Appartement Heleni** in Arkassa Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

appartement

Beoordelingen Appartement Heleni**

sector D, 85700, Arkassa
Appartement Heleni scoort een 8,2 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Heleni**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Heleni** in Arkassa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Appartement Heleni** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Heleni** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karpathos. Vergelijk Appartement Heleni** met andere accommodaties in Arkassa.

23 beoordelingen over Heleni**

"In een woord geweldig"
Peter en Marion
9-7-2011 Wij waren hier in juni 2011. Echt geweldige vakantie gehad. Prima appartementen, elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Zeer vriendelijk personeel, vooral eigenaresse Eleni zelf. Niets is teveel gevraagd. Mooi dicht aan zee gelegen (geen last van klotsende golven). Restaurants op loopafstand in het knusse plaatsje Arkassa.
Zeer vriendelijk bewoners op dit eiland. Voor diegene die rust zoekt is dit een echte aanrader.

"Onze vakantie bij Heleni,vergeten we niet gauw!"
John en Ineke
5-8-2011 We hebben een heerlijke gezellige vakantie gehad in Arkassa.
Vriendelijk en het knusse Griekenland wat ons in de jaren '80
zo aantrok. Heleni en haar gezin staan helemaal klaar om het naar je zin te maken op hun fantastische complex. Ook het dorpje Arkassa is gezellig en lekker eten op het plein. Zeker een aanrader is Taka taka. Lekker borrelen bij Stema.
Met onze huur auto hebben we veel van het eiland gezien, maar zeker nog niet alles.
Het strand is via het dorp Arkassa lopend goed te doen, +/- 20 minuten.
Wij komen zeker te weten terug.!!

met partner, Sept. 2010
"Rustige en fraaie ligging, prachtig uitzicht!"
A. van Aken
17-10-2010 Heleni app. ligt vlak aan zee, maar om in zee te zwemmen moet je ruim 2 km verderop zijn, bij het strand Aghios Nikolaos. Bij de receptie kun je wat drinken kopen en ontbijt of lunch bestellen (kleine kaart). Boven de receptie zijn vier 2-kamerappartementen met zeezicht. De overige 2-kamerappartementen liggen ter weerszijden van het zwembad. Enkele hiervan hebben zee-zijzicht. De 7 studio's liggen aan de zeezijde en hebben een schitterend uitzicht op de zee en de zonsondergangen. De keerzijde van deze fraaie ligging is dat je te maken hebt met de veelvoorkomende noord-westenwind vanaf zee. 's Zomers misschien niet zo erg, maar in het najaar kan het hierdoor snel afkoelen. De appartementen zijn sober ingericht, slechts het hoogst noodzakelijke is aanwezig. De appartementen worden redelijk schoon gehouden. De eigenaresse en het personeel zijn zeer vriendelijk en zijn altijd bereid je te helpen als dat nodig is.

met partner, Sept. 2010
"De mooiste accomodatie"
lisette
11-9-2010 Voor ons was dit de mooiste accomodatie die we in die week gezien hebben
Eiland van rust, weinig verkeer, iedereen houdt rekening met toeristen op de weg.
Bij Heleni kun je tegen betaling ook eten, maar in het dorp zijn ook restaurants genoeg. De inventaris laat wat te wensen over, maar ja je zit in griekenland toch
Wat wel handig is, neem een koffiezettertje mee. Zwembad is gevuld met zeewater en wordt regelmatig verschoond. Twee stappen buiten de deur en je duikt erin. De zee is op deze plek niet toegankelijk, te veel rotsen en te veel wind. Prachtige zonsondergang. Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2010
"Rustige accomodatie"
bart jacobs
20-9-2010 Mooi gelegen op loopafstand van klein plaatsje Arkassa. Mooie zonsondergangen. Wel veel wind als de Meltemi waait! Dan ook veel zoutafzetting binnen op bijvoorbeeld de spiegels. Vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar. Je hoeft het maar aan te geven en het wordt geregeld.

met partner, Aug. 2010
"Rustige locatie met schitterend uitzicht"
Mark en Wendy
15-8-2010 Rustige appartementen en studio's. Wij hadden een studio met schitterend uitzicht op zee. Inventaris studio erg sober, zoals veelal in Griekenland. wel hele fijne douche en bedden. Heerlijk zwembad met zout water uit de zee. We hadden een scooter gehuurd om het eiland te verkennen. Leuke strandjes zoals, apella, kyna panagia en diakostis beach achter de landingsbaan. Arkassa is een klein dorpje met een paar restaurantjes. Wij vonden amily house en Kriti op weg naar het strand nicolaos het beste. Daar werd je tenminste niet weggeserveerd.

met partner, Juli 2010
"Ontzettend leuk"
Fred en Lisa
13-7-2010 Erg genoten van het verblijf bij Heleni.
Wij hadden een studio met uitzicht op zee, elke dag dus heerlijk ontbijten en borrelen op het terras behorend bij de studio. Verder is het hele complex uitstekend verzorgd met een mooi zwembad. Vanuit Heleni loop je in een paar minuten het kleine dorpje Arkassa in. Maar een scooter of auto is inderdaad erg handig om de rest van het eiland te verkennen. Wat vooral erg leuk is aan Karpathos zijn de kleine verlaten strandjes.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Rustig"
famdejong
3-8-2010 Prima appartement vlakbij het centrum. Naar het strand is het wel ver om te lopen maar bijna iedereen heeft een (huur)auto om het eiland te verkennen ;-) Prachtige ligging aan de zee waar de branding tegen de rotsen slaat. Met name vanuit de studio's een onvergetelijk uitzicht waar 's avonds de zon in de zee zakt. Rustig en gemoedelijk met een vriendelijke eigenaresse.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Rust zon zee zwembad, wat wil een mens nog meer"
hannah
2-8-2010 Een heerlijk rustig kleinschalig complex ,goed onderhouden!
Vriendelijke gastvrouw.
App, een beetje "simpel"maar het is ook niet echt nodig om hele maaltijden te koken met leuke restaurantjes op loop afstand.

Heerlijk eiland, mooie baaitjes en vriendelijke mensen.

Zeker Terug!!

"Heerlijk ontspannen"
Stevens
9-8-2009 We zijn hier in juli 2009 2 weken geweest en het beviel ons prima. Heleni is een erg lieve vrouw en als er iets is dan helpt/verhelpt ze het zo snel mogelijk. Wij hadden de 2 persoons studio en die was voor ons groot genoeg.
Wij komen zeker weer terug en dan gaat onze keus weer uit naar Heleni. Alleen al voor de rust en privacy en de mooie ligging. Je wandelt zo het centrum in en je bent ook vrij vlot op het strand.
Eten op het Arkassa strand is ook een aanrader bij Glaros, erg lekker en goedkoop.