Appartement Enalion Suites**** in Argostoli Griekenland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Enalion Suites****

29 mei 2012

Appartement Enalion Suites**** Argostoli

Beoordelingen Appartement Enalion Suites****

Lassi, 28100, Argostoli
Appartement Enalion Suites scoort een 9,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Enalion Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Enalion Suites**** in Argostoli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Enalion Suites**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kefalonia. Vergelijk Appartement Enalion Suites**** met andere accommodaties in Argostoli.

2 beoordelingen over Enalion Suites****

met jonge kinderen, Mei 2011
"Aanrader"
fam Deijnes
9-6-2011 Enalion Suites is ons erg goed bevallen. Zeer vriendelijk personeel die er alles aan doen om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Appartement is keurig netjes en wordt dagelijks schoongemaakt. Goed ontbijtbuffet dat wel ieder dag hetzelfde is maar met genoeg keuze. Mooi zwembad, en met een trap zo op het standje. 's Avonds kun je eten in het restaurantje bij het zwembad of in een van de meerdere eettentjes op loopafstand in Lassi. Enalion Suites is echter niet geschikt als je zelf wilt koken op vakantie. Er is wel een keukentje in het appartement maar geen keukengerei. Navraag leerde ons dat het koken in het appartement niet toegestaan was. Dit was voor ons het enige minpunt, voor de rest alleen maar complimenten.

met partner, Mei 2009
"Een echte aanrader!!"
Wim & Ilse
4-1-2010 Nog nooit zo'n geweldige accommodatie gehad in Griekenland. In het totaal 28 suites, dus geen massa toerisme. Suites zijn super! (goed schoon, luxe ingericht, elke dag schoonmaak, nieuwe handdoeken, badjassen wat je maar wil), eten heel goed en niet te vergeten het personeel is heel vriendelijk! Alles was gewoon perfect! De accommodatie ligt lekker rustig en toch ben je met 5 minuten in het centrum. Het lijkt misschien een wat duurder appartement, maar er zijn zoveel extra's dat het het echt waard is. Onbijt is inclusief, dit was toen wij boekten niet duidelijk.
Goed restaurant: Sto Psito (aan de weg naar Argostoli, niet de doorgaande weg maar de weg langs de kust. ca. 500 mtr. buiten Lassi). Leuke bar: Veronica's (aan de hoofdstraat in Lassi) Het is dat we de plaats Lassi wat minder vonden, anders gingen we er dit jaar gewoon weer naar toe, terwijl we normaal toch ieder jaar naar een ander eiland gaan.