4-10-2011
Zeer complete Studio: wij hadden km. 104 begane grond was 6x6 mtr. met een terras van 5x5. zitje en 2 strechers. Kluis, airco, 4-pits el.+ oven. koffiezetapp. waterkoker,mixer,broodrooster,tostiapp,strijkplank +bout, grote koelkast + vriezer. Haardroger. Het is een studio maar wij hebben het gebruikt als een GOED HOTEL. Iedere dag een lekker ontbijtje (5/8 euro) buiten op terras en je kan er heerlijk lunchen van 11 tot 18.00 uur. Een heel fijn zwembad met mooie bedjes en parasol en uitzicht over zee. Iedere dag schone handdoeken en om de dag schoon beddegoed. Gezellig personeel. 'S avonds nog een afzakkertje aan de bar nadat je terugkomt van het eten in de "stad", waar het erg gezellig is. Enige minpunt vonden wij dat het ongeveer 3 km van de stad ligt. Lopen ongeveer 45 minuten, Taxi 5,- enkele reis. En het ligt aan de toch wel vrij drukke doorgaande weg. Maar een heerlijke vakantie gehad voor de 1e keer op Karpathos, maar zeker niet de laatste keer !
26-8-2011
Wij zijn twee weken verbleven in dit appartement, met een kind van 8. Het zijn prachtige appartementen met heel veel ruimte en van alle gemakken voorzien! Airco, TV en DVD speler, kluisje enz. 6 Dagen per week schone handdoeken, 3 x per week schoon beddegoed. Alles is super onderhouden! Ook het zwembad is super, met lekkere bedden en parasols. Voor 2 bedden en parasol betaal je op het strand €5,-, bij het zwembad betaal je niets. En ... bediening op het strand en bij het zwembad! Wij hebben zitten bedenken welk minpunt we kunnen noemen, maar we hebben niets kunnen bedenken! Wellicht de ligging, ca. 4 km van het stadje. Maar het is een lekkere wandeling en een taxi kost €5,-, dus ook dat is goed te doen. Het voordeel van de ligging is dat het strand lekkerder is dan verder naar de stad toe en je ligt niet dicht op elkaar met de bedjes!
Kortom ... ga je naar Karpathos? Dit appartementen complex is echt een aanrader!