Hotel Thalassa (in Lassi)**** in Argostoli Griekenland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Thalassa (in Lassi)****

5,5
5,3
4,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Thalassa (in Lassi)****

Pori Tsourouna-Lassi, P.O Box 71, Lassi, 28100, Argostoli
Hotel Thalassa (in Lassi) scoort een 6,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Thalassa (in Lassi)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Thalassa (in Lassi)**** in Argostoli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Thalassa (in Lassi)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Hotel Thalassa (in Lassi)**** met andere accommodaties in Argostoli.

11 beoordelingen over Thalassa (in Lassi)****

6,7
5,1
4,8
5,4
"Mooie ligging, rustig hotel echter geen 4* niveau"
Peter en Trudy
2-10-2008 Bedlinnen werd niet regelmatig verschoond slechts op verzoek is het voor een 3e keer in 2 weken verschoond ipv 3x p/wk. Housekeeping. Ondermaats, gebruikte kopjes en glazen bleven het gehele verblijf staan. Ontbijt elke ochtend hetzelfde, goed maar zeer eentonig.
Vriendelijke eigenaresse en bediening.
Goede lunch bij swimming pool.

"Viel tegen"
Fam Jansen
23-9-2008 helaas viel dit hotel wat tegen. prijs is erg duur voor wat je krijgt. kale kamers, en ook de bar lounge was dicht. regelmatig geen water overdag en ook het ontbijt was niet vers en beetje eentonig. het ligt wel erg mooi maar daar heb je ook alles mee gezegd.

"Niet meer."
janny lobbezoo-de b...
15-9-2008 kamers waren op zich goed.enkel het schoonmaken en de verzorging vonden wij zeer slecht.het onbijt was 14dagen het zelfde geen enkele variatie.voor deze prijs hadden wij wel iets meer verwacht.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Thalassa (in Lassi)**** bij...

met vrienden, Sept. 2008
"Ongemanierd personeel"
Grannyweatherwax
1-10-2008 Het hotel is fraai en de kamers met zeezicht hebben een mooi uitzicht. Daar is alles mee gezegd. Het strand is klein en volgebouwd met strandstoelen. Naar andere stranden vergt een auto. Ontbijt voldoet niet aan basis hygiëne. Personeel heeft alleen een schriftelijke cursus klantvriendelijkheid gevolgd. Dit is geen aanrader.

met partner, Sept. 2008
"Dit zeker nooit meer."
S.Bergsma
30-9-2008 Nog nooit zo'n misleidende advertentie(met foto's) gezien.
Bediening ( zolang die aanwezig waren, van 08.00 tot 10.00 uur) totaal niet gemotiveerd en slecht opgeleid.
Alleen ontbijt te verkrijgen, wat bestond uit oud en beschimmeld brood, uitgedroogt fruit, zwart/groene eieren, jam in vieze bakjes en wat ham en kaas. alle 7 dagen hetzelfde.
Na 10.00 uur geen hapjes/drankjes te verkrijgen.
Ik heb altijd gedacht dat dit mij nooit zou gebeuren, maar er was geen andere keus.
Klacht ingedient via het reisburo naar onze touroperator.
Het "hotel"heeft bij ons een nare indruk achter gelaten.

met vrienden, Sept. 2008
"Dit nooit meer!"
anoniem
29-9-2008 Ongeïnteresseerd personeel, dat je tijdens het ontbijt kauwgum kauwend, met elkaar smoezend en met de handen over elkaar staat aan te staren. Zeer karige keus wat ontbijt betreft en iedere dag het hetzelfde: letterlijk want de vieze plastic bakjes met jam en dezelfde onaangeroerde vleeswaar zie je dag na dag terug. Stukgekookte eieren, beschimmeld brood, onafgedekt fruit waarop de wespen vrij spel hadden, etc. Vrouwelijke manager ronduit onbeschoft, daar zij tierend dreigde de politie in te schakelen, daar wij vanwege de enorme geluids- en overige overlast van een groep van ongeveer 15 kinderen de ligbedden van rond het zwembad verplaatsten naar een iets rustiger gelegen plek in de tuin.
De beloofde internetaansluiting was niet aanwezig. Balkon zonder enige privacy. Een vies en zeer klein strandje op 300 meter (i.p.v. de aangegeven 100 meter) en ook nog slechts via een sterk hellende weg te bereiken, volgepakt met ligstoelen, zodat van enige privacy geen sprake was.

met partner, Sept. 2008
"Uitzicht vanaf ontbijtterras was geweldig"
holten
9-9-2008 de kamer die wij kregen (met zeezicht) was wel aardig maar wij keken vanaf het terras tegen een heuveltje op. er was totaal geen zon. het ontbijt was iedere morgen hetzelfde. erg eenzijdig dus.
halfpension zou wel prettig zijn want je moest iedere keer naar het dorpje lopen.

met partner, Aug. 2008
"Thalassa Resort & Suites = geweldig..!!"
Rob
6-5-2009 Thalassa Resort & Suites!! Stijlvol hotel in mediterrane stijl. De sfeer en aankleding van het complex zijn gebaseerd op de Griekse eilanden en 'Thalassa', de zee. Er wordt de mogelijkheid geboden om intiem te dineren op het strand, omgeven door fakkels en kaarsen. Direct aan het strand gelegen en op korte loopafstand van Kamari. Helemaal top hotel. Echt zeker de moeite waard. Groetjes Han en Ina.

Familie, Juli 2008
"We hebben genoten!"
Audrey
3-9-2008 Dit was een heerlijk hotel, lekker luxe, heerlijk zwembad, behulpzaam personeel en een prachtige ligging. Er was 1 minpunt: het zwembad grenst direct aan het zwembad van het naastgelegen appartementencomplex, hier zit maar 2 meter tussen en eigenlijk is het één geheel. Het publiek van het appartementencomplex is heel anders dan het soort mensen wat in Thalassa komt. Daarnaast claimen ze de ligbedden bij het zwembad van Thalassa door 's ochtends vroeg al handdoeken neer te leggen en vervolgens zie je ze de halve dag niet meer. De parasols en het zwembad van Thalassa zijn groter, dus aantrekkelijker. Mensen die dus in Thalassa zelf verblijven hebben dan geen plek meer bij het zwembad. Ongelooflijk irritant. En het personeel bij het eettentje bij het zwembad (dus van het appartementencomplex) is ongelooflijk chagrijnig!!! Kortom: zet lekker een muur tussen die 2 zwembaden! Maar eerlijk is eerlijk: voor de rest was het geweldig!! Kefalonia is een prachtig eiland met mooie stranden.

Tjefoe Tchang
19-6-2008 Mijn vrouw en ik hebben ons 2 weken bijzonder vermaakt op deze lokatie,( van 2 juni 2008 tot 16 juni 2008) het is eigenlijk meer een kleinschalig apartementencomplex dan hotel. Het zijn 3 gebouwen,in het 1ste is de receptie met de ontvangstlobby en ontbijtruimte, erboven is een bar die tijdens ons verblijf niet geopend was, in het 2e en 3e gebouw zijn de kamers waarbij in de meeste kamers een kitchenette is, de kamers zijn verschillend ingericht, ik heb begrepen dat er totaal maar 36 kamers zijn, ook is er een zoetwaterzwembad .
De kamers zijn zeer ruim met goede bedden, alleen de linnenservice kan beter en ook het ontbijt is redelijk eenzijdig, maar de eigenaresse is zeer gastvrij en ontzettend vriendelijk.