Appartement Venezia*** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Venezia***

28 mei 2012

Appartement Venezia*** Pigadia (Karpathos stad)

Beoordelingen Appartement Venezia***

Pigadia , 85700, Pigadia (Karpathos stad)
Appartement Venezia scoort een 8,4 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Venezia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Venezia*** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Appartement Venezia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Appartement Venezia*** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

31 beoordelingen over Venezia***

"Prima"
Caroline en Robin
27-9-2011 Gemoedelijk hotel met zeer vriendelijk personeel(eigenaren) (Elias, fantastische...bijzondere barman).Redelijk groot zwembad met appartementen rondom. (beetje tuin idee, met mooie bloemen en planten). Ligging ten opzichte van centrum/haven een beetje afgelegen (half uur lopen). Het is, na al het heerlijke eten en drinken een mooie wandeling. Het centrum/haven is erg mooi. Voor ieder wat wils. Het strand bij het hotel wordt niks aan gedaan. Iets verderop wel schoner met bedjes.Karpathos een schitterend eiland. Aan te raden: een quad huren (300cc is tegenwoordig met gewoon auto rijbewijs toegestaan) restaurantjes: Orea in de haven, maar vooral Heliniko in het centrum. Heerlijk gegeten. Venezia op Karpathos is zeker een aanrader

"Leuke,gemoedelijke en rustige accomodatie."
Gerard
14-9-2011 Nog een "last-Minute"geboekt voor Venezia, viel niet tegen, we hadden een 4 pers. appartement met 2 douches en toiletten en 3 terrasjes, dus ruimte genoeg.De appartementen zijn schoon en elke dag nieuwe lakens en bad/handdoeken als deze gebruikt waren, behalve zondag`s.De schoonmaaksters komen uit Albanie en zijn zeer behulpzaam als er iets niet goed is,met een kleine fooi zijn ze echt dankbaar,zoveel verdienen ze volgens mij niet. Ook de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.De ligging is mooi,lekker rustig, het zwembad ligt tussen de app.menten met ligbedjes met kussens.De zee is op 2 minuten aan de overkant,waterschoentjes wel aan te bevelen.Er is gratis wifi.Het ontbijt is simpel maar genoeg.Je kunt hier ook s`avonds eten,enkele Griekse gerechten,is goed te doen,6,5 tot 7€..Naar de stad is een eind lopen, 35 min.,een taxi kost 5€.Aan te bevelen restaurantjes zijn Pigadia en Orea Karpathos.We hebben hier een fijne vakantie gehad,zeker voor herhaling vatbaar.

"Gemoedelijk"
hilda en john
15-9-2011 Gemoedelijk en goed toeven. Eten is goed.
Maria is een vriendelijke gastvrouw, die het voor alle gasten goed wil doen.
Huisjes zijn eenvoudig, maar goed schoon.
Veel gasten komen elk jaar terug, en wij kunnen ons dat goed inkomen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi appartementencomplex"
inge_dansen
25-8-2011 Mooi appartementencomplex, wij hadden een 2 kamerappartement en die was prima! 2 badkamers, 2 bedden, 2 airco's, keukentje en 3 zitplekjes. Mooi zwembad alleen jammer dat het ver van het centrum van Pigadia was. Je moest toch echt wel een half uur a drie kwartier lopen dus een auto is wel een aanrader. Verder een leuk eiland en vrij rustig, leuk strandje en aardige mensen!

met een groep, Juni 2011
"Mooi rustig gelegen appartementencomplex"
yvonne
19-7-2011 schoon en goed onderhouden, de inventaris is zeer sober, we hadden app nr 1, 4 pers met 3 kopjes en 3 glazen, 1 pan, 1 koekenpan en melkkannetje maar geen koffie en theepot en geen fluitketel of waterkoker. Bedden liggen goed maar je moet wel stil liggen anders valt de plankenbodem eruit. Vriendelijke behulpzame mensen en ondanks de ongemakken een fijne vakantie gehad. We hadden wel een huurauto want het ligt vrij ver van het centrum. Het lekkerste gegeten bij Odeysseus, op de weg naar het dorp t.o. hotel Romantica.

met partner, Mei 2011
"Prima appartementencomplex!"
J. Dijkstra
10-6-2011 hallo,
wij zijn net terug van 12 dagen Karpathos. Erg genoten! Goed onderhouden en verzorgde appartementen, veel ruimte, mooi zwembad met goed bedjes (en matrasje erop)! Aardig personeel! Lopend naar de stad is 35 minuten.

met jonge kinderen, 2010
"2de maar laatste keer"
Brouwer
13-8-2010 Jaren geleden al eens geweest en het was ons toen zo goed bevallen dat we op herhaling gingen.
Het gevoel is dubbel....geweldige week gehad....hele leuke mensen ontmoet....prachtig weer....wel heel erg warm...maar dat wisten we toen we besloten in Augustus naar Griekenland te gaan....maar wij vonden het een beetje vergane glorie.
Pigadia heeft naar ons idee ook zijn glans verloren....maar de dorpjes in de bergen maken heel veel goed!!!

Behalve Marie was niemand echt heel klant vriendelijk in het hotel....we hadden de laatste avond wel een hele lieve taxichauffeur....dat geeft je dan toch nog dat wel bekende Griekenland gevoel.

....Maar we hebben een heerlijke week gehad en de hoogtepunten waren zeker de boottocht met Vasillis en de dorpjes in de bergen. Niet het hotel en zeker niet Pigadia....

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Lekker rustig complex"
Familie Beijeman
16-8-2009 dit complex is echt voor de rustzoeker. Ver genoeg van de stad maar toch prima te bereiken lopend (+/- 30 min. lopen) of per taxi. Een squat is ook een optie voor 35 euro per dag voor een rondje eiland (+/- 80 km/zuidelijk deel). Maria en de rest van de familie zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ruime 4-persoons appartement op de begane grond. Je merkt wel dat er meer touristen komen door de vele hotels die in Pigadia worden gebouwd. Maar ik denk dat Venezia kleinschalig blijft. Een aanrader is de boottocht van Vasili (aangeplakt naast de computer) voor 20 euro p/p incl. eten. Een mooie tocht om het eiland (oostkant) vanaf het water te bekijken. Volgende keer weer in dit complex!

met oudere kinderen
" "Prima""
Ton Bosch
18-7-2009 Mooi en netjes wel een beetje saai en prijzen voor drankjes bij app. redelijk prijzig, je blijft dus niet even aan het barretje hangen.Mooi strand ongeveer 150 meter verder.
Personeel (eigenaars?)zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een fiets is makkelijk (stad etc.)
Het is ons zeer goed bevallen, het is een aanrader voor fam. met iets oudere kids en stellen die van rust houden.

"Mooi verzorgd appartement"
Engeman
16-10-2008 Appartement Venezia is een mooi appartement. Het wordt gerunt door een familie waardoor er een gemoedelijke sfeer is.Ze organiseren ook op maandag een barbecue met Griekse muziek. Voor de kinderen hebben ze zelfs een kleine speeltuin.
De liggeing is mooi;tegenover de zee en tegen een berg aan. Alleen is het een half uur lopen naar Pigadia.