Hotel Romantica*** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Romantica***

29 mei 2012

zwembadzijde Hotel Romantica

Beoordelingen Hotel Romantica***

Karpathos Town, 85700, Pigadia (Karpathos stad)
Hotel Romantica scoort een 8,6 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Romantica***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Romantica*** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 92 vakantiefoto's van Hotel Romantica*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Hotel Romantica*** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

39 beoordelingen over Romantica***

met vrienden, Sept. 2011
"Eenmalige aktie"
dick van rijnberk
5-10-2011 leuk hotel, redelijke kamers.Schoonmaak 6x per week. Heb 2x bedlinnenwissel gehad in 2 weken, veel te weinig, was erg warm. Ontbijt bedroevend en kijk uit, eet niet te veel, wordt je op aangesproken!! Je zou een kopje koffie te veel nemen, foei!!Brood bijna verplicht te roosteren, want je kunt alleen maar kiezen uit oud brood en oud brood. Enorme klup van repeters, daar kom je niet tussen. Wil je ook niet. Gelegen aan een soort van racebaan, wat een herrie 's nachts, is de doorgaande weg.

"Dit hotel is voor ons een topper"
Henk en Cobi Vos
25-7-2011 Wij zijn dit jaar voor de tiende maal weer in hotel Romantica geweest en zoals gewoon het waren weer twee heerlijke vakantieweken.Leo heeft altijd tijd voor je en staat je met raad en daad bij en bij Leo is er altijd de enige maandag van de week !!!!!!!!!!!zo ook het nieuwe meisje achter de poolbar-- maakt heerlijke hapjes en is altijd vriendelijk. Elia en zijn dochters zorgen ervoor dat het verblijf altijd netjes geregeld is--s`morgens een goed grieks ontbijt [ wordt je niet te dik van ]. Wij hopen volgend jaar zeker weer bij hun te gast te zijn. Groetjes Cobi, Henk, Margot en Puck

"Romantica......ons paradijsje op aarde."
Rob en Monique
29-7-2011 Voor de eerste keer samen op vakantie naar Romantica op Karpathos. Wij zijn héél veel luxe gewend, maar wat we hier vonden was ´thuis komen.´Denk nou even die 5 sterren áll inclusive resorts weg, en ga gewoon bij Luda (die lieve lieve Luda) een broodje kipsalade eten met een overheerlijke capuccino. Na 17.00 uur de 'one and only' Leo. Heb je vragen???? Ja...die hadden wij. Leo weet raad. Maar Leo heeft ook humor. Én....The Stones en Hazes aan de bar. Dus wij hebben 2 weken lang genoten met een super gezellige groep bij Leo aan de zwembadbar. Karpathos is zoals onze lieve heer een vakantie bestemming bedoelt heeft. Bedankt Karpathos, Luda, Leo, Ilia en je mooie dochters......en tot volgend jaar. Wij kunnen niet wachten om jullie prachtige eiland weer te bezoeken. Dikke knuffel voor onze vakantie katten, de zwart witte, de rode....én....niet te vergeten een dikke poot voor onze vriend Clifford. Volgens jaar krijg je weer kaas vriend. (Pffff ik mis het nú al). Rob en Monique

met vrienden, Juni 2011
"Zeer netjes"
Daan
26-7-2011 Mooi en fijn hotel, goede service,ligging tegenover het strand goed naar het centrum wel even lopen.Ontbijt kan beter wat betreft het brood.Lees niet de reacties van de mensen die al 15 jaar komen die zijn niets gewend en hebben geen vergelijk, vandaar een eerlijke beoordeling.Persoonlijk vind ik het steeds weer duurder worden en als je niet van katten houdt moet je er zeker NIET komen veeel te veeel.

"Goed hotel"
H + G
10-7-2011 Een rustig familiehotel,gezellig bediening door Leo,na 17.00 uur.
Overige personeel heel vriendelijk. Ontbijt elke dag hetzelfde. Bij het zwembad gezellige bar met de vriendelijke Liuda.

met partner, Apr. 2011
"Vriendelijk en gastvrij personeel"
Hans van Mourik
14-5-2011 Hotel Romantica heeft mooi zwembad, ligt vlak bij strand. Gezellige bar in zwembad en hotel met aardige Luda overdag erachter en na 17 uur de " only" Leo die na 11 jaar wonen op het eiland heel veel nuttige tips geeft en zeer onderhoudend is. Ondanks wat minder weer geweldige tijd gehad, ook met de andere gasten. Komen zeker weer terug. Ook mensen op eiland erg aardig en behulpzaam. Veel contacten gehad en gemaakt , ook met Nederlanders die daar al wonen. Karpathos is gelukkig niet zo toeristisch (geworden). een aanrader!

met vrienden, Okt. 2010
"Fantastisch vakanties gehad"
Ernst en Joke
27-5-2011 We komen hier al jaren en het is echt thuis komen. Geweldige familie en een geweldige gezellige locatie.

met vrienden, Sept. 2010
"HELEMAAL GEWELDIG"
nelleke van aken
19-10-2010 Na vele griekse eilanden te hebben gezocht staat karpathos in een keer op de eerste plek, mede door de accomodatie hotel romantica, waar het zeer goed vertoefen is, mede door annet achter de bar en leo s 'avonds voor de bediening en niet te vergeten de goede tips.

Zeker een aanrader het was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer romantica

Leo en Nelleke van Aken

met partner, Sept. 2010
"TOP!!!!"
Familie Bos
13-9-2010 Voor het eerst op Karpathos, op basis van Zoover en vakantiereiswijzer voor Hotel Romantica gekozen. Zeer vriendelijke eigenaar en zijn dochter Semina (wat een schatje!). Superschoon allemaal en inderdaad eenvoudig maar prima ontbijt. Wat ook zeer goed is, is de cappucino. Heerlijke Nespresso met opgeklopte melk vd electrische melkschuimer: super! Ligging prima, vlakbij strand en 10 minuten lopen van haven met restaurantjes. Overigens zijn de restaurants zeer betaalbaar. Voor 25 euro met twee personen maaltijd incvl halve ltr wijn en fles water. Tip: huur een auto en bezoek baaien/stranden en het dorp Olympos en Mesochori. Wij hebben een topweek gehad en voor herhaling vatbaar. Zou zo weer voor Romatica kiezen.

met partner, Juli 2010
"Gezellig hotel"
Hollandia
22-7-2010 Wij hebben het hier heel erg naar ons zin gehad. We kwamen eerst aan met een domper. We hadden gereserveerd voor een appartement. Helaas was Romantica overboekt en waren er geen appartementen meer beschikbaar. Om ons tegemoet te komen kregen we gratis ontbijt en airco. Hiermee stemden we in en vonden het wel een goede deal. Wij houden alleen nooit zo van het ontbijt aan het hotel, omdat je zo tijdsgebonden bent en het eten is niet altijd geweldig, maar goed, beter iets dan niets uiteraard. Dat de airco gratis was, was onze grootste voordeel. Mooi opgelost dus, niets verder te klagen. Aardige mensen en gemoedelijk sfeertje. Prima kamertje, heerlijk balkon. En het plaatsje Pigadia is ontzettend leuk. Veel restaurantjes aan de boulevard, winkeltjes etc. Wij hadden een scootertje gehuurd om toch wat meer te verkennen, dat is wel aan te raden. Er zijn buiten Pigadia ook leuke plaatsjes en erg mooie stranden. Wij hebben een top vakantie gehad!