementen op de begane grond beschikken over elk een eigen terras variërend in grote. De appartementen op de 1e verdieping hebben de bschikking over een eigen balkon.
Schoonmaak 2X per week.
Wij hebben er een hele fijne tijd gehad !