Hotel Astron Princess**** in Pigadia (Karpathos stad) Griekenland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.187 bezoekers online
Home > Griekenland > Karpathos > Pigadia (Karpathos stad) > Hotel Astron Princess****

Beoordelingen Hotel Astron Princess****

30 januari 2012

9,6
Hotel Astron Princess**** Pigadia (Karpathos stad)

Hotel Astron Princess scoort een 9,3 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Astron Princess****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Astron Princess**** in Pigadia (Karpathos stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Hotel Astron Princess**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Hotel Astron Princess**** met andere accommodaties in Pigadia (Karpathos stad).

35 beoordelingen over Astron Princess****

Wat een geweldig hotel!
lariz_1
19-9-2011 Net terug uit Karpathos! In hotel Astron Princess. Een fantastisch hotel. Lieve mensen, behulpzaam. Savonds met Stravos nog even iets drinken op het terras. De kamers zijn zo mooi. Groot balkon. En ja wil je zeezicht dan heb je de drukke weg.So what! Het valt reuze mee. Het is erg gezellig op die weg. En wat ben je nou op je kamer? Eénmaal de schuifpui dicht en je hoort niks meer. Ze hebben ook achter de kamers. Dan kijk je uit op het zwembad. Het hotel straalt een enorme rust uit! Lekker wandelen naar Karpathosstad. Je bent er zo.En wat staat er op de balie hun award voor het beste hotel van Karpathos 2011. Is dat niet enig!!!Tips van Restaurants.Aan boulevard bijna aan het eind Mama Maria. Leuke mensen goed eten. Boven in winkelstraat is een fontein die het niet doet.In die zijstraat zit 1 restaurant.Elea heet het. Neem vooraf de Griekse appetizers. 4,50 zo lekker. Wat ons opviel is dat in alle restaurants de Mama's staan te koken. Dus het echte Griekse eten.En Olymbos met de boot.

Uitstekende vakantie
H. Arnolds
8-8-2011 Mooi hotel met vriendelijke bediening. Wij hadden een suite en deze was uitstekend en vrij ruim. Schoonmaak is zoals het hoort. De ligging aan zgnd drukke weg was geen enkel probleem (wat een gezeur over die drukke weg, geen last van). Op loopafstand van de haven van Pigadia, met heel veel goede en lekkere restaurantjes (met name: La Mirage, Mike's, Anemoussa) en leuke terrasjes. Het zandstrand van Amoopi had onze voorkeur en ligt in een mooie baai. Wij hebben Olympos en Diafrani bezocht (met jeep). De route er naartoe is al een belevenis (stuk nog niet geasfalteerd). Karpathos is een leuk eiland, nog geen massatoerisme, met leuke verrassende dorpjes en leuke stranden. De avonduren in Pigadia waren gezellig. Wij hebben reeds diverse Griekse eilanden bezocht en Karpathos kunnen wij toevoegen aan het rijtje uitstekende vakanties !!!

Een top hotel met zeer vriendelijke bediening.
Henk en Marinka uit...
4-8-2011 Wat hebben we genoten van dit prachtige eiland en de vriendelijke mensen.
Hotel Astron Princess was geweldig: superschone en mooie kamers,goed ontbijt en fantastisch personeel. Elke avond een gezellige borrel bij het hotel gedronken, waar Stavros vaak er even bij kwam zitten om te kletsen.
We komen hier zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2011
Astron Princess, een supermooi tophotel
matty_vansas
9-8-2011 Wij zijn al vaker op Karpathos geweest altijd erg naar ons zin gehad daarom komen we er steeds weer terug. Maar zo een luxe en schoon hotel als Astron Princess hebben we op Karpathos nog niet eerder gehad. Het personeel is er super vriendelijk en behulpzaam een voorbeeld: vlak voor ons vertrek viel in heel Pigadia de stroom uit wij zaten op de vierde etage met 2 zware koffers en een lift die het niet deed. Toen kwamen er 2 dames die het ontbijt verzorgen naar boven met de mededeling wij hebben besloten jullie te helpen en gingen sjouwen zo geweldig! Nu was ik met een dochter maar de planning is om in mei weer terug te gaan met mijn man en dan ook zeker naar Astron Princess.

Prima hotel
Rien
4-8-2011 Mooi en prima hotel met vriendelijk personeel. Ontbijt is goed, met voldoende (verse) produkten. Kamer is goed en ruim en heeft in klein keukentje met serviesgoed, bestek, waterkoker en koelkast. Verder is er een tv en dvd speler aanwezig. Centrum van Pigadia op 2 min.

Goed en verzorgd hotel
Cor en Arijanne
8-8-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad goed verzorgd hotel.
Wel even wennen aan de drukke weg maar het uitzicht en de suite is SUPER.
We komen graag een een keer terug.

Geweldig mooi hotel met vriendelijk personeel
andré&Corina Jonker
11-7-2011 wij hebben het super gehad in astron princess volgend jaar weer van de partij

Fantastisch hotel
bert en gerry
10-7-2011 Geweldig hotel op een prachtig groen eiland, mooie suite. Prima verzorging door Stavros, de manager.
Beslist een aanrader, van de weg heb je nauwelijks hinder. Aan te bevelen is de bbq bij Astron appartementen.
Komen beslist nog een keer terug

Prachtig hotel
coby
9-6-2011 Een heel mooi hotel. dicht bij het centrum. Mooie kamers, lekker ruim balkon met goeie stoelen. Aan drukke weg maar daar hebben wij niet zo veel last van gehad, en het uitzicht
maakte veel goed. Personeel heel vriendelijk, ontbijt prima.

met partner, Okt. 2010
Wat een prachtig ingericht hotel, echt top!
Karin Dekker
2-11-2010 Zelden zo'n mooi gestyled en verzorgd hotel meegemaakt. Super schoon ook, de kamers werden iedere dag gedaan. Het zwembad was groot genoeg, wel erg koud water en zeer rustig dat wij hier waren, eerste week oktober, het leek wel een privézwembad. Het ontbijt is goed, voor ieder wat wils. verwacht geen enorm uitgebreid ontbijtbuffet. Het personeel is heel aardig en attent, spreken uitstekend Engels. Eigenwijs al we zijn toch een kamer met zeezicht geboekt, ondanks de beoordelingen op Zoover over de drukke weg voor het hotel. Hoe erg kan het zijn dachten wij, wij wonen in nederland ook aan een erg drukke weg. Ik kan vertellen dat die weg echt verschrikkelijk overlast veroorzaakte. Op de meest gekke tijden rijden ze als imbecielen met brullende motoren, vol gas, door het nauwe straatje voor het hotel. Dus een waardevolle tip..... Boek die kamer aan zwembadzijde als je nachtrust je heilig is.
Toch is dit hotel echt een aanrader! Wij hebben genoten hier.

9,5
9,6