Hotel Konstantinos Palace***** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Konstantinos Palace*****

29 mei 2012

Hotel Konstantinos Palace***** Pigadia (Karpathos stad)

Beoordelingen Hotel Konstantinos Palace*****

Pigadia, 85700, Pigadia (Karpathos stad)
Hotel Konstantinos Palace scoort een 8,5 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Konstantinos Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Konstantinos Palace***** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Hotel Konstantinos Palace***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Hotel Konstantinos Palace***** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

36 beoordelingen over Konstantinos Palace*****

"Goed en mooi hotel met fantastische ligging."
G.Alta
21-6-2011 Zijn net terug van een week Karpathos. Rustig eiland. Klein,70 km rijden en je hebt een ronde eiland gedaan. Prima hotel. Manager die als een havik rondloopt en z'n personeel hard laat werken. Geen leuke indruk voor gasten. Schoon,netjes hotel. Prima bedden. Handdoek service €5, borg. Redelijk duur als je iets wilt drinken. Hele mooie ligging! Eiland viel tegen erg klein. mn.'s avonds weinig te doen.Stadje is wel leuk,maar na 4x wel bekeken. Veel 70+ ers in juni.Kortom voor ons; leuk maar 1 week is genoeg.Weinig te doen voor kinderen.

met partner, Sept. 2010
"Modern en stijlvol hotel"
Jos Deckers
28-9-2010 Hotel heeft een moderne tint dat zich direct uit bij aankomst in de hall. De ontvangst aan de balie is vriendelijk en dank zij Valerie (belg.) loopt alles vlotjes. Het restaurant is netjes maar iets aan de krappe kant als het hotel volgeboekt is, gelukkig bij mooi weer kan er buiten gegeten worden, de bediening is zeer vriendelijk en attentvol. Het aangeboden eten is variabel en voldoende naar Griekse normen. Het zwembad is heel mooi en wordt dagelijks volledig gepoetst. Het hotel is voor ons **** waard en als er nog aan een klein aantal details wordt gewerkt zoals o.a. een dress-code voor het restaurant en de nodige controle hierop! De prijzen van de dranken (19€ voor een fles wijn (in promotie; einde seizoen), 6€ voor een glas, en 3€ voor frisdrank liggen voor een hotel van deze klasse 20% te hoog! Door de hoge prijzen is er s'avonds geen sfeer aan de Bar, men gaat buiten drinken. Het eiland is zeer rustig en op 4 dagen rondtoeren met de jeep heb je alle dorpjes gezien.

met partner, Sept. 2010
"Modern en comfortabel hotel"
Jos Deckers
9-10-2010 Hotel met een moderne uitstraling,dat al bij aankomst in de hal zichtbaar is. Snelle en correcte in-check aan de balie dank zij Valerie (belg). Kamers prachtig ingericht met o.a.douche, lavabo en bubbelbad,flatscreen,ijskast,kluis en ruim terras.Restaurant aan de kleine kant als hotel volgeboekt is, bij goed weer kan men buiten eten.Prachtig zwembad dat dagelijks wordt gepoetst
De prijzen van drank aan de Bar en in het resto zijn te hoog (fles wijn in promotie(einde seizoen)
19€, frisdrank-bier: 3-4€.Hotel is 4* waardig als er een dresscode wordt gehanteerd met de nodige controle. Eiland heb je na 4 dagen toeren met een jeep volledig gezien! Wel zeer rustig eiland en hotel ideaal om te relaxen.

met partner, Aug. 2010
"Luxe maar kil hotel"
henktiny
31-5-2011 Wij zijn eind augustus 2010 in dit hotel geweest. De uitstraling van hotel is echt luxe. Goede bedden, goede badkamer met bubbelbad en regendouche en leuk zitje op het balkon. De sfeer in het hotel is echter zeer kil en koel. Savonds zit er niemand aan de bar. Misschien dat dit door de dure prijzen. het ontbijt is supergoed maar het buffet savonds kon mij niet bekoren. We hebben dan ook vaak bij de plaatselijke restaurantjes gegeten en het tentje aan de overkant van de straat heeft goede zkane gedaan wnat veel gasten van het hotel gingen daar lunchen. Ik ben trouwens in het restaurant gevallen doordat het glad was en heb een dagje doorgebracht in het ziekenhuis omdat ijn knie niet wilde meewerken. Toen ik terug kwam in het hotel is er geen aandacht aan besteed door het hotel. niet dat ik erop zit te wachten maar even vragen hoe het ging had ik wel op prijs gesteld. ik ga ooit terug naar karpathos want het is een mooi eiland maar ga dan een hotel opzoeken waar het toch gezelliger is

met partner, Aug. 2010
"Goed voor 4 sterren"
Hannie
14-9-2010 Mooi hotel met prachtige kamers. Eten prima. Een prima vakantie gehad.
Maar door de service die ze geven geen 5 maar 4 sterren.
Personeel is meer met zich zelf bezig dan met de gast.
Van 5 sterren verwacht je dat ze voor je klaar staan. Maar hier moet je om alles vragen.
Drink je op het strand iets de andere dag ligt je glas er nog.
Badjas en slippers liggen niet op je kamer. Moet je om vragen. Dan krijg je ze wel. Jammer dat het strand ook niet privé is.

