Appartement Socrates**** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Socrates****

9,6

29 mei 2012

het appartament

Beoordelingen Appartement Socrates****

85700, Pigadia (Karpathos stad)
Appartement Socrates scoort een 9,8 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Socrates****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Socrates**** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Appartement Socrates**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Appartement Socrates**** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

24 beoordelingen over Socrates****

9,5
met jonge kinderen, 2011
"Schitterend appartement!"
ton en irma
20-9-2011 Alles wat beschreven staat klopt allemaal.
Wat een super mooi complex.De eigenaar is zeer behulpzaam doet echt alles voor je.Wij zijn geweest met ons zoontje van 4 jaar.Erg ruim appartement voor griekenland heel erg luxe.Er is zelfs een koffiezetapparaat aanwezig en een waterkoker.
het strand is heel dichtbij en centrum is 10 minuten lopen maar je kan beter eten aan de overkant van Romantica is goedkoper en beter.Volgend jaar is waarschijnlijk een poolbar aanwezig zodat ook de lunch en ontbijt daar gedaan kan worden.

Als wij terug gaan naar Karpathos dan zeker naar dit complex!

"Perfect!! Een aanrader!!"
Anita en Douwe
25-9-2011 We sluiten ons aan bij alle voorgaande positieve beoordelingen voor App. Socrates.

"Geweldig....zo luxe, het Griekse Hilton."
Evelien&Willem
20-9-2011 Echt het is in een woord geweldig vertoeven in Socrates. De appartementen zijn heel smaakvol en luxe ingericht. Je voelt je heel welkom. Vasilos is een hele goede gastheer. Er is geen harde muziek (het bestaat nog) en ook bij het zwembad wat overigens heel schoon en mooi is, is het heerlijk onder de parasol op een fijn bedje.
O ja het meubilair op je balkon is ook prima om de zwoele avonden op te zitten. Geen Plastic kuip stoeltjes gelukkig.
Gaan volgend jaar weer dat is zeker,

"Wat een fijn complex!"
hlivestroo
28-8-2011 Tja er valt weinig meer toe te voegen aan alle positieve recenties voor deze locatie.
Wij zijn net teruggekomen van 12 dagen karpathos/socrates en het heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het appartement is ruim, schoon, modern en luxueus ingericht. De hoteleigenaar is erg vriendelijk en gastvrij en probeert je totaal te ontzorgen. Het appartementencomplex ligt op ca 20 minuten lopen van het centrum (er is een binnendoor weg, scheelt 7 minuten lopen) en op 5 minuten van het strand. Wat ons betreft is dit appartement een aanrader voor iedereen met kinderen (wij waren met kindje van 4 en baby van 5 maanden) die rust en lekker ontzorgd wil worden.

"Een fantastisch appartement!"
Silvester
31-8-2011 We waren echt onwijs positief verrast toen we ons appartement binnen stapten! Het appartement is super luxe, heel ruim en modern ingericht. Overal is aan gedacht. De badstof slippertjes liggen voor je klaar, airco is gratis, kluisje is gratis. De hoteleigenaar is altijd bereikbaar, regelt echt alles voor je. Er was een klein lek in onze gootsteen, hij liep gelijk mee naar boven om te kijken of hij het kon verhelpen. De volgende dag was de loodgieter geweest en was het gemaakt. Hij heeft wel 2 keer gevraagd of alles weer oke was. Niets op aan te merken, prima afstand van het strand, supermarktje en heerlijke restaurants. Niets dan lof voor dit appartement en de eigenaar. een dikke 10!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ideaal voor rustzoekers"
Marianne
8-8-2011 Wij zijn net terug van een leuke en zonnige vakantie op Karpathos.

De eigenaar van Socrates is zeer gastvrij. Bij aankomst hete hij je van harte welkom, kreeg je een flesje water en begeleide hij je naar je kamer.

Bij het zwembad was het heerlijk vertoeven.

In Pigadia zelf kon je goed eten voor weinig geld. Een aanrader is de Italiaan Anemousa, die aan de gaven ligt.

Deze vakantie is ideaal voor mensen die opzoek zijn naar rust.

"Echt een aanraden, super!"
Martin & Vera
7-7-2011 Wij zijn voor de 2e keer naar Socrates geweest en afgelopen week thuisgekomen. Het was weer super. Karpathos is een heerlijk rustig en relaxed eilandje met hele vriendelijke mensen. De eigenaar van Socrates, Vasilios is een geweldige kerel. Niets is hem teveel om het je naar de zin te maken. De appartementen zijn zeer luxe en netjes. Kortom een echte aanrader als je naar Karpathos wilt.

"GEWELDIG"
Jan&Marian
4-7-2011 PRIMA appartement, goede service en in een prima omgeving.
Geweldige vakantie gehad.
Er is GEEN handdoeken service voor zwembad/strand.
Er is WEL een koffiezet apparaat + waterkoker + contactgril.
Er was in deze periode wel erg veel wind.
Toch een prima verblijf bij een zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar in een prachtig schoon complex en naar griekse maatstaven lux.
Minimarkt op loopafstand, zee op loopafstand en vele eetgelegenheden op loopafstand.
Prijsen zijn er er redelijk en vergelijkbaar met andere Griekse eilanden.

"Super !!!"
Conny
11-7-2011 Net terug van 2 heerlijke weken in Socrates waar de vriendelijke eigenaar alles doet om het naar je zin te maken. Het appartement is super schoon, groot en modern. Het ligt rustig, vlakbij strand en loopafstand van centrum.. en genoeg lekkere eettentjes in de buurt. bv Odessey (een aanrader,goede kwaliteit en vriendelijk) For us the next time Socrates with Vassili and his family. Vassili is proud about his complex. He can be because its perfekt especially the soft close toilet (haha). Vassili and Fai, thanks for everything en when we come back, it will be Socrates ! greetings from Holland.

"Geweldig!!"
Roland & Ginette
29-6-2011 Het complex is super schoon, ruim. In de twee kamer app. zijn twee airco's aanwezig waar niet extra voor betaald hoeft te worden, ook het kluisje kost niets extra's, ook geen borg. Leuk ontvangst door de eigenaar die alles voor z'n gasten over heeft.
Luxe stoelen aanwezig op de balkons, droogrek is ook aanwezig.
Bijna elke dag schone handdoeken en volgens mij ook lakens. De schoonmaak is super.
In de gidsen staat vermeld dat er een handdoeken service is maar dat is een foute vermelding, die is er niet.
Verder een fantastisch complex, rustig gelegen dichtbij het strand, centrum, restaurants, alles.
Aanrader als je van vlees houd: Karpathos Barbeque (de weg richting de haven volgen, op een hoekje) Bij de haven zelf is het wel gezellig maar het eten van mindere kwaliteit en duurder.