Appartement Seaview Village (in Lassi)*** in Argostoli Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online
Home > Griekenland > Kefalonia > Argostoli > Appartement Seaview Village (in Lassi)***

Beoordelingen Appartement Seaview Village (in Lassi)***

10 februari 2012

5,9
6,5
Appartement Seaview Village (in Lassi)*** Argostoli

Appartement Seaview Village (in Lassi) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Seaview Village (in Lassi)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Seaview Village (in Lassi)*** in Argostoli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Appartement Seaview Village (in Lassi)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Seaview Village (in Lassi)*** met andere accommodaties in Argostoli.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Seaview Village (in Lassi)***

Keurig app.complex in fraai aangelegde tuin
Ed & Henny
22-10-2009 Keurige app.in een fraaie tuin.Slechts enkele app. zijn gelijkvloers.De meeste app. zijn via enkele treden en bordes te bereiken. Een aantal app. heeft alleen een raam aan de voorzijde naast de deur en is daardoor wat donker. Eenv. maar nette inrichting.Het onderhoud aan het sanitair laat jammer genoeg wat te wensen over maar dat zie je in Griekenland wel meer. Net als de zeer kleine douches!Het 'hete' water is in de regel hooguit 'warm'. Keurig en vriendelijk personeel.Er mag gebruik gemaakt worden van het zwembad van het naast gelegen hotel.Strand(en)in de directe omgeving.Centrum Lassi (bestaande uit slechts één lange straat) met veel restaurants op ca. 300mtr.Evenals de supermarkten.(Supermarkt "Lassi" is duurder en je moet er wel heel erg oppassen met het wisselgeld.Ook statiegeld krijg je er soms niet meer terug!).De bushalte naar bijv. Argostoli bevindt zich op ca. 300

Voor mij niet meer
Hillie
9-10-2009 Eigenaresse hoogst onvriendelijk.
Begint al met briefjes op de deur : GEEN ZAND IN APPARTEMENT,DENK OM MASCARA IN LAKENS....ETC.En dan kom je van het strand...Ruimte op zich was ok.Dicht bij strand, te ver van het centrum.

met partner, Sept. 2009
Keurig app.complex in fraai aangelegde tuin
ed
21-10-2009 Keurige appartementen in een fraai aangelegde tuin. Slechts enkele appartementen zijn er gelijkvloers. De meeste appartementen zijn via enkele treden en een bordes te bereiken. Een aantal appartementen heeft alleen een raam aan de voorzijde naast de deur en is daardoor wat donker. Eenvoudige maar nette inrichting. Het onderhoud aan het sanitair laat jammer genoeg hier en daar wat te wensen over. Dat ziet men in Griekenland helaas wel meer. Net zoals de vaak wel zeer kleine douches! Het 'hete' water is meestal hooguit 'warm' te noemen. Keurig en vriendelijk personeel. Er mag gebruik gemaakt worden van het zwembad van het er naast gelegen hotel. Strand(en) in de directe omgeving. Centrum Lassi (bestaande uit slechts één lange straat) met veel restaurants op ca. 300mtr. Evenals de supermarkten. (Supermarkt "Lassi" is duurder en je moet er wel heel erg oppassen met het wisselgeld. Ook statiegeld krijg je er soms niet meer terug!). De bushalte naar bijv. Argostoli bevindt zich op ca. 300

Prima vakantieverblijf!
Gemma en Xantha
wij raden u de Kefaloniaanse avond van harte aan: echt Grieks eten onder het genot van wijn en griekse live muziek. En om dit verhaal compleet te maken: Kalamia beach, net voorbij Lassi, is een prachtig strandje om te snorkelen en te zwemmen.

Perfecte ligging
Hellen
29-8-2009 Seaview heeft een perfecte ligging. 20 meter verderop is een klein strandje en het dorp loop je zo naar toe. Heerlijk rustig gelegen.
Lassi zelf is weinig aan er erg op Engelse gericht. In elk restaurant hangt een groot scherm waar ze voetbal op af spelen... Wij zaten 2 weken in Lassi en dat is wat lang omdat er weinig te doen is. 1 lange straat, verder niks. Hoofdstad ligt heel dichtbij en is erg leuk. Kefalonia is een heel mooi eiland. Echter moet je wel een auto huren!