met partner, Juli 2010
"Goed hotel, prima locatie."
E en D
16-8-2010 Het hotel heeft een prima ligging, op loopafstand van het stadje, direct aan het strand. Onze kamer was perfect, goed schoon en een goede douche en een apart bad. Heerlijk (groot) bed. Ook hadden we een heel ruim balkon. Het eten was prima, elke dag was het buffet wel anders, er waren een aantal gerechten die elke dag terug kwamen, maar genoeg variatie. Van lauw eten hebben wij niets gemerkt. Er werd regelmatig bijgevuld. Niets op aan te merken. Bediening was ook erg vriendelijk. Kortom een prima hotel op een goede locatie. Oja en de ligbedden bij het zwembad en op het strand liggen heerlijk, geen dunne plastic bedjes, maar houten bedden met een soort matras er op...

met partner, Juni 2010
"Fantastisch hotel, een aanrader!"
Fam. Jong
26-6-2010 Een spiksplinternieuw hotel, direct aan het strand. De kamers hebben bijna allemaal zeezicht en zijn zeer compleet en luxe ingericht. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Enige minpuntje ook voor ons was het eten. Weinig afwisseling en restaurant is vrij klein. Prijzen voor consumpties vonden wij bijzonder meevallen. Karpathos is ook een rustig en mooi eiland. Redenen genoeg om nog een keer terug te gaan.

met partner, Juni 2010
"Geld maakt het hotel maar niet de gasten gelukkig!"
R.Nijhof
16-7-2010 Mooi hotel. Kamer zeer mooi,niet praktisch. Mooie douche waar je bijna geen ruimte heb om je te douchen. Daarna mag je de gehele badkamer droog dweilen!Wirlpool had nog resten van mijn voorganger in de leidingen!!!Handdoekenhaakje boven de w.c. of naast de douchekop(slim!). Bed maar 140 breed. Nog een onderbroek gevonden. Drankjes te duur. Happy hour 30 % korting. Verder vriendelijk personeel wat slecht Engels begrijpt. Ontbijt zeeer goed alleen moet je wel geduld hebben voor de koffie. Avondeten echt lauw . Nog geen 4 sterren diner.
Als je aan de speeltuinzijde slaapt wordt je wakker gehouden. Nadat ik om half 2 's nachts vroeg of ik mocht slapen ging men gewoon door tot 2:15 met keiharde muziek.(vergunning tot 1.00). De volgende dag dit gemeld bij de receptie maar nooit iets terug gehoord. Belangrijker zijn de gasten die 's nachts geld in het laatje brengen.Pigadia is zo leuk om te eten dat je beter een accomodatie met ontbijt kan nemen. Valt nog veel te leren daar.

"5 sterren Topper!"
Erika
12-6-2010 wij zijn net terug van 15 dgn Konstantinos Palace, Pigadia.( 28/05 tot 11/06/2010.) een geweldig hotel, zeer vriendelijk personeel, goed eten wij hadden een kamer met zeezicht .een groot minpunt is de prijs vd horeca, een glas wijn kost nl € 6,= ( in de minimarket ad overkant heb je een hele fles.) fles wijn € 23,=, fanta/cola (250 ml) € 3,=, cappucino € 4,= etc. te duur de mensen gaan allemaal naar andere gelegenheden en in het hotel was weinig gezelligheid 's avonds. in de minimarket ad overkant kun je alles kopen:verse broodjes, beleg, blikjes drinken etc.voor weinig geld. kleine kinderen is duidelijk geen doelgroep voor dit hotel.de ligbedden (2 st) en een parasol kun je huren voor €5,= per dag, de badlakens zijn gratis.schoonmaak is perfect en wordt ook geregeld gecontroleerd.bedden iets te hard.naar Pigadia te lopen is goed te doen ong 15 min door een gezellige straat.

met partner, Juni 2010
"Goed hotel, maar niet voor Griekenland"
Jacques
26-6-2010 Op zich een prima hotel, niks mis mee, vriendelijk personeel, maar graag direct verkassen naar de Costa del Sol a.u.b. Er is helemaal niks Grieks aan dit hotel, het detoneert verschrikkelijk met de omliggende appartementgebouwen, en blijkbaar willen ze het publiek van de Costa Brava gaan trekken met maar liefst 3 keer per week een waanzinnig harde disco tot half 2 (!) 's nachts. Lobby zonder enige sfeer, drankprijzen waanzinnig duur. Dat is dan het negatieve. Plus dat de Griekse uitbaters van de restaurantjes er omheen nogal klagen over dit Benidormachtig complex.
Positief: ligging vlak aan zee, die overigens wel erg moeilijk toegankelijk is door een spiegelglad rotsplateau net onder het water, redelijk riante strandstoelen voor maar 5 euro per 2, slechts een half uurtje lopen van het centrum (waar je wél lekker kan eten), personeel altijd met een big smile op het gezicht, zelfs als de kinderen door het 'restaurant' rennen.