Hotel Miramare Bay*** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Miramare Bay***

29 mei 2012

foto genomen vanaf het zwembad

Beoordelingen Hotel Miramare Bay***

Karpathos town, 85700 , Pigadia (Karpathos stad)
Hotel Miramare Bay scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miramare Bay***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miramare Bay*** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Miramare Bay*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Hotel Miramare Bay*** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

29 beoordelingen over Miramare Bay***

"Relaxt eiland"
Yvonne
18-8-2011 we kregen een achteraf ondergrondse kamer waar alleen maar 2 deuren inzatten en gaan raam was niet zo prettig om open te laten maar na klagen kregen we de volgende dag een appartement 40 mtr verderop, ontbijt was gewoon in hotel.

met partner, Aug. 2010
"Zeker aan te raden"
Rene
12-9-2010 Prima hotel, alleen zijzeezicht is niet overweldigend. Wij waren er 3 weken. eenvoudige koelkast en airco is dus even 160.- extra. prima schoonmaak, iedereen is vriendelijk, ontbijt is voldoende maar fantasieloos; bij aankomst wachten op de kamer t was 40 graden maar er werd geen drinken aangeboden. Ondanks dat; in vergelijk met andere hotels, hebben we het goed gehad.

met partner, Juli 2010
"Heerlijk hotel"
Monique en Frank
18-7-2010 voor de eerste keer op karpathos. Zowel eiland als hotel prima bevallen. Hotel ligt zeer gunstg van alles. 5min lopen naar een goed strand en 5min lopen naar het centrum. Mooie ruime en schone kamers in het hotel. Vriendelijk personeel. Bij terugkomst naar dit eiland zal onze eerste keus op dit hotel vallen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Miramare Bay*** bij:

met partner, Mei 2010
"Een plek om naar terug te gaan"
K. Stinenbosch
30-5-2010 Leuk en vooral schoon hotel op ongeveer 5 min. lopen van het centrum.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer groot en schoon. Evenals het zwembad. Ontbijt was meer dan voldoende.

"VOLGEND JAAR WEER"
jojo
11-7-2009 Wij zijn nu voor de 3 de keer geweest zou graag nog in sept gaan maar volgend jaar gaan wij weer 2 weken
Heel gezellig met een drankje aan het zembad gezeten mooie rieten stoelen 2
tv's in ontbijtzaal
dit jaar was wirelass internet nieuw in het hotel en zo zagen wij steeds weer nieuwe dingen kortom een hele leuke en gezellige vakantie bij hele lieve mensen

met partner, Juni 2009
"SUPER COMPLEX!"
Rien
19-7-2009 alweer voor het derde jaar in dit hotel heerlijk genoten, weer een warm onthaal door dorety jorgos en esmiralda. heerlijk in het mooie zwembad een paar banen gezwommen en daarna naar het strand bij limanaki. kortom EEN SUPER HOTEL.

met partner, Juni 2009
"Een goed hotel!"
j.haas
1-7-2009 We zijn net terug van een weekje karpathos. Ons hotel was heel centraal gelegen. On ze kamer had mooi uitzicht, en werd goed bij gehouden. We hadden een eenvoudig, maar goed ontbijt.Na een dagje op een van de mooie stranden van karpathos. Hadden we een mooie afsluiting van de middag in het rustige zwembad. Wat ook heel fijn was dat ik doormiddel van wireless wat berichtjes kon verzenden. Ook de eigenaar was zeer behulpzaam. Het was de eerste keer op karpathos maar zeker niet de lasatste en dan weer in miramare.

met vrienden, Juni 2009
"Goede keuze"
Ton
1-7-2009 Prettige ontvangst, kamer gekregen die ons goed is bevallen. Goed verzorgd ontbijtbuffet, rustig zwembad en vriendelijke service.
Strand lekker dichtbij, evenals het supergezellige centrum.
Volgend jaar weer hoor!

"Nooit meer!!"
W.Hoefakker
10-10-2008 Nog nooit zo'n karig ontbijt voorgeschoteld gekregen in een hotel van deze prijsklasse.Douce is net groot genoeg voor een tuinkabouter want je omdraaien in de kabine is uitgesloten.Ook het zwembad is niet echt uitnodigend om te gaan zitten,een dranje mee naar buiten mag niet!! Binnen aan de bar opdrinken dus. Prijs/kwaliteit dus zeker onvoldoende.

met partner, Okt. 2008
"Nooit meer!!"
Wolter
Kamers erg klein en doucekabine alleen toegankelijk voor tuinkabouters. Zwembad ook ver beneden het peil van wat je verwachten mag voor deze prijs en een drankje nuttigen mag ook niet buiten dus binnen aan de bar opdrinken!
''ontbijtje'' lekker buiten in de zon? NEE,alleen binnen en doe je het gordijn een stukje open dan wordt dit gelijk weer met een ruk dicht gedaan.
De terrasjes in het centrum maakten gelukkig veel goed want daar vind je wel de griekse gastvrijheid.
s'avonds dus ook maar in Pigadia gebleven want om 11 uur wordt er aan de bar chagerijnig gevraag of je nog wat wil drinken want de barjuf wil naar huis.