Top lokatie
Vink-Pels
25-8-2009 Net terug van 15 dagen Kefalonie.
Wij zaten in Seaview Village in Lassie. Een mooi appartementen complex, met een goed onderhouden tuin. Wij zaten in app.5 met uitzicht op zee. Het appartement, type B, was schoon en had alles wat je op een vakantie nodig hebt. Eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijke mensen.
Kortom Seaview Village is de moeite waard om naar toe te gaan.
Lassi als plaats stelt niet al te veel voor, maar je kunt er alles wat je nodig hebt krijgen. En je kunt er heerlijk eten. Restaurant Lorenzo en zeker Mistic Gusto, liggen tegen over elkaar, erg goed en de hoeveelheid eten die je kreeg was meer dan genoeg.
In Mistic Gusto moet je echt de stifado beef of stifado kip proberen.
Ook de prijs was goed , gemiddeld € 40,00 voor 4 personen incl: drank.
Sirtaki een stuk minder.
En met het afrekenen moet je uit kijken dat je niet getild wordt.

Prachtig eiland, maar seaview geen luxe!
Anne
12-8-2009 Vanaf 27 juli een week gezeten in app. 1. Mooi uitzicht op tuin en zee. 1 minuut lopen naar Antonio beach: lief baaitje.
app. sober: wit, met een grijze vloer, keukenkasten. Geen schilderijen. Gaspit waarvan 1 pit het deed. Afknapper: de bedden. Keihard met voelbare vering. Hele week auto gehuurd. Zeker nodig als je heel eiland wil zien. Vooral Assos is prachtig, gecombineerd met Fiskardo (met Foki beach, olijfbomen tot aan zee) en op terugweg Myrtos beach, prima te doen op één dag.
Ga niet naar nationaal park. Ligt op de top van Ainosgeberte. Eenmaal omhoog gereden, duurt het nog 3 uur voordat je over gevaarlijke keienwegen zonder railing met diepe afgrond beneden bent.
Melissani kost 7 euro. Leuk om gezien te hebben, maar de rondvaart duurt maar 5 minuten.
Mooi eiland: olijfbomen, wijngaarden, geiten, koeien, katten, bougainvillea, kerkjes, leuke taverna's en mooie baaitjes!

met vrienden, Aug. 2009
Geweldig vakantieverblijf!
Gemma en Xantha
12-9-2009 Wij (2 vriendinnen) hebben ons in de periode van 3 t/m 10 augustus goed vermaakt bij Seaview Village. Ondanks een losse wc-bril en een wat hard bed hadden wij ons eigen terrasje en geen buren (in tegenstelling tot de andere appartementen),genoeg privacy dus! Je bent lopend in 10 minuten in het dorp. Als twintigers hebben wij lekker kunnen eten in Lassi: ontzettend vriendelijk en gastvrij Engels sprekend personeel door heel Lassi! Boekt u via Holland International dan raden wij u de Kefaloniaanse avond van harte aan: echt Grieks eten onder het genot van wijn en griekse live muziek. En om dit verhaal compleet te maken: Kalamia beach, net voorbij Lassi, is een prachtig strandje om te snorkelen en te zwemmen.

met partner, Aug. 2009
Prettig appartement, prachtig eiland
Karen en Robert
1-9-2009 Het appartement is typisch Grieks, dus verwacht geen luxe. Heb je echter weinig nodig, dan is dit een prima uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen.
Het appartement zelf (type B met uitzicht op zee) was schoon, ruim en redelijk kaal aangekleed. Behulpzame eigenaar. Handdoeken wissel en schoonmaak slechts 2 maal per week. Gooi je je vieze handdoeken op de grond, dan worden ze gewoon terug opgehangen en niet vervangen.
Lassi is 1 grote doorgaande weg met aan beide zijden restaurantjes en een enkele souvenirsshops en supermarktjes. Dit strekt over ongeveer 2 kilometer. Overigens ook leuke barretjes om 's avonds nog iets te drinken.
Van Engelse toeristen, die er veel waren, geen last gehad.
Lassi ligt vlakbij Argostoli, een leuk stadje, met veel winkeltjes en een bruisend centraal plein. Het eiland zelf is prachtig en vergelijkbaar met de andere Ionische eilanden. Goed in 2 dagen met een huurauto rond te rijden.
Uitstap naar Ithaca is zeer aan te bevelen. Zeer authentiek!

Dit viel ons erg tegen!
Frans en Sonja
9-7-2009 Wij zaten in 2 kamerapp. nr.6 van 22 juni t/m 6 juli. Mooi balkon + uitzicht, maar kamers erg krap. Met name douchecabine was amper 60 x 60 cm. Keukenkastjes waren erg gammel (=grieks!). Eigenaar toonde geen belangstelling voor gasten. Lassi en trouwens het hele eiland zijn erg engels georienteerd. Het echte griekse is er af, met name in de restaurants. Toppertje was restaurant Paralos (italiaans!) en ook Nefeli was erg goed. Veel winkels zijn er niet: 5 supermarktjes, 3 juweliers en 2 kledingzaakjes! voor de rest weinig te beleven op straat. Wat ons betreft eens maar nooit weer!

5,9
6,5